Η μαγική πύλη του κυρίου Ρετρό

perlastar

RetroJunkie™
Joined
30 Αύγ 2013
Μηνύματα
2.077
Αντιδράσεις
1.087
Θυμάστε τον κύριο Ρετρό, αυτόν τον μαγικό τύπο που εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες των ρετρομανιακών; :) Αυτή τη φορά προσέφερε μία μαγική ρετροπύλη, όπου μπορεί να μπει από μία φορά ο καθένας, και να μεταφερθεί όπου θέλει, χωρίς περιορισμούς. Για το τι θα συναντήσει ο καθένας όμως, ο κύριος Ρετρό δεν φέρει καμία ευθύνη, κι έτσι όλοι πρέπει να κάνουν το δικό τους κουμάντο στα μέρη που θα βρεθούν. Να λοιπόν μερικά σενάρια χιούμορ και φαντασίας (με μπόλικες δόσεις πειράγματος :diablotin: ) για τους ρετρομανιακούς φίλους.

Kambia: Εισέρχεται στη σειρά "Το Μυστήριο του Χρυσού Πιθήκου" και οδηγεί την περίφημη "Χήνα". Όταν όμως οι άλλοι την προτρέπουν να συμβάλλει στην αναζήτηση του χρυσού αγαλματίδιου, εκείνη ξεχνιέται και τους ρωτάει αν έχουν τα πνευματικά δικαιώματα γι'αυτό. Τότε οι άλλοι τσαντίζονται και την ρίχνουν από τη "Χήνα". Καθώς πέφτει, βγαίνει κατευθείαν από τη μαγική πύλη από την οποία είχε μπει και αυτό ήταν.

Dare: Μεταφέρεται στη σκηνή με τους νεαρούς ακόμα Blind Guardian και παίζει μπάσο αντί για τον Kursch. Εκείνος όμως φαίνεται να έχει βολευτεί με την κατάσταση, με αποτέλεσμα να την αφήσει εκεί για ώρα, ενώ η Dare ήθελε απλά να εκπληρωθεί η επιθυμία της για λίγο, όχι να ριζώσει εκεί. Σε λίγη ώρα, τα δάχτυλά της πιάνουν φωτιά από το παίξιμο. Τότε εκείνη, πετάει το μπάσο πίσω στα μούτρα του Kursch και φεύγει γρήγορα από τη μαγική πύλη.

Wally: Μεταφέρεται στα 80's και παρακολουθεί από κοντά τις πρόβες των Manowar. Εκείνοι τον βλέπουν, αλλά αρχικά δεν δίνουν σημασία. Καθώς όμως βλέπουν ότι δεν ξεκολλάει, αρχίζουν να ενοχλούνται και του λένε να φύγει επιτέλους. Ο Wally τίποτα. Τότε οι Manowar πλησιάζουν από κοντά στην καρέκλα που κάθεται, και τι να δουν! Από κάτω ο Wally έχει βγάλει ρίζες! Έτσι, τον κουβαλάνε μαζί με την καρέκλα, και τον πετάνε πάλι πίσω στη μαγική πύλη.

Exetlaios: Πηγαίνει στα σκυλάδικα του παρελθόντος, έρχεται σε τρελό κέφι και χορεύει με τις ώρες. Όμως, τι είναι αυτό που φαίνεται κάτω από τη σκηνή; Κάτι σαν καταπακτή. Ο Exetlaios μαθαίνει ότι κάτω από το κτίριο υπήρχε μία κρυφή δίοδος προς ένα πολεμικό καταφύγιο. Ενθουσιασμένος καθώς είναι με την πληροφορία αυτή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των παρευρισκομένων αφήνει το γλέντι και χώνεται στην καταπακτή, εξαφανιζόμενος στα έγκατα της γης. Μόνο κάτι γαρύφαλλα μένουν στη θέση του, μαρτυρώντας ότι βρισκόταν εκεί.

Rio: Τα καταφέρνει επιτέλους και χώνεται σε μία από τις αγαπημένες του ταινίες τρόμου, τo Black Christmas. Παίρνει το ρόλο του αγοριού της Olivia Hussey και απολαμβάνει τη γνωριμία τους και την παρέα της. Ξαφνικά όμως, (ευτυχώς που γνωρίζει καλά το σενάριο), θυμάται ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται πεθαίνει στο τέλος. Αργά αργά, χωρίς να κινήσει υποψίες, αφού ρίχνει μία τελευταία αποχαιρετιστήρια ματιά στην Hussey, την κάνει από τη μαγική πύλη, πριν εκείνη τον ξεκάνει.

