Μια μικρούλα συλλογή!!

nikosmihalakis

RetroWannaBe
Joined
16 Νοέ 2009
Μηνύματα
57
Αντιδράσεις
0
Μια μικρη συλλογη που μαζεψα (απο το 1998) . Οποτε ειχα λιγα λεφτα κατι αγοραζα. Βεβαια ουτε κατα διανοια δεν συγκρινεται με κατι συλλογαρες που εχετε εδω μεσα !! αλλα αυτα καταφερα να μαζεψω και οσες φορες σκεφτηκα να τα πουλησω στο τελος το μετανοιωνα και τελικα τα κρατησα

. Προβολή συνημμένου 31336Προβολή συνημμένου 31337Προβολή συνημμένου 31338Προβολή συνημμένου 31339Προβολή συνημμένου 31335

(Ελπιζω εδω που το ανεβασα να μην ειναι λαθος αν ειναι σβηστε το και πειτε μου που να το ανεβασω ευχαριστω !!)

pencil.png
 
και οι τελευταιες ..092.jpg

απλα τις ανεβασα για να μου πειτε την γνωμη σας , σε καμια περιπτωση δεν την συγκρινω με καποιες συλλογαρες !!! πειτε μου αν υπαρχει κατι που να σας αρεσει !!

090.jpg

091.jpg

100.jpg

093.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια χαρα ειναι!!!Να τη χαιρεσαι!!!Εξαλλου καλο ειναι να συλλεγεις πραγματα που σου αρεσουν και ας ειναι και λιγα και οχι απλα να μαζευεις μονο και μονο για να μαζευεις και για να λες οτι εχεις μια <<συλλογαρα>>να(με το συμπαθειο) και να μην γνωριζεις ουτε τα μισα.
 
Εξαιρετική συλλογή! Μπράβο!!!!!!
 
αααααχ αυτο το Neo-Geo CD..... αααααχ

ωραια η συλλογη σου φιλε.
 
πολύ ωραία συλλογή :)

μήπως μπορείς να βάλεις μια καλύτερη φωτογραφία των παιχνιδιών του gamegear και μια να φαίνονται τα παιχνίδια του ng-cd ;
 
βασικα δεν την λες και μικρουλα την συλλογη

ωραιος καλα εκανες και δεν τα πουλησες
 
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια την Κυριακη θα βγαλω και μερικες καλυτερες φωτογραφειες του game gear και των παιχνηδιων !!!

εχω και μερικα παιχνηδια αρχαια για pc οπως το under a killing moon (1993) στο κουτι του και syndicate wars !!
 
Επισης να πω οτι μια συλλογη πρεπει να την χαιρεσαι με καλους φιλους εγω δεν εχω κανεναν να ενδιαφερεται απο την παρεα μου και ανακοινωνω οτι θα ηθελα μια μερα να μαζευτουμε να παιξουμε οποιος θελει να ερθει !!!!! τι λετε ??
 
nikosmihalakis είπε:
Οποτε ειχα λιγα λεφτα κατι αγοραζα.
Συγκινητική φράση! Μου θυμίζεις τα "δικά" μου όταν ήμουν μικρότερος. Κάθε παιχνίδι ή κονσόλα με μετρημένα χρήματα. Οσο για τους φίλους πάλι μου θυμίζεις του δικούς μου. Χαχαχα
 
Μια χαρά και ωραιότατη είναι η συλλογή σου φίλε και να τη χαίρεσαι. Περιμένουμε και καλύτερες φωτογραφίες όταν θα έχεις τον χρόνο.
 
ωραια συλλογη

ευχομαι να την αυξησεις
 
Μια χαρά συλλογή έχεις, μπράβο! Δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνεις με άλλους τη συλλογή σου ως μικρή - μιας και απλά το χόμπυ μας κάνουμε, όχι ανταγωνισμό. :)

Εύχομαι να την αυξήσεις γρήγορα! :)
 
Ευχαριστω παιδια !!! Φωτη αυτο το MAME στο avatar σου υπαρχει ?
 
Το χειριστήριο του Neo Geo θέλω να πιστεύω ότι προϋποθέτει και την κονσόλα. Μπράβο, ωραία συλλογή.
 
Πίσω
Μπλουζα