Μικρός κόσμος ρε παιδί μου!!!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
205
Λοιπόν, πολλές φορές συμπτώσεις σαν και την παρακάτω σε κάνουν όντως να αναρωτιέσαι πόσο μικρός μπορεί να είναι ο κόσμος ή πόσο μεγάλο τελικά είναι το grm από όλες τις πλευρές:

Εχθές το βράδυ με τρόμο πραγματικά διαπίστωσα ότι το MSI Wind μου άρχισε να κάνει νερά. Φυσιολογικό ήταν. Για δυο μήνες του έπινα το αίμα 24/7, λειτουργούσα ένα netbook σαν server. Ο εσωτερικός ανεμιστήρας άρχισε να χτυπάει με μοναδική αιτία και λόγο το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο μηχάνημα, αυτό είναι ένα φαινόμενο που συναντάται συχνά.

"Τη κάτσαμε" σκέφτηκα. Μπήκα στα forums για το Wind και έμαθα ότι αυτό είναι κοινός τόπος, αλλά για να φτιαχτεί πρέπει το μηχάνημα να ανοιχτεί και να πέσει μια σταγόνα λάδι στον ανεμιστήρα.

Αν και μπορώ άνετα να κάνω αυτό το πράγμα δεν ήθελα με τίποτε να ανοίξω το μηχάνημα μόνος μου, μια και έτσι θα χανόταν το πακέτο εγγύησης "replace me" που είχα πάρει 220 ευρώ.

Τηλεφωνώ πρωί - πρωί στα Multirama, και ένας ευγενικότατος κύριος κρατά τα στοιχεία μου και μου λέει ότι θα με ξαναπάρουν αυτοί. Σε μισή ώρα με καλεί και μου κλείνει 3 με 4 το μεσημεράκι να περάσει κάποιος να παραλάβει το μηχάνημα.

1 και μισή νέο τηλέφωνο και με ρωτούν αν μπορούν στις 2 να έρθουν, 2 παρά ένα στην πόρτα μου παραλαμβάνουν το μηχάνημα και όλα καλά.

5 και μισή, χτυπάει το τηλέφωνο, ο ευγενικός κύριος που συνομίλησα το πρωί. Στοιχομυθία απίστευτη:

"Καλησπέρα ο κύριος Γιώργος;"

"Μάλιστα"

"Μήπως έχετε σχέση με το GRM;"

Κόκκαλο εγώ.

"Μάλιστα".

"Το κατάλαβα από το pooky που έγραφε το laptop που μας δώσατε για επισκευή. Είμαι ο Stanfromgreece" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά είναι να μην πιστεύω ότι και ο κόσμος είναι μικρός και το GRM έχει πάρει διαστάσεις γίγαντα;

Να μεταφέρω τα χαιρετίσματα του φίλτατου Stan προς όλο το αγαπημένο μας φόρουμ και ότι αν και έχει χαθεί λόγω δουλειάς και επερχόμενης διαδόχου, είναι καλά και μας σκέφτεται.

Stan περιμένουμε με αγωνία και πάλι τα reviews σου όπως σου είπα και από το τηλέφωνο. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Αυτά είναι...!!!!

Χε,χε,απίστευτη και πολύ ευχάριστη συγκυρία !
 
XAXAXAXAXA!!!! Πάλι καλά που ήταν ο STAN γιατί αν ήμουν εγώ θα σου κανα χοντρή πλάκα......................... :D :D:D:D:D:D:D

ΤΖΙΑΡΕΜΡΟΥΛΖΖΖΖΖΖΖ :D (και ΑΠΛΡΟΥΛΖ...... :tease: )
 
Αψογος ο Stan !! :D

Mε το καλό να τον ξαναδούμε να συμμετέχει ενεργά και στο forum. :)
 
Αφου είναι καλά, αυτό φτάνει...
 
Στις 6 Σεπτεμβρίου ήμουν καλεσμένος σε ένα γάμο, παντρευόταν μια συνεργάτιδα μου.

Ολα καλά στην εκκλησία, είχα αργήσει λίγο και δεν πρόλαβα να δώ κόσμο, όλα καλά και στο τραπέζι. Κάποια στιγμή όπως πηγαίναμε στο μπουφέ για παγωτό, ποιόν βλέπω; Τον Giama. Λέω εκείνη την ώρα, είναι δεν είναι, κάτσε να φωνάξω διακριτικά και αν γυρίσει τότε είναι αυτός. Και φωνάζω ΟΡΕΣΤΗ!!!! Δεν υπολόγισα τον τόνο της φωνής και γυρίσαν όλοι να δούνε ποιός γκάριξε.

Παντού υπάρχουν 2 retromaniax
 
Πω πω! Αυτά είναι!