Stayros: Διεισδύει στους παρελθοντικούς χώρους κατασκευής των Playmobil. Πραγματικά έχει βρει τον παράδεισό του, και πηγαινοέρχεται μαινόμενος από τη μία άκρη στην άλλη, πορσπαθώντας να πάει παντού και να μην του ξεφύγει τίποτα. Μετά από λίγη ώρα, μαζεύει φιγούρες από δω κι από κει κι αρχίζει πρώτα να παίζει, κι αμέσως μετά να φτιάχνει ένα διόραμα. Τους χάλασε όμως την τάξη και τους αποπροσανατόλισε, κι έτσι τον διατάζουν να βγει έξω. Εκείνος τους ρίχνει μία υποτιμητική ματιά και φεύγει για να ξαναμπει στη μαγική πύλη. Δεν παραλείπει όμως να αρπάξει κάποιες φιγούρες πριν φύγει.

Bambinella: Μέσω της μαγικής πύλης ταξιδεύει πίσω στη δεκαετία του '50 και συναντάει την ΒΒ. Μιλάνε για τη μόδα της εποχής, για μακιγιάζ, για αρώματα, και για τους γόηδες της δεκαετίας. Η Bambinella στο τέλος φεύγει πλήρης και ευτυχισμένη, αλλά κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τη μαγική πύλη, κι αντί να τη φέρει πίσω στην εποχή μας, τη μεταφέρει κατά λάθος στα 80's, στον εξωτερικό χώρο ενός κτιρίου όπου σε λίγη ώρα θα αρχίσει μέταλ συναυλία. Ο χώρος είναι γεμάτος μακρυμάλληδες μεταλάδες που κουβεντιάζουν ή πίνουν μπύρα περιμένοντας το live. H Βambinella είναι έτοιμη να πάθει συγκοπή, αλλά κρατιέται, και πριν την πάρουν χαμπάρι μπαίνει πάλι μέσα στη μαγική πύλη.

Αριάδνη: Βρίσκεται μέσα στον κόσμο της Κάντυ, κάνει βόλτες στη λίμνη και παίζει με την αγαπημένη της ηρωίδα, αλλά και τις φίλες της. Στο τέλος, δεν θέλει να αποχωριστεί αυτόν τον κόσμο και σκέφτεται να μείνει για πάντα εκεί, αλλά τα κορίτσια της λένε ότι αυτό δεν γίνεται. Η Κάντυ την ξεπροβοδίζει στη μαγική πύλη, υπενθυμίζοντάς της ότι όσο την αγαπάει, εκείνη θα είναι πάντα μαζί της έτσι κι αλλιώς.

Betty Boop: Mεταφέρεται σε παλιές αποθήκες σχολικών βιβλίων, λογοτεχνικών έργων και περιοδικών. Πέφτει με τα μούτρα ενθουσιασμένη και συνεχώς ξεθάβει ενδιαφέροντα πράγματα, λέγοντας "ωραίο εύρημα" κάθε φορά που βρίσκει κάτι. Οι υπεύθυνοι της αποθήκης αρχίζουν να ενοχλούνται, και της λένε ότι δεν γίνεται να της αρέσουν και να τα πάρει όλα, πρέπει να επιλέξει. Εκείνη με βαριά καρδιά επιλέγει δύο-τρία από το κάθε είδος, (σουφρώνει και μερικά άλλα χωρίς να την αντιληφθούν), και πάλι πίσω στη μαγική πύλη.

