Μετρώντας αντίστροφα τις μέρες για το 2012 & Χριστουγεννιάτικες Ευχές

bernard.c

RetroDB Feeder
Joined
26 Νοέ 2007
Μηνύματα
3.256
Αντιδράσεις
974
attachment.php


Καλημέρα!!

21 Δεκεμβρίου σήμερα και ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου, αλλά και για την ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ που σας επιφυλάσσουμε για την 1η ημέρα της νέας χρονιάς...

Να έχετε όλοι μια πολύ καλή μέρα! :)
 
Καλησπέρα (ή μάλλον καλημέρα) πέρα για πέρα!! (όπως έλεγε και η γλυκύτατη Μαίρη Μηλιαρέση πριν από μερικά χρόνια στο “Ρουκ Ζουκ”)

attachment.php


10 ημέρες έμειναν μέχρι τη νέα χρονιά και τρέξτε να προλάβετε να κάνετε ό,τι δεν προλάβατε να κάνετε όλη την χρονιά (που σχεδόν) μας πέρασε!

(Off-topic, αλλά σχετικό με το παραπάνω: Πηγαίνετε να δείτε την ταινία “New Yearʼs Eve” στην οποία παίζουν δεκάδες celebrities και στην οποία η ηρωίδα την οποία υποδύεται η Michelle Pfeiffer προσπαθεί να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες της που έχει γραμμένες σε μία λίστα, πριν την εκπνοή του χρόνου! Είναι κλασική “γλυκανάλατη” ταινία του Hollywood, ό,τι πρέπει όμως για την γιορτινή περίοδο!) :)

ΥΓ Σκέφτηκα, μέρες που είναι, κάθε μέρα μέχρι το νέο έτος να ανεβάζω και από μία Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία από μία σειρά που αγαπήσαμε στο παρελθόν! Την αρχή, λοιπόν, την κάνουμε με το “Beverly Hills, 90210”.

attachment.php


Χρόνια Πολλά λοιπόν από τους αγαπημένους μας φίλους από τις αρχές της δεκαετίας του ʼ90!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραία ιδέα Bernard! Η δική μου συνεισφορά για σήμερα...

watch-a-muppets-christmas-special-letters-to-santa.jpg
 
attachment.php


Καλημέρα! Άντε, τελευταία εργάσιμη ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα – ποιος τη χάρη μας, έχουμε ένα ξεκούραστο εορταστικό τριήμερο μπροστά μας, το οποίο θα το περάσουμε τρώγοντας (!!) και διασκεδάζοντας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα! :)

ChristosM είπε:
Ωραία ιδέα Bernard! Η δική μου συνεισφορά για σήμερα...
Προβολή συνημμένου 42496
Απίστευτο!! Ούτε μέσα στο μυαλό μου να ήσουν! Κι εγώ τα Muppets είχα σκεφτεί για σήμερα και μάλιστα την ακόλουθη φωτογραφία (αν και η δική σου φωτογραφία είναι πιο όμορφη)

attachment.php


Καλές γιορτές σε όλους λοιπόν από τον Kermit, την Miss Piggy και τους υπόλοιπους αγαπημένους μας ήρωες από το “Muppet Show”!!

(Ετοιμαστείτε και για τη νέα, σούπερ ταινία των Muppets, η οποία θα προβληθεί φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες!!)

ΥΓ Αν έχετε κι εσείς καμία Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία από κάποια σειρά, μοιραστείτε την εδώ μαζί μας!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
whos-the-boss-the-christmas-card-19.jpg


whos-the-boss-the-christmas-card-01.jpg


whos-the-boss-the-christmas-card-14.jpg


Απο την κωμική σειρά Who's the boss.

 


Καλές γιορτές σε όλους!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πανέμορφες είναι οι φωτογραφίες, από μία πολύ "αγαπησιάρικη" και ευχάριστη κωμική σειρά που μας συντρόφευε για χρόνια από την Ε(Ρ)Τ2 -

σε ευχαριστούμε πολύ circleag! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bernard.c είπε:
ΥΓ Αν έχετε κι εσείς καμία Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία από κάποια σειρά, μοιραστείτε την εδώ μαζί μας!



attachment.php


Nα τα πούμε και εμείς??????
 


Ας μας πουν τα χρόνια πολλά τους και οι αγαπημένοι μας ήρωες του Ντίσνεϋ [που ... ακόμη και τώρα, που μεγαλώσαμε για τα καλά εξακολουθούν να είναι "αγαπημένοι ήρωες"] !!! Εμ, τις τελευταίες μέρες έγραψα "κατά κόρον" στα ποστς για τα Μίκυ Μάους, πως να μην επηρεαστώ ...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!
 
31.jpg


29.jpg


26.jpg


10.jpg


20.jpg


13.jpg


25.jpg


28.jpg


Eγώ αυτό που σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας είναι μερικά από τα πάρα πολλά γιορταστικά εξώφυλλα της Αλίκης...Πάντα σε όλες τις γιορτές αυτήν βάζανε εξώφυλλο...Χρόνια πολλά σε όλους με ΥΓΕΙΑ πάνω απ' όλα!
 
tonytony είπε:
Eγώ αυτό που σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας είναι μερικά από τα πάρα πολλά γιορταστικά εξώφυλλα της Αλίκης...Πάντα σε όλες τις γιορτές αυτήν βάζανε εξώφυλλο...Χρόνια πολλά σε όλους με ΥΓΕΙΑ πάνω απ' όλα!
Τέλεια είναι tonytony! Σε ευχαριστούμε πολύ! Και όπως πολύ σωστά γράφεις, πάντα την Αλίκη ζητούσαν για Χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο τα περιοδικά...
 
attachment.php


Καλημέρα! Χρόνια Πολλά σε όλους!!