Με την ευκαιρία του θέματος αυτού να πω και ότι με τον maxouli συναντηθήκαμε στο τραπέζι ενός γάμου πριν 3 εβδομάδες περίπου.

Η πλάκα είναι η εξής: εγώ ήμουν ξάδερφος της νύφης και φαντάστηκα ότι εκείνος θα ήταν από τη μεριά του γαμπρού. Τον ρώτησα λοιπόν και μου λέει από τη μεριά της νύφης οπότε στιγμιαία έμεινα άναυδος γιατί θα βγαίναμε συγγενείς και μεταξύ μας στο τέλος! Τελικά ήταν συνάδελφοι με τη νύφη.

Πολύ μεγάλη χαρά, φαντάζομαι ο Pooky το καταλαβαίνει αφού του έτυχε κάτι αντίστοιχο.

Edit: ΜΑΖΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ;;;;;!!!!
 
Giama είπε:
Πολύ μεγάλη χαρά, φαντάζομαι ο Pooky το καταλαβαίνει αφού του έτυχε κάτι αντίστοιχο.

Και αν βάλεις και το γεγονός ότι γράψατε και οι δύο το ίδιο πράγμα την ίδια ώρα!!! :D
 
Ωχ, τι κουφό ήταν αυτό.

Τουλάχιστον η πληροφορία που παραθέτουμε είναι διασταυρωμένη.

Τώρα μένει να ανοίξει κανένα thread ο stanfromgreece για την αναπάντεχη συνεργασία που είχε με τον pooky(1)
 
Pooky αν παραλαβεις το laptop με τιποτα wallpaper "VECTREX" και πηγμενο σε emulators για Vectrex και ST μην απορησεις!! :)

P.S. Μαλλον ηταν η μοναδικη περιπτωση που θα σου πετυχει ποτε σε service department, που θα βρεις ευγενικο κυριο να σε παιρνει στο τηλεφωνο. Stanfromgreece.. παιδι διαμαντι!
 
Στήλη Άλατος (!)
 
Απίστευτο...

Υπερβολικά μικρός ο κόσμος για το φορουμάκι μας...

Και η Dom έχει μιά αντίστοιχη περίπτωση. :cool:

Άρα... δεν είναι άτοπο που προσφωνούμαστε (κάποιοι από εμάς) ξαδέρφια... Με τα δικά μας (υπέροχα) μυαλά δεν θα είναι τυχαίο να είμαστε και μακρινοί συγγενείς :D
 
Συμφωνώ στο spoiler σου και επαυξάνω!!!!
 
Να δείτε σε εμένα κάτι συμτώσεις στην ζωή μου!

Τον κολλητό μου τον γνώρισα όταν πηγαίναμε στην σχολή...αρχές δεκαετίας 90... Κατά σύμπτωση, επί χρόνια ολόκληρα πηγαίναμε στο ίδιο μέρος διακοπές και τρώγαμε σάντουιτς από το ίδιο μαγαζί!!! Η άλλη μεγάλη σύμτωση είναι πως...ο κολλητός μου είναι ξάδερφος της γυναίκας μου... αλλά δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους μέχρι που τους σύστησα εγώ πριν 5-6 χρόνια!!! Μάλιστα βρεθήκαμε όλοι μαζί κάποια στιγμή στο σπίτι ενός θείου τους!!! Είναι πράγματι ένας πολύ μικρός κόσμος!!!
 
Juanita είπε:
Απίστευτο...
Υπερβολικά μικρός ο κόσμος για το φορουμάκι μας...

Και η Dom έχει μιά αντίστοιχη περίπτωση. :cool:

Άρα... δεν είναι άτοπο που προσφωνούμαστε (κάποιοι από εμάς) ξαδέρφια... Με τα δικά μας (υπέροχα) μυαλά δεν θα είναι τυχαίο να είμαστε και μακρινοί συγγενείς :D


Θα συμφωνήσω κι εγώ με τη σειρά μου με την εξαδέρφη juanita! :D
 
Ή ο κόσμος είναι μικρός ή το GRM μεγάλο!!!

Χεχεχεχε πρόλαβα αφού η Dom δεν έχει εμφανιστεί ακόμη :cheers:

Λοιπόν, εχτές όπως είχε προαναγγελθεί έγινε η (δωρεάν) συναυλία του Κελαηδόνη στη Φιλαδέλφεια!

Πιστές στην υπόσχεσή μας ήμασταν από νωρίς με την Dom στο χώρο της συναυλίας. Ψάχναμε εναγωνίως να βρούμε και άλλα μέλη του GRM εκεί και να κάνουμε το γνωστό μας χαβαλέ... Κανείς... :angry:

Σίγουρα όμως κάπου εκεί θα ήταν ο Teflon. Με την Dom βάζαμε στοίχημα για το ποιό από τα παιδιά που βλέπαμε είχε GRMική - Teflonιακή φάτσα... :eek:

Πλησιάσαμε και τρία άτομα που "έπαιζαν" με τις κονσόλες με στυλ "Πιάνουμε πουλιά στον αέρα, teflon σε βρήκαμε :sure: " (εγώ δλδ, γιατί η Dom διατηρούσε τις επιφυλάξεις της :sealed: ) αλλά :nervous: τζίφος...

