Καταστήματα με arcade machines.

theoritikos

RetroMasteR
Joined
2 Ιουν 2006
Μηνύματα
1.226
Αντιδράσεις
120
Βλέπω πως τα arcades, σιγά-σιγά επανέρχονται στα καταστήματα, και σκέφτηκα μα παραθέσω μια λίστα με αυτά τα καταστήματα και ποια games έχουν.

Αν ξέρετε και εσείς και άλλα μέρη ας τα παραθέσετε εδώ.

Γενικά έχω παρατηρήσει πως τα περισσότερα bowling centers θα έχουν κάνα δυο-τρία μηχανήματα ή περισσότερα ανάλογα με τον χώρο που διαθέτουν,πολλά photoplay με ανανεωμένα games, και τα περισσότερα arcade μηχανήματα θα είναι της sega (βλέπω τους sega freaks του forum να ενθουσιάζονται :biglaugh: :D :animrolleyes: :rolleyes: ).

Τα bowling centers του Village εχω επισκεπτεί (Mall,Φάληρο) έχουν το virtual striker 4, το virtual tennis, δυο mame cabinets, και το sega rally championship (το οποίο έχω βρει σχεδόν σε όλα τα καταστήματα πέρα από village).

Στο mall, στο χώρο του bowling έχουν ενα flipper και ενα fps από την ταινία Aliens. Στον χώρο δίπλα με τα μπιλιάρδα έχουν την καινούρια έκδοση του after burner, παραγωγής 2006,(φαίνεται πως η sega μαζί με το coast to coast έβγαλε και αυτό) με το όνομα climax ( πολύ ωραίο gameplay, μου έφαγε μερικά κέρματα...:biglaugh: ), ένα drive simulator το ford racing (αυτό δεν ήταν και pc game?? :confused: ) και ένα τεράστιο fps της Konami (4 players!!) με Αμερικάνους πεζοναύτες. Επίσης έχουν και 8 pc με έναν F1 simulator, αλλά δεν νομίζω να σας πολύ ενδιαφέρει (εκτός και αν είστε fan της f1)

Στην Γλυφάδα έχουν τα ίδια + το house of the dead 4 (καλά αυτό πότε βγήκε??)

Στην Γλυφάδα, υπάρχει το γνωστό bowling center Μπλάνος (δεν θυμάμαι διεύθυνση, αν την ξέρει κάποιος να την προσθέσει). Έχει το sega rally, το virtual striker και αρκετά photoplay. Επίσης, να προσθέσω κάτι σημαντικό για τους συλλέκτες κονσολών του forum , πως απέναντι από την είσοδο είναι ένα κονσολάδικο "τρύπα" με το όνομα athens center (btw, maddog, το βρήκες αυτό της Καλλιθέας?), το οποίο είναι πλούσιο σε retro console games για αρκετές κονσόλες. Το μόνο μείον είναι οι (μάλλον) περίεργες τιμές (πολλά games έχουν ακόμα τιμές σε δραχμές!!!)

Στην Καλλιθέα κοντά στην γνωστή καφετέρια από τα meetings του mame.gr :thumbup: (πλατεία Κύπρου λέγεται?) είναι το (μοναδικό) κατάστημα αποκλειστικά με arcades. Τα μηχανήματα είναι τα ίδια με τους άλλους χώρους. Να σημειώσω πως έχω καιρό να επισκεφτώ το κατάστημα και δεν ξέρω αν έχει ακόμα τα ίδια μηχανήματα.

Στο Ίλιον στο escape center το μπιλιαρδάδικο palladium (πέρα από bowling και μπιλιάρδο) διατηρεί πολλά και διάφορα μηχανήματα κατά καιρούς, διαφορετικά από αυτά που έχουν όλοι οι άλλοι. Την τελευταία φορά όμως που πήγα είχαν ακόμα το Mazan : flash of the blade. Το παιχνίδι είναι σαν το red steel του Wii, με μια βασική διαφορά: έχεις ένα μεγάλο σπαθί katana και το κουνάς ελεύθερα στον χώρο του παιχνιδιού. Αν σας πόνεσαν τα χέρια στο Wii Sports, εδώ ετοιμαστείτε για πόνο μακράς διαρκείας, μιας και το μέγεθος του σπαθιού είναι αρκετά μεγάλο!

Επίσης μου έχουν πει πως ο Σείριος έχει κρατήσει τα arcades machines που είχε από παλιά, αλλά δεν το έχω εξακριβώσει. Αν ξέρετε κάτι περισσότερο για τον Σείριο ας το αναφέρετε εδώ.
 