Παραμονή Χριστουγέννων - εύχομαι να περάσετε πολύ ωραία απόψε!!

attachment.php


Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα μας τα πει φέτος ο Τσάρλυ Μπράουν και η παρέα του!! :)
 
Επιτρέψτε μου να μοιραστώ το τωρινό μου wallpaper μαζί σας!

Super-Mario-Characters-In-Christmas-Socks-Wallpaper.jpg

Χρόνια πολλά σε όλους από τον αγαπημένο μου game -hero! :flower:
 
(Η αντίστροφη μέτρηση για το 2012 και οι Χριστουγεννιάτικες Ευχές μεταφέρθηκαν εδώ από το thread με τίτλο "1η Ιανουαρίου" για ορθότερο διαχωρισμό των θεμάτων)
 
χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα σε ολους να περασετε ολοι καλα μαζι με τα αγαπημενα σας προσωπα garfield-kerst_gif.jpg
 
D@redevil είπε:
Επιτρέψτε μου να μοιραστώ το τωρινό μου wallpaper μαζί σας!
Προβολή συνημμένου 42520

Χρόνια πολλά σε όλους από τον αγαπημένο μου game -hero! :flower:
Κι εγώ έλεγα θα βάλεις τίποτε από Patapon!!!!!

Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη σε όλους μας, μακάρι του χρόνου να είμαστε σε καλύτερη φάση γενικά.
 
Καλες γιορτες σε ολους! Ευχομαι να εισαστε κοντα στους ανθρωπους που αγαπατε και να περασετε αυτες τις Αγιες μερες με αγαπη, υγεια και εσωτερικη ηρεμια (εξωτερικα, γλεντηστε οσο μπορειτε!) :D

Η μεγαλυτερη ευχη μου ειναι, να ζησουμε ολοι μια καλυτερη χρονια απο αυτην που φευγει. Οσο καλυτερη γινεται!

xmas2007od8.jpg
 
Εύχομαι να μπορούσα να κάνω μία τεράστιααααα αγκαλιά σε όλα μα όλα τα παιδιά που δεν θα έχουν φέτος δώρα, γιορτινό τραπέζι να καθίσουν, οικογένεια και φίλους να μοιραστούν ευχές, λαμπάκια να αναβοσβήνουν στο δέντρο τους και ένα ζεστό χάδι στο μάγουλό τους λίγο πριν κοιμηθούν.

Εύχομαι να μπορούσα να τυλίξω ένα σάλι στους ώμους κάθε γιαγιάς που την έχουν ξεχασμένη, να κουμπώσω μία ζακέτα σε κάθε παππού που ίσως λίγο να κρυώνει.

Εύχομαι να μπορούσα να φέρω τις θάλασσες πιο κοντά για να ακούσουν οι ναυτικοί τα κάλαντα και τα γέλια των δικών τους παρόλο που η τεχνολογία γεφυρώνει πια τις αποστάσεις.

Εύχομαι να μπορούσα να πάρω πίσω (δεν ξέρω από πού) έστω λίγη από την αξιοπρέπεια που έχουμε όλοι τυχόν απολέσει για διάφορους λόγους (που δεν είναι της παρούσης).

Μακάρι να έχουμε όλοι την υγεία μας, να χαμογελάμε πιο συχνά και όχι τόσο δύσκολα, να μην είμαστε εμπαθείς, μικροπρεπείς και ζηλόφθονοι.

Θα ήθελα έναν κόσμο καλύτερο. Χωρίς φτώχεια, πείνα, πόλεμο, διακρίσεις και αδικίες. Επειδή όμως αυτά συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια ας βλέπουμε καμιά φορά μέσα από τα μάτια των παιδιών που ούτως ή άλλως κάθε τι φαντάζει (και είναι ; ) διαφορετικό. Έτσι έστω και για λίγο θα έχουμε ένα ορθάνοιχτο παράθυρο για να παίρνουμε τις ανάσες μας σε ένα κόσμο μαγικό και όμορφο μαζί. Καμιά φορά γίνονται και θαύματα. Δεν γίνονται ; ; ;




IMG_1283.jpg

Καλές Γιορτές σε όλους
 
Υγεία παιδιά! Υγεία, για να μπορούμε να κάνουμε τα υπόλοιπα. Και ετσι όπως είναι η κατάσταση, καλές δουλειές να'χουμε όλοι, ή μάλλον, δουλειές, καλές ή κακές, αρκεί να παίρνουμε κανά φράγκο.

Αγαπώ!!
 
Παραμονή Χριστουγέννων και στο Hazzard παρέα με τους Dukes! :)

Dukes2.jpg


Dukes.jpg


Καλές γιορτές, με ανθρώπους που αγαπάμε και εν γένει μεγάλη καλή παρέα
drunk.gif


υγεία, καλά τσιμπούσια
cheers.gif
κρεπάλες μπόλικο καθισιό εφόσον είναι δυνατό

καλές βόλτες ή ταξιδάκια
scooter.gif
και....

Με προσοχή και μετρο όμως για να τα λέμε και πάλι εδώ on line!! :D
 
Πίσω
Μπλουζα