Η Google "μπλοκάρει" το Youtube σε Windows phones;;;;

hannele

RetroMasteR
Joined
2 Νοέ 2013
Μηνύματα
2.640
Αντιδράσεις
4.795
Ανοιξα αυτό το νέο θέμα με αφορμή παράπονα φίλων, οι οποιοι είναι χρήστες windows phones και μου λένε οτι εδω και μια εβδομάδα έχουν σταματήσει να παίζουν όλα τα βιντεο του youtube στα κινητά τους. Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους, όχι μόνο απο εγκατεστημένη εφαρμογή αλλά και απο τον Internet Explorer! Συνδέεονται με το wifi στο διαδίκτυο, μπαίνουν στον Explorer και ενω ανοιγει κανονικά η σελίδα του youtube, όταν πατούν πάνω σε οποιοδήποτε βιντεο, εμφανίζεται μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αυτού του αρχείου στο κινητό σας"!

Σημειωτέον οτι είναι χρήστες Nokia lumia, και ειδικά ο ένας με παλιό nokia, το nokia lumia 610. Εκανε ενημέρωση, εκανε αναβάθμιση οπως μου ειπε, απεγκατεστησε την εφαρμοφη (μήπως εφταιγε αυτή), τιποτα.

Mήπως το πρόβλημα δεν σχετίζεται με google's block αλλα με καποια ρυθμιση στο λογισμικό;;;

:help: :help: :help: :please:
 
Σε 635 παιζει κανονικα.
 
Σε άλλα sites (πχ. dailymotion) παίζουν τα βίτνεο;
 
Και εκει παιζει κανονικα.
 
Τότε δεν είναι θεμα λογισμικού, μαλλον κάτι ελαττωματικό έχουν τα συγκεκριμένα τηλέφωνα (π.χ flash player, έκδοση explorer).
 
Παιδια, μου ειπαν οτι εχουν γινει παραπονα στο marketplace και απο άλλους χρήστες windows phones οτι δεν παιζουν τα βιντεο και σε αλλα μοντελα...Μαλιστα απο τις 27/1 εχει γραψει χρήστης οτι δεν παιζει ουτε στο lumia 800

Το Dailymotion άλλες φορες παιζει και άλλες φορες οχι....
 
Πίσω
Μπλουζα