Nα προσθεσω και εγω υστερα απο επισκεψη μου στο THE MALL οτι βρηκα τα γραφικα του SEGA RALLY απογοητευτικα (τα pixel ηταν σαν να βγαιναν απο saturn τετραγωνα μαλλον ειχα καιρο να το δω) και να επισημανω οτι επιτελους οι κονσολες εχουν το προβαδισμα στα γραφικα σε σχεση με τα arcadeς (μεγαλωσαμε με το αντιθετο) παραδειγμα φερνω το OUTRUN 2006 σε PS2 οπου σε αναλυση 480p και σε widescreen οθονη το παιχνιδι ειναι απιστευτο. Το μονο που μπορει να σε κερδισει στα arcade πλεον ειναι ο τροπος χειρισμου (π.χ καμπινα daytona). Α και να συμπληρωσω οτι το μονο παιχνιδι που θα ηθελα να παιξω στο mall ηταν σε mame cabinet το ΜΕΤΑL SLUG 6. :cool:
 
LOL Aardvark-το Sega Rally βγήκε το 1995. Tι περίμενες, να έχει 8x antialiasing;

Για το OutRun 2006 θα αφήσω τον Wally να σε "καθαρίσει" μια και "τόλμησες" να πεις ότι η PS2 version είναι καλύτερη από το arcade (Chihiro hardware=XBox) :biglaugh:

Και Metal Slug 6 σε MAME cabinet δεν μπορείς να βρεις σίγουρα πουθενά γιατί το MS6 δεν έχει γίνει emulated ακόμα. :)

Theoritikos: Υπάρχει το AfterBurner Climax στην Αθήνα;!;!;! :eek: :eek: :eek:

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρέπει να πάω στο The Mall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup:
 
sorry,τελω εν συγχυσει!!

Edit :D

Αardvark(επρεπε να το φαντασω) ησουν τουλαχιστον ιεροσυλος!!!!

Στο PS2 το Outrun clearly sucks!

Maddog μου φαινεται πως το Μαρουσι μας περιμενει!Παμε να καταριψουμε κανα αεροπλανακι,η πατρις μας χρειαζεται!!!
 
Wally είσαι σε σύγχυση! (μάλλον από τα καλά νέα...)

Πρώτον, την "ιεροσυλία" με το PS2 (LOL) δεν την διέπραξε ο theoritikos και δεύτερον εγώ το The Mall το είχα αφήσει κάπου βόρεια τελευταία φορά, πότε κατέληξε στην παραλία; Είπαμε έχουμε global warming αλλά όχι και έτσι (ακόμα...) :biglaugh:

Εκτός και αν κατάλαβα λάθος ποιό Mall εννοεί ο theoritikos!
 
Maddog είπε:
LOL Aardvark-το Sega Rally βγήκε το 1995. Tι περίμενες, να έχει 8x antialiasing;Για το OutRun 2006 θα αφήσω τον Wally να σε "καθαρίσει" μια και "τόλμησες" να πεις ότι η PS2 version είναι καλύτερη από το arcade (Chihiro hardware=XBox) :biglaugh:

Και Metal Slug 6 σε MAME cabinet δεν μπορείς να βρεις σίγουρα πουθενά γιατί το MS6 δεν έχει γίνει emulated ακόμα. :)
Για το sega rally ειπα οτι ειχα καιρο να παω σε μπλιμπλικια και το θυμομουν καλυτερο ,για το outrun chihiro ξεchihiro στην hi-def lcd μου δειχνει τελειο :D ,για το metal slug 6 ετσι εγραφε το μηχανημα ετσι ειπα. :thumbup:
 
Maddog είπε:
Theoritikos: Υπάρχει το AfterBurner Climax στην Αθήνα;!;!;! :eek: :eek: :eek:

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρέπει να πάω στο The Mall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup:
Την ίδια αντίδραση είχα και εγώ όταν το είδα!! Δεν το πίστευα!

Το βρήκα στο Mall του Μαρουσίου (χαζομάρα μου που δεν το είπα, αλλά νόμιζα πως θα το καταλαβαίνατε), στην αίθουσα που έχουν τα μπιλιάρδα.
 
@Ambu μαλλον πρεπει να οργανωθει ενα SEGA meeting στο Mall συντομα!!
 
Δέχεστε και μέλη εκτός clan? Θέλω afterburner :)
 
για σενα θα γινει μια εξαιρεση ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
 
Αν παραδέχεσαι ότι στα arcades η Sega ήταν πάντοτε βασίλισσα (προφανές μεν, αλλά πρέπει να το πεις και εσύ!), θα σε δεχτούμε... :diablotin:
 
Αν arcades = αίθουσες ηλεκτρονικών τότε σίγουρα, άντε με μια konami κάπου στο βάθος.

Πέρασε, πέρασα??
 
ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ!




Πότε κανονίζουμε την επιδρομή; :)
 
[inside joke]

κατσε να βρω ενα μερος με καμποσα πεινασμενα συμπαθη τετραποδα για να συναντηθουμε :D

[/inside joke]
 
LOL, θα πάρω τα μέτρα μου. :D
 
LOL

Εγώ φταίω βασικά...είπα στον "συνάδελφο" του δρόμου "είναι Commodore-ας, άρπα τον". Και έγινε το κακό... :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
 
Εχμμ, μήπως έχετε παρεκτραπεί κάπως από το θέμα?

Το topic δεν το έκανα για να πλακωθείτε :)
 
Πίσω
Μπλουζα