Μια βοηθεια σχετικα με το Eset smart security 4

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.313
Αντιδράσεις
5.849
Hello αλανια θελω μια μικρη βοηθεια σχετικα με το Eset smart security 4.Οταν αραζω να δω σειρες στο pc χρεισιμοποιω ασυρματο ποντικι γιατι βαριεμαι να σηκωνομαι αλλα με κουραζει να αλαζω συνεχεια μπαταριες να το απενεργοποιω οταν δεν το χρειαζομαι κτλ.Γιαυτο χρεισιμοποιω το προγγραματακι Remote mouse για το iphone και κανω την δουλεια μου τελεια και ασυρματα μεσω Wi fi.Για να το κανω ομως αυτο κλεινω το Eset γιατι το firewall δεν με επιτρεπει να συνδεθω και να δουλεψω το Remote mouse.Γιαυτο λοιπον ρωταω οποιος ξερει να με πει τι να πατησω και τι να κανω στης ρυθμισεις του firewall ωστε να εξερεσω το Remote mouse ωστε να το επιτρεπει το firewall και να μην χρειαζεται να το κλεινω για να το δουλεψω.
 
Big Bill, δεν το έχω το πρόγραμμα, αλλά με μια αναζήτηση βρήκα αυτό:

Alternatively you can access advanced setup (press F5 in the main window of ESS) and navigate to Personal firewall section. Then Rules and zones > Edit rules and zones > Setup. Here you can add NEW rules, and define the application that should be allowed/blocked.
Μήπως σε βοηθάει καθόλου?
 
Βασιλη δεν εχω το eset αλλα σε ολα τα antivirus καπου εχει στα options να κανεις exceptions ολοκληρους φακελους η και αρχεια.. ψαξε λιγο στις ρυθμισεις λογικα θα το βρεις...
 
Κοινη λογικη mode on ...

Απεγκατεστησε το Remote Mouse

Επανεκκινησε με

Eset Smart Security 4 ενεργοποιημενο και επανεγκατεστησε το Remote mouse λογικα ,μετα μολις το τρεξεις το προγραμμα θα σε ρωτησει καποια στιγμη το λογισμικο του Firewall να το μλοκαρει ή οχι .


Εσυ ασφαλως πες οχι ...





1. Make sure you have turned on the Wi-Fi of your iPhone/iPad and connected your device to the LAN of Mac/PC, to which your device is connected to (Mac/PC and iPhone may need to be connected to the same router).

2. In order to sync your device with your computer, please download and install Remote Mouse on your computer first via www.remotemouse.net

3. If the Firewall of your computer asks if to block Remote Mouse, please donʼt block it.
Αν δεν λειτουργησει αυτο θα πρεπει να κανεις ρυθμισεις μεσω του Setup
icon-rarr_10x9.png
Personal firewall και μετα του Advanced Personal firewall setup.... :help:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μέταλ, αν έχεις Win 7 ή Vista, απενεργοποίησε το Eset firewall και άφησε μόνο το firewall του συστήματος. Κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν είναι εξωφρενικά αυστηρό (πέρα του δεόντως) όσο αυτό του Eset.
 
Πίσω
Μπλουζα