Crimson Moonlight: Χώνεται στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών, δεν ξέρει όμως ακριβώς που θα πέσει και τι θα της τύχει. Σε λίγο διαπιστώνει ότι μπήκε στο παραμύθι της Ραπουνζέλ, παίρνοντας το ρόλο της ηρωίδας. Αμέσως ξενερώνει, καθώς αυτή μάγισσα ήθελε να γίνει, όχι όμορφη ηρωίδα. Όταν η μάγισσα του παραμυθιού έρχεται να τη δει, η Moonlight αλλάζει ρόλους, ντύνει τη μάγισσα ως Ραπουνζέλ και η ίδια παίρνει τη θέση της και φεύγει ικανοποιημένη. Σε λίγη ώρα καταφθάνει ο πρίγκιπας, ο οποίος όταν βλέπει στη θέση της όμορφής του Ραπουνζέλ την κακάσχημη μάγισσα ντυμένη με τα ρούχα της αγαπημένης του, παθαίνει συγκοπή και γκρεμοτσακίζεται από τον πύργο.

Thor: Επιτέλους βρίσκεται στην Άγρια Δύση, και είναι φουλ εξοπλισμένος. Με το καπέλο του, τα ρούχα της εποχής, ένα αξιοπρεπές μουστάκι και το όπλο του, βαδίζει με αργά και σταθερά βήματα προς το τοπικό σαλούν. Γρήγορα όμως παρατηρεί ότι οι ντόπιοι τον κοιτάζουν περίεργα. Με τρόμο καταλαβαίνει ότι τυχαίνει να έχει τρομερή ομοιότητα με έναν καταζητούμενο εγκληματία, για τον οποίον προσφέρεται και αμοιβή σε όποιον τον βρει. Πάλι με αργά και σταθερά βήματα, για να μην κινήσει υποψίες, βαδίζει προς την αντίθετη κατεύθυνση από το σαλούν, και πίσω στη μαγική πύλη, πριν τον κατασπαράξουν.

Θάνος: Μπαίνει σε ταινίες των 80's και παίζει στο πλευρό του Ψάλτη και Γαρδέλη. Πριν φύγει για την πύλη, τους πιάνει και τους δύο από το λαιμό και τους προειδοποιεί να μην τολμήσουν να αρνηθούν στο μέλλον ότι έχουν παίξει και σε βιντεοταινίες, γιατί θα έχουν να κάνουν μαζί του.

Rakeesh: Μεταφέρεται πολύ πίσω, στην Αρχαία Ελλάδα, και γίνεται ένα με μία παρέα φιλοσόφων στην Αθηναϊκή αγορά, όπου μιλάνε για παντός είδους θέμα. Ο Rakeesh ξεδιπλώνει τις απόψεις του, και γίνονται τόσο αρεστές, που ένα κύμα νεαρών μαθητών αρχίζει να προσκολλάται πάνω του. Τον αποκαλούν "δάσκαλο" και τον ακολουθούν παντού. Εκείνος αρχίζει να ανησυχεί, λίγη φιλοσοφική κουβεντούλα ήθελε να κάνει, όχι να μπλέξει έτσι. Καταφέρνει και τους ξεγελάει και μπαίνει γρήγορα στη μαγική πύλη, προλαβαίνοντας ίσα ίσα για να μην μπουν κι εκείνοι μαζί του. Καθώς η πύλη κλείνει, οι νεαροί τον κοιτούν με δέος, θαυμάζοντάς τον ακόμα περισσότερο.

Elephadas: Μεταφέρεται σε ένα ωραίο εστιατόριο του παρελθόντος, όπου έχει συνάντηση με τη νεαρή και κομψή Μάρω Κοντού. Μετά από ένα καλό γεύμα κάθονται και συζητάνε, όμως εκείνος φέρνει την κουβέντα στη σωστή χρήση της γλώσσας και στα απαράδεκτα γραμματικά και συντακτικά λάθη που κάνουν συχνά οι Έλληνες. Η Μάρω αρχίζει να βαριέται αφόρητα, και σε λίγο φεύγει, αφήνοντάς τον μόνο στο τραπέζι. Εκείνος ξαφνιάζεται κάπως, αλλά δεν βαριέσαι, η επιθυμία του εκπληρώθηκε. Δεν φεύγει ακόμα, γιατί είναι ώρα για το επιδόρπιο του μαγαζιού, το οποίο απολαμβάνει εξίσου καλά και μόνος.

ΦΖΠ1: Και ο ΦΖΠ μεταφέρεται στην Αρχαία Ελλάδα, σε μέρος που κατασκευάζεται ένας ναός. Χώνεται μαζί με τους κατασκευαστές, κι αρχίζει να δίνει οδηγίες και να δημιουργεί σχέδια, συμβουλεύοντάς τους για το πως να τον χτίσουν καλύτερα. Εκείνοι γρήγορα ενοχλούνται, και φοβούνται ότι θα τους πάρει όλο το project και τη δόξα, γι'αυτό του λένε να απομακρυνθεί. Ο ΦΖΠ δεν παραλείπει να πάρει μαζί του όλα τα σχέδια και τις προτάσεις του πριν φύγει, έτσι ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν τίποτα δικό του.

Metalcandyman: Μπαίνει μέσα στην αγαπημένη του σειρά X Files και αναλαμβάνει τη θέση του Mulder δίπλα στην Scully. Ενώ όμως εκείνη τον περιμένει για την πρώτη τους συνεργασία, εκείνος αργεί πολύ, και αργεί, και αργεί, μέχρι που εκείνη αποφασίζει να πάει η ίδια σπίτι του, να δει τι στο καλό συμβαίνει. Καθώς ανοίγει την πόρτα, έκπληκτη τον βλέπει στρωμένο στον καναπέ, ανάμεσα σε πιτόγυρα, μπύρες και τσίπουρα, να έχει φυσικά ξεχάσει τα πάντα για τη συνάντησή τους. Έτσι, του ρίχνει μία κλωτσιά και τον στέλνει πάλι πίσω στην πύλη. Πριν η πύλη κλείσει, ένα χέρι βγαίνει για λίγο κι αρπάζει το τελευταίο μπουκάλι τσίπουρο που έχει μείνει στο τραπέζι.
 
perlastar είπε:
Rio: Τα καταφέρνει επιτέλους και χώνεται σε μία από τις αγαπημένες του ταινίες τρόμου, τo Black Christmas. Παίρνει το ρόλο του αγοριού της Olivia Hussey και απολαμβάνει τη γνωριμία τους και την παρέα της. Ξαφνικά όμως, (ευτυχώς που γνωρίζει καλά το σενάριο), θυμάται ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται πεθαίνει στο τέλος. Αργά αργά, χωρίς να κινήσει υποψίες, αφού ρίχνει μία τελευταία αποχαιρετιστήρια ματιά στην Hussey, την κάνει από τη μαγική πύλη, πριν εκείνη τον ξεκάνει.

Θα της έλεγα και ότι δεν πειράζει που δεν θέλει την εγκυμοσύνη, δεν χαλιόμαστε για τέτοια πράγματα .... :fafoutis:

Πολύ ωραίο θέμα Στέλλα, Μπράβο.... :thumbup:
 
perlastar είπε:
Crimson Moonlight: Χώνεται στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών, δεν ξέρει όμως ακριβώς που θα πέσει και τι θα της τύχει. Σε λίγο διαπιστώνει ότι μπήκε στο παραμύθι της Ραπουνζέλ, παίρνοντας το ρόλο της ηρωίδας. Αμέσως ξενερώνει, καθώς αυτή μάγισσα ήθελε να γίνει, όχι όμορφη ηρωίδα. Όταν η μάγισσα του παραμυθιού έρχεται να τη δει, η Moonlight αλλάζει ρόλους, ντύνει τη μάγισσα ως Ραπουνζέλ και η ίδια παίρνει τη θέση της και φεύγει ικανοποιημένη. Σε λίγη ώρα καταφθάνει ο πρίγκιπας, ο οποίος όταν βλέπει στη θέση της όμορφής του Ραπουνζέλ την κακάσχημη μάγισσα ντυμένη με τα ρούχα της αγαπημένης του, παθαίνει συγκοπή και γκρεμοτσακίζεται από τον πύργο.
:bow: :bow: :bow:

Να ΄σαι καλά Perlastar, εδώ και πόση ώρα δεν μπορώ να συνέλθω απ' το γέλιο! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Είσαι φοβερή! :worship:

 


Γιά να δούμε τώρα τί λείπει...


