Μόνο για γυναίκες

Ρολοι για ηλικωμενους ηθοποιους υπηρχαν και υπαρχουν. Εδω η Κοντου και ο Κωνσταντινου παιζουν σημερα στα 90 και βαλε.
Αν η Μαριλιτα παρουσιαζεται στην σειρα σαν 25αρα, επομενο και λογικο ειναι να φαει γουχαϊσμα. Μονο η Βουγιουκλακη εκανε κατι τετοια, αλλα εκεινη ηταν φαινομενο. Και μην μου πειτε πως εκεινη εκανε πολλες και διαφορες επεμβασεις, γιατι τα ιδια και περισσοτερα κανουν και σημερα οι σταρ και την φρεσκαδα της Αλικης δεν την πετυχε καμια.
Κατα τα αλλα, αυτα περι ρατσισμου τα ακουω βερεσε αφου ετσι κι αλλιως ο ορος ειναι αδοκιμος. Αναφερεται στις ρατσες και τις φυλες. Ειναι γελοιο λοιπον να τον κολλαμε παντου: Σε γερους, κοντους, χοντρους, αναπηρους, ηλιθιους και δεν ξερω κι εγω σε τι αλλο ακομα. Δεν ειναι ρατσισμος να πεις χοντρο τον αλλον που ειναι 120 κιλα. Αγενες, ναι. Ρατσιστικο, οχι.
Αυτό ακριβώς θα έλεγα για τον όρο ρατσισμό.. και μενα μου φαινεται αδόκιμος

Για την ντεμι στα 62 τι λετε;

Συνημμένα

• images - 2025-12-04T193443.380.jpeg
    images - 2025-12-04T193443.380.jpeg
    7,4 KB · Προβολές: 4
Τελευταία επεξεργασία:
Για την ντεμι στα 62 τι λετε;
Ότι στα πολλά φίλτρα βλέπω και λίγη φωτογραφία..έχει κάνει πολλά πράγματα κ πραγματικά αν δεν κρύβεται πισω απο φίλτρα δείχνει ασχημο

Ότι στα πολλά φίλτρα βλέπω και λίγη φωτογραφία..έχει κάνει πολλά πράγματα κ πραγματικά αν δεν κρύβεται πισω απο φίλτρα δείχνει ασχημο
Έχει βγάλει λίπος από το πρόσωπό της και έχει κάνει και το νέο λιφτινγκ

Γεια σας κορίτσια! :)

Το αφήνω εδώ ως πληροφορία:

Ιστορική συμφωνία στον κόσμο της μόδας: Η Prada εξαγόρασε τη Versace

Η συγκεκριμένη εταιρεία έβγαζε και ανδρικά ρούχα και αρώματα και ήταν η αγαπημένη μου όταν ήμουν πιτσιρικάς. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακά τα ρούχα του. Θυμάστε και εκείνο το εμβληματικό σήμα της Μέδουσας!!

Και όμως εξαγοράζεται απο μια εταιρεία που δεν είχε ποτέ το κύρος ούτε την ποιότητα και το design των ρούχων του Versace. Αν δεν κάνω λάθος η Prada είναι μια εταιρεία fast παραγωγής ρούχων τύπου Zara/H&M/BSB κτλ που έχουν ρούχα όχι τέτοιας ποιότητας και πως να το πω υψηλής ραπτικής και σχεδιασμού όπως έβγαζε ο βερσατσε.

Αφήνω και ένα σχόλιο της Ζωής σε άλλο θέμα βέβαια αλλά έχει βάλει ένα βίντεο απο επίδειξη μόδας του Βερσατσε με τις θρυλικές μοντέλες και τα πανέμορφα ρούχα τους. Διαβάστε και δείτε το βίντεο:

Κρίμα να χάνονται αυτές οι ιστορικές εταιρείες που άλλαξαν την μόδα.

Οι περισσότερες απο τις αυτές τις θρυλικές εταιρείες που γνωρίζαμε και βλέπαμε τις πασαρέλες με τα διάσημα μοντέλα απο τα 80s & 90s έχουν χρεοκοπήσει. Πολύ κρίμα!! :(

ΥΓ. Πολύ έκατσα.. ξέρω ότι είμαι σε thread που δεν αφορά τα αγοράκια. :)

Φεύγω αμέσως και σας αφήνω στην ησυχία σας.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν είμαι ειδική στις εταιρείες ένδυσης, αλλά η PRADA σαν το ZARA και το H&M? Δεν νομίζω καθόλου. Έχετε περάσει απ' έξω από το κατάστημα της Βουκουρεστίου? Είναι πανάκριβη σαν τη LOUIS VUITON και την DIOR που είναι δίπλα της και απέναντί της. Ένα πρόχειρο παπουτσάκι (μπαλαρινούλα) έχει 850 Ευρώ. Μπορεί να έχει on-line πωλήσεις αλλά πλέον όλες οι φίρμες έχουν. Όπως το καταλαβαίνω εγώ, ανήκει στις haute couture εταιρείες.

Τελευταία επεξεργασία:
Πως τις βλέπετε πως μεγάλωσαν πιο μποτοξαρισμενη είναι η πιο δεξιά, η καλύτερη είναι η Cameron μεγάλωσε χωρίς μποτοξ κτλ με άλλες θεραπειες

Συνημμένα

• G7eog6bbcAARmnK.jpeg
    G7eog6bbcAARmnK.jpeg
    199,3 KB · Προβολές: 3
Τελευταία επεξεργασία:
Πως τις βλέπετε πως μεγάλωσαν πιο μποτοξαρισμενη είναι η πιο δεξιά, η καλύτερη είναι η Cameron μεγάλωσε χωρίς μποτοξ κτλ με άλλες θεραπειες

H πιο δεξια ειναι η Cameron. Τελικα ειναι η λιγοτερο η η περισσοτερο μποτοξαρισμενη;

H πιο δεξια ειναι η Cameron. Τελικα ειναι η λιγοτερο η η περισσοτερο μποτοξαρισμενη;
H drew είναι η πιο μποτιξαρισμενη και η κάμερον η λιγότερο, η Μουρ έχει κάνει το νέο λιφτινγκ

H drew είναι η πιο μποτιξαρισμενη και η κάμερον η λιγότερο, η Μουρ έχει κάνει το νέο λιφτινγκ

Αρα πιο μποτοξαρισμενη δεν ειναι η πιο δεξια. Ειναι αυτη που βρισκεται πιο αριστερα.

Αρα πιο μποτοξαρισμενη δεν ειναι η πιο δεξια. Ειναι αυτη που βρισκεται πιο αριστερα.
Ναι τα μπέρδεψα, η καμερών δεν έχει κάνει μποτοξ όσο για την Ασιάτισσα,αυτές φτάνουν 50 και δείχνουν 30 είναι η κρίση τους αυτη

Η σερ πλέον έχει αρχίσει από τα μποτοξ να μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον, ίδια δηλ.

Συνημμένα

• G7pBa9HXUAAby7Z.jpeg
    G7pBa9HXUAAby7Z.jpeg
    281,8 KB · Προβολές: 2
H καμερον δεν έχει κάνει μποτοξ ποτέ έχει εκφράσεις στο πρόσωπο, στα μάτια παντου

Συνημμένα

• cameron-diaz-gray-graceful.jpg
    cameron-diaz-gray-graceful.jpg
    29 KB · Προβολές: 4
Από το πολύ το μποτοξ οι νέες ηθοποιοι αλλά και οι πιο παλιες όπως η νικολ κιτμαν δεν μπορούν να αποτυπωσουν συναισθήματα και εκφράσεις στην μεγάλη οθόνη, δεν κουνιέται τίποτα, αν δείτε βιντεακια θα γελασετε πολύ. Είναι λοιπόν επαγγελματίας μια ηθοποιός που κάνει μποτοξ και δεν μπορεί να ερμηνεύσει τον ρόλο της οπως θα επρεπε; στα ρετρο χρόνια ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο θεμα

Ένα πετυχημένο μποτοξ δεν θα δω δηλ.καλυτερα η καμερον ντιαζ, πρέπει να υπάρξουν άλλες εναλλακτικες

Συνημμένα

• 5021376b69bedd640e00002b.jpeg
    5021376b69bedd640e00002b.jpeg
    18,3 KB · Προβολές: 4
  • 5021376cecad04cd1100000a.jpeg
    5021376cecad04cd1100000a.jpeg
    29,4 KB · Προβολές: 4
Μα πώς να δεις πετυχημένο botox? Αφού την ίδια επίδραση έχει σε όλες. Αυτή είναι τα αποτελέσματά του. Γιατί να αλλάζει από πρόσωπο σε πρόσωπο?

Μα πώς να δεις πετυχημένο botox? Αφού την ίδια επίδραση έχει σε όλες. Αυτή είναι τα αποτελέσματά του. Γιατί να αλλάζει από πρόσωπο σε πρόσωπο?
Τότε να πάρει γιατί το κάνουν για να μην μπορούν ούτε να ερμηνεύσουν πια ένα ρολο

Άλλο ένα αποτυχημένο μποτοξ της τζενι Γκαρθία, δεν βλέπουν πως αυτή δεν είναι η λυση

Συνημμένα

• G7pgIZ4WYAAajN9.jpeg
    G7pgIZ4WYAAajN9.jpeg
    190,1 KB · Προβολές: 2
Πίσω
Μπλουζα