Μαρία της γειτονιάς (Maria la del barrio)

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
14.096
Αντιδράσεις
15.422
Η αγαπημένη μου σειρα απο τις μεξικανικες αλλα και εν γενει τις ισπανόφωνες ;) δεν ηθελα και πολυ Μαρια ειναι και το πραγματικο μου όνομα, δεν μεγάλωσα και μεσα στα πλουτη, φταει και η γοητεια του Φερνταντου Κολουνγκα σε Louis Fernado..πανεμορφος ο Μεξικανός..σεξ-συμπολ με τα όλα του! ελπιζω ακομα να ειναι single!!!

αλλα και με την τριλογία των Μαριων να συγκριθεί της Ταλία, Μαριμάρ, Μαρια Μερσεντες, βγαινει νικητρια :award:

ηθελα ξεχωριστο ποστ γιατι την εχω λατρεψει, ειναι του 94' ρετρό πια αλλα τι ρετρό, στον alpha, προβληθηκε το 98'!

για την Ταλια τι να πω, εκρηκτικη γυναικα , νομιζω οτι βαζει και τα γυαλια στην Μπελουτσι ( οι ανδρες του φορουμ δεν θα συμφωνησουν αλλα η Thalia αφηνει πολλα στην φαντασία, εκπεμπει αθωωτητα και αισθησιασμό οπως και ο Φερναντο, κατι που δεν βλεπεις καθε μερα, ολα σημερα δινονται στην οθονη στο πιατο..)..ειναι αυτο το αγνο και το αισθησιακο που δεν το εχουν πολλες..ασε η πραγματικα φυσικη ομορφια, η πραγματικά φυσική, οχι η πλαστική..

μου κανει λιγο Καντυ και Τερρυ οπως αρχιζει η σχεση του ζευγαριου :) !!!! εκεινος πότης, κακομαθημενος, γυναικοκατακτητης,πλουσιος δεν ξερει τι ζητά και τι θελει, εκεινη φτωχη πλην τιμια μενει στις φτωχογειτονιες του Μεξικου..οταν ο Ντελ λα Βεγκα την παιρνει στο σπιτι.αρχιζει ο πολεμος/ τι βρωμιαρα την λενε τι ρακοσσυλεκρια, τι απαισια..ακομα και το υπηρετικο προσωπικο αχ, να την ξεμαλλιασα αυτη την αδυνατη.Εκεινος την σκυλοβριζει τρελη και εκεινη τα ιδια και μετά, τον κατηγορει για ξιπασμένο, ε, δεν θελει και πολυ η χημεια να δεσει ακι να γινει το μπαμ..:

[edit]Ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.[edit]

περνα πολλες, πολλες δοκιμασιες, οποιος θυμαται το τελος το δινει..μεχρι καισε ψυχιατρικη κλινικη την στελνουν την αμοιρη κορασις..

Μου ειχε μεινει και η καλοσυνη του Ντε λα Βεγκα..ο κυριουλης..τι σχεση ειχε με την αθωα Μαρια, καταπληκτικη, ουτε και κορη να την ειχε, τετοια αγαπη..που της εδωσε..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αριαδνη είπε:
για την Ταλια τι να πω, εκρηκτικη γυναικα , νομιζω οτι βαζει και τα γυαλια στην Μπελουτσι (η Thalia αφηνει πολλα στην φαντασία, εκπεμπει αθωωτητα και αισθησιασμό οπως και ο Φερναντο, κατι που δεν βλεπεις καθε μερα, ολα σημερα δινονται στην οθονη στο πιατο..)..ειναι αυτο το αγνο και το αισθησιακο που δεν το εχουν πολλες..ασε η πραγματικα φυσικη ομορφια, η πραγματικά φυσική, οχι η πλαστική..
Θα συμφωνησω απόλυτα όμως!!!
 
παντως η σειρα τρεχοντας την λιγο στο tube, ειχε και τα σκοτεινά της σημεία, στην αρχη ειδαμε τα φωτεινά θυμόσαστε την Σοραγια και την μανα της την μάγισσα, πριν ακομα αποκαλυπτει το μεγάλο της μυστικό, που της εφτιαχνε κατι πραγματα να αποπλανήσει τον Λουις Φερναντο! αλλα και ο θανατος της απο τα χερια της ιδιας της της κορης, ασε πια η δολοπλοκια της Σοραγια..καλε την νομιζα πεθαμενη , μετα πως αναστηθηκε..