 


Perlastar: Ενώ παρακολουθεί μία ταινία τρόμου η οθόνη της τηλεόρασης μετατρέπεται σε σκοτεινή ματωμένη δύνη. Η Perlastar νομίζοντας ότι πρόκειται για σκηνή της ταινίας συνεχίζει να παρακολουθεί μέχρι που αρχίζει να πέφτει...και να πέφτει...ενώ κάνει τρελα σενάρια στο μυαλό της για τον φανταστικό κόσμο που μπορεί να καταλήξει. Η δύνη την αφήνει σ' ένα γραφείο ξύλινο, πάνω σ' έναν πύργο. Κοιτάζει γύρω της απογοητευμένη μέχρι που βλέπει αμέτρητες κενές σελίδες πάνω στο γραφείο και μία πένα. Αρχίζει αμέσως να γράφει ιστορίες για όλον τον κόσμο, ενώ σταδιακά αποκτά την ικανότητα να μεταφέρεται στις εποχές και τις διαστάσεις, ενώ χρησιμοποιεί την δύνη που την οδήγησε εκεί σαν σκουπιδοτενεκέ για τις ιστορίες που γράφει αλλά τελικά δεν της αρέσουν και τόσο. Μόνο που αυτές οι ιστορίες καταλήγουν στον κόσμο των ανθρώπων, κι έτσι σε λίγο αρχίζουν να κυκλοφορούν στους δρόμους πρίγκιπες, μολύβια με χέρια, κάρτες ταρώ με ποδαράκια, και ήρωες παιδικών σειρών. Έ...και κανένα τερατάκι για διαφορά! Όχι τίποτα σοβαρό...κάτι λυκάθρωποι,κάτι δεινόσαυροι...


 
Οπως εχω ξαναπει δεκαδες φορες τετοια θεματα ειναι απο τα αγαπημενα μου και πραγματικα καραγουσταρω να τα διαβαζω.Μπραβο perlastar για την φαντασια σου και που μας ξερεις ολους τοσο καλα :thumbup: (αν και νομιζω πως εχει παρεξηγηθει ο χαρακτηρας μου απο την πλειοψηφια των μελων του forum :p :fafoutis: :fafoutis: :p ).
 
Μου άρεσε του elephadas και η κατάληξη της ιστορίας του metalcandyman :)
 
Σιγά μη και έφευγα! Εκεί θα έμενα - πλάκα κάνεις? Μιλάμε για τους BLIND GUARDIAN! :D

(θα άλλαζα 2 γραμμούλες στον κώδικα και θα δημιουργούσα ένα σφάλμα στο matrix: ένα infinite loop που θα μου επέτρεπε να μείνω εκεί για πάντα! :heartcloud: )
 
μια μικρή διόρθωση, είναι η fpz :supergrin:
 
perlastar είπε:
Rakeesh: Μεταφέρεται πολύ πίσω, στην Αρχαία Ελλάδα, και γίνεται ένα με μία παρέα φιλοσόφων στην Αθηναϊκή αγορά, όπου μιλάνε για παντός είδους θέμα. Ο Rakeesh ξεδιπλώνει τις απόψεις του, και γίνονται τόσο αρεστές, που ένα κύμα νεαρών μαθητών αρχίζει να προσκολλάται πάνω του. Τον αποκαλούν "δάσκαλο" και τον ακολουθούν παντού. Εκείνος αρχίζει να ανησυχεί, λίγη φιλοσοφική κουβεντούλα ήθελε να κάνει, όχι να μπλέξει έτσι. Καταφέρνει και τους ξεγελάει και μπαίνει γρήγορα στη μαγική πύλη, προλαβαίνοντας ίσα ίσα για να μην μπουν κι εκείνοι μαζί του. Καθώς η πύλη κλείνει, οι νεαροί τον κοιτούν με δέος, θαυμάζοντάς τον ακόμα περισσότερο.
Για καποιο λογο πιστευω οτι αυτες οι διδαχες θα οδηγησουν στην εφευρεση των video games πολλους αιωνες αργοτερα #)
 
Κάθισα στο πηδάλιο της Χήνας? Ουάουυυυυυυ.... :biglaugh:
 
Σας ευχαριστώ παιδιά, ήθελα να σας προσφέρω γέλιο και χαίρομαι που σας άρεσε! Moonlight, ωραίo το σενάριο που μου έφτιαξες, thanks!

PT8 είπε:
μια μικρή διόρθωση, είναι η fpz :supergrin:
Λάθος φίλε PT8, δεν ξέρεις με ποιόν μιλάς τόσο καιρό μου φαίνεται :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ααα είμαι νέοπας κ δεν τα ξέρω τα παλιά σας.
 
