Καμιά ιδέα για κουτί αποθήκευσης Saturn ή ότι άλλο...

gtsamour

SinclairMaster
Joined
12 Δεκ 2006
Μηνύματα
2.414
Αντιδράσεις
10
Guys έχω μια Saturn (αλλά και άλλα κονσολίδια) που όμως δεν έχουν τα δικά τους κουτιά, ούτε κάν τα φελιζόλ.

Επειδή τους έχω κάνει restoration και αστράφτουν (και σπάζομαι να τα βλέπω να μαζεύουν σκόνη), θέλω να φτιάξω κανένα σπίτι (κουτί) για το καθένα.

Όμως θέλω να είναι κιριλέ, όχι δηλαδή κανένα χαρτόκουτο γτπ.

Σε πρώτη φάση είχα σκεφτεί να φτιάξω ξύλινο κουτί από κόντρα πλακέ 1cm πάχους και μεντεσέδες,με χωρίσματα, με επένδυση εσωτερικά από μαλακό αφρολέξ κλπ.

Πουλάνε στο Praktiker κόντρα πλακέ και έχω ακούσει ότι τα κόβουν κιόλας στις διαστάσεις που θέλεις.

Έχει κάνει κανείς κάτι σχετικό? Ας ρίξει καμιά ιδέα
 
οι κονσολες πρπει να ειναι σε περιοπτη θεση στο σαλονι...ειναι αιτια διαζυγιου και ορος για συμβιωση :D
 
Άρα βιτρίνα από γυαλί τοτε..... :)
 
Δεν ξέρω πόσο καλή θα είναι πρακτικά η λύση που θα σου προτείνω. Υπάρχει στα βιβλιοπωλεία χαρτόνι σκληρό. Είναι χοντρό χαρτόνι και πολύ σκληρό σε σημείο που πολύ δύσκολα κόβεται με ψαλίδι και είναι και φθηνό. Ισως είναι μια καλή λύση για custom κουτιά για τις κονσόλες σου. Πάντως υπάρχουν και μερικά χαρτόκουτα που είναι πολύ καλά και γερά. Αν δεις το χαρτόκουτο που έχω το 2ο saturn εγω θα καταλάβεις. Το δύσκολο είναι να τα βρείς. Βιτρίνα με γυαλί το είχα σκεφτεί και εγω για τις δικιές μου αλλα φίλε μου είναι πολύ ακριβή λύση.
 
ego tis exo sthn apothiki sth douleia mou se xartina xontra barelia (apo systatika gia farmakobiomhxanies, ta phra apo ena filo) me silica mesa gia thn ygrasia... den exo xoro na tis balo allou :( den exoun pathei tipota pros to paron! mono kryo exei ekei...
 
Πίσω
Μπλουζα