το πιο ισχυρό σοκ με την Μαρια ηταν οταν την εκλεισαν στην ψυχιατρικη κλινική, ανατρίχιασα τοτε, ταλαιπωρημένη , χαμένη στον κοσμο της, με τα ασπρα του τρελοκομείου αφου εδωσε το παιδί της, κυνηγημενη απο τον Λουις αδικα εδω ηταν το τελος αθωοτητας για πολλα κοριτσακια γεννημένα λιγο πριν το 90' που εβλεπαν την Μαρία της γειτονιας σαν την δικη μας Καντυ..και ναι υπήρχαν, πηγαινα τοτε φροντηστηριο σε ενα τμήμα lower, 17-18 να ημουν τότε και ναι υπήρχαν πιτσιρικια, 13-14 ετων που την Μαρια την εβλεπαν σαν την τωρινη παττυ, την λατρευαν εξ' ου και ειχε γινει ο χαμός οταν η Ταλια ηρθε στην Ελλάδα. Ασε για τα μικρα παιδια που μολις ερχονταν απο το σχολειο τα πέταγαν όλα για να την δουνε...σακες , βιβλια...

αυτα τα σπιτια υπερπαραγωγη και η ηθικη των Μεξικανων , οι παραγκουπολεις διπλα στα μεγαρα, η αεναη διαμαχη πλουσιων-φτωχων και η μυθοπλασια της σταχτομπουτας που παιρνει στο τελος τον πριγκηπα, αφου περνα απο πυρος και σιδηρου, ηταν ενα θεαμα που παντα συγκινει και θα συγκινει!!!
 
Σκηνοθετησε το θανατο της με τη βοηθεια γιατρου που την ανεστησε απο τον ταφο και μετα την εκβιαζε γιατι τη βοηθησε να σκοτωσει και τον δευτερο συζυγο για να φαει την περιουσια του και με τα λεφτα αυτα να γυρισει στο Μεξικο και να εκδικηθει τη Μαρια της γειτονιας. Ναι αλλα η περιουσια θα περιελθει στα χερια της προγονης της οταν ενηλικιωθει! χιχιχιχι.....
 
ουδεις την θυμάται την Μαρια και τα καψονια του Λουις Φερνταντο, κανεις δεν θυμάται πως στο προσωπο της, ηθελε να εκδικηθεί μια γοησσα την Μπρεντα που τον ειχε κάνει να υποφερει.αλλα τελικά επεσε ο ιδιος στην παγιδα που εστησε, χα, χα...θυμαμαι που αυτός ο άτιμος μεθυστακας με τα δερματινά και την μηχανάρα ειχε πάει στην τρυπα-σπίτι που ζουσε η Μαρια, η οποια ηταν αφελής πλην τιμια και της ζητουσε να ερθει μαζι του με τι μουτρα..και η Βικτωρια που ηθελε την Σοραγια για νυφη, αυτες οι πεθερες το εχουν χαμένο!
 
Η Τάλια είναι όντως πολύ εντυπωσιακή κοπέλα με ᾽φυσική᾽ ομορφιά αν και πιο πολύ χαριτωμένη την λες παρά ωραία, τώρα για αθώα δεν την πολυκόβω! Στην Λατινική Αμερική βέβαια ειναι μανούλες στις φυσικές πλαστικές όχι σαν εδώ που φαίνεται το τσίτωμα! Εγώ προσωπικά ψηφίζω Μαριμάρ Τώρα οσον αφορά την Μαρία νομίζω πως ήταν καλύτερη με τα φλοραλ μινι της παραγκούπολης όταν έγινε κυρία στυλιστικά δεν της πολυπήγαινε. Τον Λουίς Φερνάντο πάλι δεν τον έβρισκα του γούστου μου,θυμάμαι με τρόμο το χαμογελο διαφήμιση οδοντόκρεμας. Απο την υποθεση δεν θυμάμαι και πολλά επίσης το έβλεπα περιστασιακά.

Απο τα αντίστοιχα μου άρεσε το εποχής 'Αιμέ αγάπη μου᾽ (Οιμέ αράπη μου -κατα τον Πανούση νομίζω) με τον διαβολο Χουάν που δεν πολυέμοιαζε με πειρατής πού βρέθηκε το αποτριχωτικό κερί στα καράβια και δη τον 19ο αιώνα; Η Αιμέ (προφέρεται έτσι χωρίς διαλυτικά) κούκλα και υπέροχη αν και τέρας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
βρε κοριτσι, εσυ εισαι πολυταξιδευμενο, απίστευτα αυτά που μας διηγησε, κάθε φορα που γραφεις, λεω , ποσα εχει ζήσει αυτο το κοριτσι, μετα τίποτα δεν μου φαίνεται απίστευτο, ουτε οι μεξικάνικες σειρές!

να σου πω, με την Καταλίνα μενει η πεθερά..απο ''τα χωρις αυτά δεν υπάρχει παράδεισος'' η με την Τζεσικα, το εβλεπα και εγω, μεχρι το πρωι με επαιρνε μπροστά στην τηλεόραση να το δω, ειχε γίνει και διαδήλωση στην Μπογκοτά για την σειρά! ναι ηταν αληθινη ιστορια, την μικρή την γνωρισε ενας δημοσιογράφος οταν έκανε ένα ρεπορταζ για την πλαστικοποιημένη ομορφιά! η σειρά ειχε σπάσει καθε ρεκόρ τηλεθέασης!
 
Θυμαται κανεις την παλιοτερη εκδοχη της Μαριας της Γειτονιας, με την Βερονικα Κάστρο? Μαριαννα την λεγαν την πρωταγωνιστρια, και Εσθήρ την Σοράγια. Το εδειχνε στην ΕΤ2 κατα τις 5 το απογευμα, τελη '80

Υπήρξαν και διαφορες στην πλοκή της ιστορίας. Στην Μαρια το τράβηξαν πολυ, με την Ανασταση της Σοράγιας, ενω στην Μαριάννα περιοριστηκαν μονο στην αναζητηση του γιου της Μαριάννας. Τα παιδια επισης (γιος και υιοθετημενη κορη) ηταν μεγαλυτερα σε ηλικια (ενηλικες ηθοποιοι) και παντρευτηκαν τελικα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ναι, ηταν το ''και οι πλουσιοι κλαινε'', ηταν εκδοχη της, ε; πω, πω, ακρως πετυχημένο..επαιζε η Σοραγια, αυτο δεν το θυμάμαι, την θυμάμαι την Μαριαννα..και ο ανδρας της Μαριαννας ειχε μουστακια σαν ενηλικος οπως ο Λουις Φερναντο, ε, ρε χρονια, μαζευονταν ολη η γειτονια να το δουμε, πολυ πετυχημενο..καλα οι Μαριαννες ειχαν την τιμητική τους τοτε!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ορίστε και οι τίτλοι της επιτυχημένης σειράς

[edit]Ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συγγενής μου μένει (ή έμενε πρέπει να ρωτήσω αν είναι ακόμα εκεί η σταρ μήπως πάρουμε αυτόγραφα!) με την ᾽Καταλίνα᾽ η οποία υποτίθεται πως ειναι και τόσο γλυκειά όσο στην σειρά. Η Τζέσικα ήταν η κακιά της ιστορίας και δεν ξέρω που μένει. Σ

Πάντως αυτές οι σειρές σαπουνόπερες μεν έχουν ομως πολλά ρεαλιστικά στοιχεία δε, έτσι είναι εκεί όντως είσαι ή ευκατάστατος ή πεινάς για Μεξικό δεν ξέρω και στην Αργεντινή υπάρχει μια κάποιου είδους μικροαστική και μεσαία τάξη στην Κολομβία όμως το χάσμα, ο συγγενης μου διδάσκει σε πανεπιστήμιo και εντάξει δεν είναι πλούσιος αλλά ζει όπως λίγοι εκεί.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εδω η παραλλαγη των τιτλων της σειρας, στην ελλαδα προβληθηκαν στα ντιβιντι δεν την ειδα κριμα! :(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια περίοδο είχα κολλήσει (σπάνιο φαινόμενο για τέτοιου είδους σειρές). Την έβαζε την ώρα που είχα φροντιστήριο,τη 2η χρονιά που έδινα πανελλήνιες :rant: . Το φροντιστήριο είχε τηλεόραση στα γραφεία αλλά δεν...
 