Τελικά, την αράξαμε κάπου και αποφασίσαμε να το ρίξουμε στην αγαπημένη μας ασχολία (όχι το κουτσομπολιό κακεντρεχείς... :tsktsk: ) : το τραγούδι!!! Εμείς και ο Λουκιανός...

Ξαφνικά κάποιος έτεινε προς το μέρος μας μπυρόνια με γλυφιντζούρια. Γυρίσαμε προς το μέρος του. Ένα λαμπερό χαμόγελο σε ένα γλυκύτατο πρόσωπο: "Σκεφτόμουν να σας φέρω και ανεμομυλάκια... " :thanx2:

Χάρη στον Rygar που βρισκόταν μίλια μακρυά καταφέραμε να βρεθούμε σαν... μακρινά ξαδέρφια :D .

Και περάσαμε υπέροχα, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο με την GRMική οικογένεια.

Κρίμα που κράτησε μόνο λίγες ώρες και ο Teflon έπρεπε να συνεχίσει τη δουλειά!!!

Ίσως την επόμενη φορά να είμαστε πιό τυχεροί και να δείξουμε στον -απογοητευμένο από το χάλι της Αθήνας - Teflon πως διασκεδάζουμε όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί!!! :beer: :acoustic: :2beers:
 
Αχ, Juanita! Η συναυλια ηταν υπεροχη και η εκπληξη που μας εκανε ο teflon ακομα πιο υπεροχη :D

Ευχαριστουμε teflon :clap:

Rygar, εχασες ;)

Oι επιφυλαξεις μου για τους τυπους στις κονσολες οφειλονταν στην ηλικια τους: ηταν πολυ μεγαλοι βρε Juanita για να ειναι ο teflon ;)

Koυτσομπολιο, εμεις??? :nono: ΠΟΤΕ :rofl:

Eπιλογος: μαλλον θα μας banαρουν και απο την Φιλαδελφεια, μετα το απαγορευτικο που φαγαμε στο Περιστερι..."2 τρελες που τραγουδανε", θα λενε και θα μας δαχτυλοδειχνουν :rofl: Ε, ετσι ειμαστε εμεις, ουτε και θελουμε να αλλαξουμε ;) Στο κατω-κατω, σ'οποιον αρεσουμε (για τους αλλους μπορουμε, αλλα δεν γουσταρουμε :D )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
domniki είπε:
Ναι ε; :( Κρίμα, έπρεπε να είμαι Χαλκίδα για δουλειές. Αν και δε με ένοιαζε τόσο ο Κελαηδόνης, όσο ο Τεφλόνης.
 
Εγώ ένα έχω να πω ! :rolleyes:

O Κηλαηδόνης σταμάτησε αρκετες φορές το live υπενθυμίζοντας τις κυρίες για το ποιός είναι ο τραγουδιστής ! :D :D:D:D:D

Αφού κάποια στιγμή ο κόσμος μπερδεύτηκε και χειροκροτούσε λάθος καλλιτέχνη.............. :eek:

Αλλά κάποια στιγμη ακούστηκε η μαγική λέξη "CANDY" και όλα άλλαξαν ........................................................................................... προς το χειρότερο !!! :nervous:

:rofl:

Καλά, καλά ! Μη βαράτε !!! Υπερβάλω λιγάκι........ :eek:

Πραγματικά, η συνάντηση μας είχε πολύ πλάκα και περάσαμε μιά χαρα (αν και η juanita δεν άγγιξε μπύρα , δεν άφηνε τη φράπα των 5e με τπτ από το χέρι) αν και κράτησε λίγο...... λόγω εργασίας. Πάντως οι επόμενες 36 ώρες ήταν από τις ποιό κουραστηκές της ζωής μου με απίστευτες αναποδιές, με πολλά κιλά βροχή και με άπειρες οκκάδες αϋπνίας................ :cry: Τλσ Πα ! Επιστροφή στην έδρα και όλα καλά.

Σήμερα Δημητριάδη "....σαν να μην πέρασε μια μέρα....." και αύριο πάλι Αθήνα με Λέκκα, αλλά δεν ξέρω που...... Πάρτε τηλ. :p

@Rygar: Δεν έχασες τίποτα. Είναι οι τόσες φορές που τον άκουσα, που αν ποτέ συναντηθούμε θα έχεις έναν 2 σε 1 teflαηδόνη................ :tease:

APAN RE !!!!

:D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα