Μπήκα κι εγώ στο κλαμπ...

alkis21

ΚickOff World Champ 2013
Joined
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.603
Αντιδράσεις
199
Μόλις αγόρασα Wii και ομολογώ ότι έχει περισσότερη πλάκα από ότι περίμενα. Δεν είμαι fan των consoles και αυτή είναι μόλις η δεύτερη που παίρνω στη ζωή μου μετά από αυτήν εδώ:

Audio%20Sonic%20PP-920_www.JPG


Ο λόγος είναι ότι συχαίνομαι τα joypads (ή όπως αλλιώς τα αποκαλούν σήμερα) αφού η άποψη που έχω για το gaming δεν περιλαμβάνει το να χρησιμοποιώ τον αντίχειρά μου για να κουνάω το sprite και τα υπόλοιπα εννιά δάχτυλα για να πατάω κουμπιά.

Όμως το Wii μου φάνηκε ενδιαφέρον, αν μη τι άλλο είναι κάτι διαφορετικό.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλά παιχνίδια; Σημειωτέον, ενδιαφέρομαι μόνο για τίτλους που χρησιμοποιούν το Wii controller ως motion detector και όχι για παιχνίδια που παίζεις χρησιμοποιόντας το ως απλό joypad. Επίσης επειδή δεν με ενδιαφέρει η πειρατεία (δεν ξέρω καν αν υπάρχει στο Wii, ούτε με απασχολεί), παρακαλώ αν έχετε να μου προτείνετε μόνο παιχνίδια που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Κατά προτίμηση με καλό 2-player mode.
 
Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

:D :D
 
Nights: Journey of Dreams

wii fit (παιχνιδι γυμναστικης, απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει ποτε)

Super mario galaxy (επος)

No more heroes (προσπαθησε να παρεις την αμερικανικη εκδοση)

Distaster: Day of crisis

Metroid Prime 3: Corruption ( Halo 3? lol! )

Okami

Super paper Mario

Wario Land: Shake It

Αν εχεις καποια συγκεκριμα ειδη παιχνιδιων που σου αρεσουν καλυτερα, θα ηταν πολυ ευκολοτερο. Το wii εχει παρα πολλα, καλα παιχνιδια και η λιστα ειναι μεγαλη.

Επισης εχει φανταστικη υποστηριξη σε homebrew, απο το να παιζεις region free παιχνιδια, μεχρι μοναδικες εφαρμογες.
 
Super Mario Galaxy.

Super paper Mario.

Wario land - Shake it.

Ξεκίνα με αυτά για να δεις τι εστί πραγματικό gaming σήμερα. Όσο cute και να είναι οι τίτλοι, όσο "χαζοχαρούμενοι" και να ακούγονται, θα κολλήσεις άγρια σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι.

Καλώς ήρθες στο club.
 
Καταρχάς, καλώς ήλθες στο club κι άσε τον Wally να λέει...

Τα περισσότερα από τα παιχνίδια που σου πρότειναν τα παιδιά είναι πράγματι πολύ καλά (ορισμένα είναι και αριστουργήματα π.χ. Super Mario Galaxy, Okami), αλλά από ό,τι κατάλαβα, δεν είναι αυτό που ψάχνεις...

Με βασικό σκεπτικό το ότι σε ενδιαφέρει το παιχνίδι να είναι κυρίως παρεΐστικο, χαβαλεδιάρικο και να αξιοποιεί το motion sensing του Wii-mote, θα σου πρότεινα τα:

Rayman Raving Rabbids 1-2


Wario Ware - Smooth Moves



Mario Party 8



Mario Kart


Ίσως και το Wii Play, το οποίο έχει απλώς 9 mini games, τα οποία δεν είναι όλα ενδιαφέροντα, αλλά τουλάχιστον έχει δώρο ένα wii-mote...

Δεν θα ήταν κακή επιλογή και το Wii Fit, απλώς να έχεις υπ'όψιν ότι ουσιαστικά δεν είναι ακριβώς παιχνίδι, με την στείρα έννοια της λέξης... Αν μάλιστα σκοπεύει να ασχοληθεί και πρόσωπο θηλυκού γένους, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα...
 
Και αν σου αρέσουν τα "racing" :) τότε πρέπει να δεις το Mario Cart

Το Mario Galaxy είναι must.

Για τα υπόλοιπα πρέπει να τα δεις για να δεις αν σου αρέσουν.
 
Καλώς ήρθες στο club και από μένα.

1) Καταρχάς εγκατέστησε το Homebrew Channel ώστε να φορτώσεις το Wii σου με emulators (υπάρχουν πολλοί και καλοί)

2) Αυτά που έχω και προτείνω για τον χειρισμό τους είναι τα wii fit (το παν και άλλοι), need for speed: pro street (το χειριστήριο το γυρνάς σαν τιμόνι - τώρα σαν παιχνίδι δε νομίζω να ναι και το καλύτερο) και το call of duty: world at war (μπορείς να συνδιάσεις το wiimote και το nunchuck σε ένα πλαστικό αξεσουάρ τύπου όπλου για περισσότερο ρεαλισμό ακόμα και χωρίς αυτό όμως είναι πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος χειρισμού)

3) Επίσης ενδιαφέρον θα ήταν να δοκιμάσεις κάποιο από τα παιχνίδια που χρησιμοποιείς το board από το wii fit για παράδειγμα το shaun white snowboard
 
Olorin είπε:
Ίσως και το Wii Play, το οποίο έχει απλώς 9 mini games, τα οποία δεν είναι όλα ενδιαφέροντα, αλλά τουλάχιστον έχει δώρο ένα wii-mote...
Αυτό είναι που έχει μέσα μπόουλινγκ,ψάρεμα,πυγμαχία κτλ κτλ ;;
 
manos426f είπε:
Αυτό είναι που έχει μέσα μπόουλινγκ,ψάρεμα,πυγμαχία κτλ κτλ ;;
To Bowling και το Boxing περιλαμβάνονται στο Wii Sports που είναι μέσα στο πακέτο του Wii...

Ψάρεμα έχει, αν και μεταξύ μας, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο... (Όπως και γενικά το παιχνίδι είναι μέτριο, αλλά τουλάχιστον αν αφαιρέσεις την αξία του Wii-mote, κοστίζει λιγότερο από 20?...)
 
Αυτά που λες Μάνο τα έχει μέσα στο κουτί του Wii.

Το Play είναι για μικρά παιδιά, απλά παιχνιδάκια σαν το κλασσικό που σπας μπαλόνια, κυνηγάς τα πουλιά που περνάνε από την οθόνη, σκοποβολή....

Σε παρέα βέβαια ακόμα και με αυτά γίνεται χαμός :)
 
Για παρεϊστικο παιχνίδι,δες και το Carnival Games.

Ιδανικό για να παίξουν 4 μαζί και να γίνει της κακομοίρας!!!!!!

Bowling παιχνίδια θα βρεις και stand alone με πολύ καλύτερη φάση!!!!!!

Περιμένουμε εμπειρίες!
 
και κάνει και γύρω στα 10-13 στο play :)
 
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα μελετήσω προσεκτικά τις προτάσεις σας.

Getta Robo είπε:
Αν εχεις καποια συγκεκριμα ειδη παιχνιδιων που σου αρεσουν καλυτερα, θα ηταν πολυ ευκολοτερο.
Ναι, βασικά τα παιχνίδια που μου αρέσουν είναι αυτά που ξεκινάς διαλύοντας μια πορεία Αρσακειάδων διεμβολίζοντάς τη με την Diablo σου, στη συνέχεια αδειάζεις ένα nailgun πάνω σε μια καλόγρια και όταν σου πέφτει η ενέργεια την ανανεώνεις σιγοπίνοντας το αίμα γαλαζοαίματων παρθένων. Επειδή όμως φιλοδοξώ στο Wii να παίζω επιτέλους και κανένα παιχνίδι με τη γυναίκα μου (η οποία από ένα παράξενο όσο και σκληρό παιχνίδι της μοίρας μου βγήκε strategού, αλλά γουστάρει πολύ cartoonίστικα platforms σε Amiga), o Olorin μάντεψε σωστά, ψάχνω κάτι χαριτωμένο-παρεΐστικο-casual. Όμως θα ήθελα κάτι κομματάκι πιο σύνθετο και μακροβιότερο από αυτά που αναφέρω παρακάτω.

Εκτός από το Wii Sports (παθιάστηκα με το γκολφ που λόγω της ποικιλίας του εδάφους και του ανέμου είναι κάπως πιο σύνθετο από τα υπόλοιπα, λατρεύω το squash που έλεγε κι η Γερασιμίδου -άσχετο-) πήρα και το Wii Play (δεν νομίζω να το φορτώσω δεύτερη φορά, τα παιχνίδια μου φάνηκαν κατάλληλα για προσχολική ηλικία) αφού ήθελα δεύτερο controller. Επίσης έχω παίξει σε σπίτι φίλου το Rayman 2 και μάλλον θα το πάρω.

Το Super Mario Galaxy έχω ακούσει να το εκθειάζουν πολλοί αλλά από τα βιντεάκια που έχω δει δεν μπορώ να φανταστώ πως παίζεται με το motion sensing.

elefas είπε:
Καταρχάς εγκατέστησε το Homebrew Channel ώστε να φορτώσεις το Wii σου με emulators (υπάρχουν πολλοί και καλοί)
Από που και πώς το κάνω αυτό φίλε; Sorry αλλά είμαι newbie... Παρεμπιπτόντως συνέδεσα το Wii με το ασύρματο δίκτυό μου, δεν ξέρω γιατί αλλά φαντάστηκα πως σε κάτι θα χρησιμεύει.
 
Μιας και σου αρέσουν τα adventures δοκίμασε το Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure.
 
alkis21 είπε:
Από που και πώς το κάνω αυτό φίλε; Sorry αλλά είμαι newbie... Παρεμπιπτόντως συνέδεσα το Wii με το ασύρματο δίκτυό μου, δεν ξέρω γιατί αλλά φαντάστηκα πως σε κάτι θα χρησιμεύει.
Φίλε μου μπες στο WiiBrew.org και υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες. Σου συνιστώ αφού το έχεις συνδέσει ασύρματα να μην κάνεις καμία αναβάθμιση του firmware (τσέκαρε αν είναι στην έκδοση 3.3) αφού οι καινούριες εκδόσεις εμποδίζουν την εγκατάσταση του Homebrew Channel.

Καλή επιτυχία.
 
Γεια σου φιλε!Μπορω να πω οτι ειμαι ο ποιο φαν της Nintendo εδω μεσα!Αν και δεν πολυ φαινεται :p !Λοιπον Μario Party 8 εχει φοβερα games τα οποια αξιοποιουν πληρως τον χειρισμο του wii,Mario Kart Wii(σου δινουν δωρο τιμονακι wii Wheel τρελο γελιο)!Συμαβατο μεχρι και 4 παικτες!Super Online εμπειρια η οποια υποστηριζει μεχρι και δυο παικτες ταυτοχρονα!Ακομη θα μπορουμε να παιζουμε online!Disaster Day of Crises!The Legend Of Zelda Twinlight Princess,Super Mario Galaxy,Wii Play!Αυτα!Δεν μου ερχονται αλλα στο Μυαλο!Λοιπον και για περισσοτερη βοηθεια μπες εδω www.ninty.gr!Το καλυτερο ελληνικο site for Nintendo πολυ πιθανο να με δεις και εμενα εκει καθως ειμαι μελος! :) !Καλες αγορες φιλε μου!
 
elefas είπε:
Σου συνιστώ αφού το έχεις συνδέσει ασύρματα να μην κάνεις καμία αναβάθμιση του firmware (τσέκαρε αν είναι στην έκδοση 3.3) αφού οι καινούριες εκδόσεις εμποδίζουν την εγκατάσταση του Homebrew Channel.
Oops... :precry:
 
Πίσω
Μπλουζα