Την έβλεπα πότε πότε καθώς είχα και φροντιστήριο εκείνη την ώρα. Η Ταλία ωραία παρουσία.
 
Τη σειρά τη θυμάμαι, γιατί την έβλεπα συστηματικά, αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες. Θυμάμαι να παίζει καλοκαίρι, και τη βλέπαμε με τον αδερφό μου γιατί δεν είχε κάτι άλλο της προκοπής εκείνη την ώρα (ή περιμέναμε να αρχίσει ο Ρεξ, δε θυμάμαι).

Πολύ ιντριγκαδόρικη σειρά, από την οποία ξεχωρίζει η αλήστου μνήμης Σοράγια Μοντενέγκρο, και οι απίστευτες υστερίες της, μαζί με την Καρλότα την υπηρέτρια, η οποία έστηνε αυτί και της τα κάρφωνε όλα.

Η Ταλία και ο Φερνάντο Κολούνγκα ήταν κλασικά πρόσωπα σε λατινοαμερικάνικες σαπουνόπερες, οι οποίες στάθηκαν αφορμή να γίνει η Ταλία και η μουσική της καριέρα γνωστή και στην Ελλάδα, τουλάχιστον από το 1997 και έπειτα.
 
Εμενα μου θυμιζε πολυ Καντυ-Καντυ :ρ
 
Rakeesh είπε:
Εμενα μου θυμιζε πολυ Καντυ-Καντυ :ρ
Και όμως ρακις ηταν διασκευή της πρωταρχικής ιστοριας της σουπερ-σταρ Βερόνικα κάστρο και ''οι πλούσιοι κλαίνε''
 
αριαδνη είπε:
Και όμως ρακις ηταν διασκευή της πρωταρχικής ιστοριας της σουπερ-σταρ Βερόνικα κάστρο και ''οι πλούσιοι κλαίνε''
...την οποία έβλεπαν οι αδερφή μου και η μάνα μου μια εποχή και γω καμιά φορά. Οι Μεξικάνοι έχουν παράδοση σε τέτοιες σειρές.
 
Αυτες της μεξικανικες σειρες δεν μπορω να της δω με τιποτα της θεωρω τεραστιες βλακειες οπως και τα τουρκικα αλωστε που μας εχουν πρηξει.Τα γουστα ειναι γουστα και σεβομαι απολυτα ωσους της βλεπουν και τους αρεσουν αλλα οσον αφορα εμενα ακομα και το τελευταιο πραγμα να ηταν που θα εδειχνε η τηλεοραση χιλιες φορες να βλεπω τον τοιχο παρα μια απο αυτες της μεξικανικες σειρες.
 
metalcandyman είπε:
Αυτες της μεξικανικες σειρες δεν μπορω να της δω με τιποτα της θεωρω τεραστιες βλακειες οπως και τα τουρκικα αλωστε που μας εχουν πρηξει.Τα γουστα ειναι γουστα και σεβομαι απολυτα ωσους της βλεπουν και τους αρεσουν αλλα οσον αφορα εμενα ακομα και το τελευταιο πραγμα να ηταν που θα εδειχνε η τηλεοραση χιλιες φορες να βλεπω τον τοιχο παρα μια απο αυτες της μεξικανικες σειρες.
Οι τηλενουβέλες είναι μάστιγα...

Ξεκινάς να τα βλέπεις από βαρεμάρα, ή επειδή παίζουν τόσο ψεύτικα, για να σπάσεις πλάκα, και μετά εθίζεσαι. Ειδικά αν έχει τρελό cliffhanger το τέλος του επεισοδίου.
 
Πίσω
Μπλουζα