Η μικρή Μανού

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.267
Αντιδράσεις
6.047
Θυμάστε αυτή την παιδική σειρά? Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν με ένα κοριτσάκι...Υπάρχουν άλλα στοιχεία?
 
Ηταν παιδικες χαζες ιστοριες με στατικες εικονες και αφηγηση. Υπηρχε ενα μικρο animation οταν πχ προχωρουσε με το ποδηλατο της

Οι εικονες ηταν σχεδιασμενες απο μια σχετικη γνωστη εικονογραφο βιβλιων (εικονογραφουσε και στο περιοδικο ΔΥΟ) αλλα δε θυμαμαι το ονομα :(

Η αφηγητρια μου εκανε εντυπωση οτι μιλουσε πολυ αργα και βαριεστημενα, με γεροντιστικη φωνη
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και εγω, πολυ αμυδρα το θυμαμαι. Καμια φωτο παιζει?
 
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος, η σειρά πρέπει να βασιζόταν σε μια σειρά βιβλίων της Αγγελικής Βαρελά (συγγραφέας παιδικών βιβλίων).
 
Την θυμηθηκα :)

Το εβλεπα ενα φεγγαρι ελειψης αλλων παιδικων στην τν
 
Δε το ξέρω το παιδικό αυτό,αλλά....ενδιαφέρον τίτλος! :D :p
 
Prequel της Εμμανουέλλας λες; :Ρ
 
Θα ήθελα να μάθω -από αυτόν που το έσβησε,ή από αυτόν που αποφάσισε να γίνει αυτό- γιατί απομακρύνθηκε το post που έκανα το απόγευμα στο συγκεκριμένο thread...
 
Το ποστ σου Μανο - οπως και το επομενο του Rakeesh - τα εσβησα εγω γιατι ηταν εντελως offtopic και πηγαιναν την κουβεντα πολυ μακρια απο το αντικειμενο του thread που ειναι ενα παιδικο καρτουν ;)
 
Το post μου έλεγε "Δεν το ξέρω το παιδικό,αλλά..έχει ενδιαφέρον τίτλο".

Πού είναι το κακό και το έσβησες και πού θα πήγαινε την κουβέντα δηλαδή;Εξήγησέ μου γιατί δεν καταλαβαίνω καθόλου!

Επίσης,το ότι έσβησες και άλλο post δε μου λέει τίποτα,οπότε μη μου το φέρνεις ως επιχείρημα.

Και τέλος πάντων,εφόσον προβάλλεις ως επιχείρημα το offtpic του πράγματος,εγώ σχολίασα τον τίτλο του παιδικού,οπότε ΚΑΘΟΛΟΥ offtopic δεν ήμουν και το ξέρεις καλά..
 
Λειτουργησα καθαρα ως mod, φερνωντας το θεμα στα ισα του μιας και πηγαινε αλλου με το offtopic post σου και με την επισης offtopic απαντηση του rakeesh. Τιποτα το προσωπικο και κανενα προβλημα απο μενα Μανο :)
 
ΟΚ,αφού ξαναδιευκρινίσω ότι θεωρώ πλήρως ότι η δική μου απάντηση offtopic δεν ήταν και είχε καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα,σχολιάζοντας τον τίτλο αυτού,θα επικοινωνήσω και με τον φίλο Rakeesh να δω πού πήγε την κουβέντα απαντώντας κι αυτός στο παρόν thread....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενημερώθηκα για τη συνέχεια της συζήτησης,οπότε -θεωρώντας ότι όντως,από το πουθενά,πήγαινε αλλού η κουβέντα- κατανοώ γιατί σβήστηκαν τα posts.Συνεπώς,μπορούν να σβηστούν και τα σημερινά,για να μείνει "καθαρό" το thread.No hard feelings κι από μεριάς μου Ηρακλή..
 
Χαιρομαι - και το εννοω - που υπαρχει πλεον κατανοηση και μιλαμε χωρις παρεξηγησεις. Θα σβησω τα posts μεχρι το βραδακι.
 
Paspartoo είπε:
Χαιρομαι - και το εννοω - που υπαρχει πλεον κατανοηση και μιλαμε χωρις παρεξηγησεις.
Same goes here,είναι ασφαλώς καλύτερα να μιλάμε έτσι..!
 
Άλλη είναι η μικρή Μανού κ άλλη η μικρή Λουλού?? Μπερδεύτηκα.... :xm:
 
η εικονογραφηση παντως ειναι της τετης σωλου(οι περισοτεροι θα θυμουνται εικονογραφησεις τις στα βιβλια χαρουμενες διακοπες και στον ρουλη που υπηρχε στο εθνος σαν κομιξ για παιδια)υπηρχε σε σειρα στην τηλεοραση?
 
Κι εγώ τη θυμάμαι! Και θυμάμαι τη φωνή που τη μεταγλώττιζε... Σαν να την ακούω τωρα! :)
 
Πίσω
Μπλουζα