:bow: νομιζω πως ποτε δεν θα προδωσω την αγάπη της κάντυ!!

εισαι σουπερ περλα μου, φανταστικ εσυ θα ηθελες να σαι σε κανενα twilligh στην ζωνη μυστηριου;
 
Μπραβο, Perlastar....το καταευχαριστηθηκα το κειμενο σου! :D Για αλλη μια φορα καταπληκτικο.

Βεβαια εσυ αυτα που μου εγραψες περι μεταλ συναυλιας ηταν για να με πειραξεις, αλλα εγω σου λεω πως τη συγκοπη την ειχα σιγουρη!
 
Σιγα μην τους εκανα την χαρη να φυγω και να παρω μονο μερικες φιγουρες.... :eviltongue:

Θα τους ψεκαζα με υπνωτικο spray και θα τους αφηνα μονο.....τα πατωματα!!!!:biglaugh:

Το story του Βασιλη (metalcandyman) ηταν ολα τα λεφτα....αθεραπευτος ακομα και στην φαντασια!!!! :tease: :rofl: :tease: :rofl:

Στελλα,εγραψες παλι!!! :bow:
 
Πολύ ωραίο και αστείο θέμα!!!

Ευχαριστούμε!!! :flower:
 
χαχαχαχαχα να σαι καλα ρε περλα ακριβως ομως το βρηκες και βασικα το να παω να λογομαχησω με ηθοποιο που επαιζε σε βιντεοταινιες (οχι τοσο μεγαλο ονομα) εχει τυχει γιατι ο συγκεκριμενος μολις πηγα να του πω για αυτες νευριασε παρα πολυ λες και τον εβρισα ξερω γω εγω παντα θα της αγαπαω παντως και θα τσακωνομαι με οσους δεν παραδεχονται οτι επαιξαν σε αυτες
 
Επιτρέπεται να γράψει κανείς για τον εαυτό του; :p

Λοιπόν, ο υποφαινόμενος πάει στην εποχή που είχαν τον θρυλικό καυγά τους για το εναλλασσόμενο και το συνεχές (ρεύμα ντε!) ο Νικολά Τέσλα και ο Τόμας Έντισον, και πάνω που πάω να ξεκινήσω μια περισπούδαστη τρίωρη διάλεξη περί ηλεκτρολογίας, οι δυο εφευρέτες "τα παίρνουν", και απειλούν να δοκιμάσουν την ηλεκτρική καρέκλα πάνω μου. Αφού αρπάζω μια λάμπα του Έντισον, ξεφεύγω προς την μαγική πύλη.
 
"Ζήλεψα" τον Uskoke και γράφω κι εγώ για την πάρτη μου :p . Ο Johnny λοιπόν πάει πίσω στο χρόνο μέσω της πύλης και βρίσκει γνωστά ονόματα της ηλεκτρονικής και φυσικής, όπως τους κυρίους, Coulomb, Kirchhoff, Ohm και τους εξηγεί ότι οι νόμοι τους, καλοί χρυσοί ρε παιδί μου αλλά ώρες ώρες είναι δύσκολο να εφαρμοστούν, και τα πράγματα περιπλέκονται πολύ. Προσπαθώ επί ώρες να τεκμηριώσω τα λεγόμενά μου και οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Οι κύριοι Kirchhoff, Ohm, ως συμπατριώτες Γερμανοί συζητούν μεταξύ τους αυτά που προσπαθώ να τους πείσω, ενώ ο κύριος Coulomb ως Γάλλος δείχνει να μην καταλαβαίνει Χριστό. Στο τέλος τα παίρνουν όλοι κρανίο διότι μετά από χρόνια έρευνας έρχομαι εγώ να τους τα κάνω θάλασσα, με πιάνουν και οι τρεις και με πετάνε έξω από την πύλη κακήν κακώς. Πριν φύγω όμως, μπανίζω με το μάτι μου μια Μηχανή του Γουίμχερστ, δώρο προφανώς του κου Γουίμχερστ προς τους προαναφερθέντες κυρίους. Τους την αρπάζω και άντε γεια :D .
 
Πίσω
Μπλουζα