Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέμαι...

Juanita

Retro PaTRi@RcH
Joined
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.263
Αντιδράσεις
336
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο για την αναφορά τους και δεν ξέρω αν θεωρούνται ρετρό :D ...(κυκλοφορούν ακόμη αλλά μάλλον όχι με τη συχνότητα που έβγαιναν στα μέσα της δεκαετίας του 80.)

Σε pocket size και χωρίς εικονογράφηση το παραμύθι της σύγχρονης Σταχτομπούτας έδινε ραντεβού κάθε 15ήμερο στα περίπτερα...

Η πανέμορφη πλην ατυχήσασα στον έρωτα αλλά ανέγγιχτος νεαρά έβρισκε το πριγκηπόπουλό της :cool: :cool: στο πρόσωπο του κατά 13 τουλάχιστον χρόνια μεγαλύτερου και πλέον ώριμου και σεξουαλικά κατασταλαγμένου άντρα.

Κύρια χαρακτηριστικά όλων μα όλων των ηρώων:

- ήταν πλούσιοι, ισχυροί καταξιωμένοι :boss:

- είχαν γνωρίσει τη ζωή από την καλή και από την ανάποδη:ccool:

- υπήρχε πάντα μία τουλάχιστον πρώην νυν ή ευέλπιδος κυρία που τους πολιορκούσε :sweet_kiss:

- είχαν μεγάλη εμπειρία στον έρωτα :flower:

- διέθεταν οπωσδήποτε φαρδιές πλάτες αετίσιο βλέμα και θεληματικό πηγούνι...:dribble:

Τώρα... το πώς ταξιδεύαμε :go: ήταν άλλη ιστορία...

Αν εξαιρέσεις το κυρίως στόρυ των δύο ηρώων που στο τέλος πάντα μα πάντα 8)παντρεύονταν, κάθε περίπτωση εξελισσόταν σε ένα υπέροχο μέρος...

Οι περιγραφές ήταν υπέρ του δέοντος μαγευτικές σε βαθμό που να θέλεις να πάρεις το πρώτο ΜΜΜ και να πας εκεί σίγουρη πως θα συναντήσεις τον πρίγκηπά σου... :eek: o_Oo_O
 
Ωραίο θέμα! :D :D

Θυμάμαι τη μητέρα μου που κάποια περίοδο διάβαζε φανατικά κ φυσικά βλέποντας το ενδιαφέρον που έδειχνε, εγώ έσκαγα από την περιέργεια!

Μέχρι που κάποια μέρα βούτηξα ένα για να δω προς τι η όλη βαβούρα:augenrollen:

Φυσικά μετά το πρώτο δεν περιορίστηκα σε αυτό καθώς οι ιστορίες ήταν τόσο εξωπραγματικές αλλά παρόλα αυτά ικανοποιούσαν αποτελεσματικότατα την επιθυμία μου για ρομαντζαδα :D :D:D:D
 
ειχα παντα μια απορια:το ονομα αρλεκιν χαρακτηριζε γενικα αυτα τα περιοδικα η ηταν το ονομα της εκδοτικης εταιριας??η οποια νομιζω οτι πρεπει να χει κλεισει τωρα πια
 
Στην Αγγλια η εταιρια που τα βγάζει ακομα ειναι η κλασσική Mills and Boon , αρλεκιν ειναι ο εκδοτικος οικος απο Καναδα. Ωραιο θεμα θα επανελθω αργοτερα διοτι η μικρή με τραβαει απο το φουστάνι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αγαπημένο θέμα τα άρλεκιν..

οι άνδρες ήταν συναρπαστικά γοητευτικοί, ταλαντούχοι και ακατάλληλοι οι περισσότεροι για σύζυγοι, έπρεπε να τους πείσεις οτι κάποια θέση μπορεί να έχεις και συ στην καρδιά τους..και οι κυρίες, όμορφες, πάντα ατυχήσασες στην ζωή πλην τίμιες με όρεξη να βγάλουν τις στάχτες από το τζάκι σαν άλλες σταχτομπούτες της ζωής και να μεταμορφωθούν μετα σε ωραιές πριγκήπισσες!

Οι άνδρες μεγαλύτεροι και έμπειροι , εισήγαγαν τα ερωτικά αισθήματα στην ζωή των αθώων κορασίδων! ε, ρε με τι μεγαλώσαμε!!

Αρλεκιν διαβάσανε μανιωδως κάτι ξαδέλφες μου ( από εκείνες έμαθα την διδακτική σημασία τους), τίποτα άλλο δεν είχαν διαβάσει στην ζωή τους αλλά τα άρλεκιν τα είχαν περι πολλού!!
 
Παιδιά μια που υπάρχει πλεον θρεντ στα ἐντυπα που ταιριάζει και περισσοτερο μηπως να μεταφερθουν τα σχόλια εκεί; Εκτος και αν το κάνουμε για φωτορομαντζα.
 
Ωχ τώρα το είδα Juanita ότι είχες ανοίξει κι εσύ θέμα για τα ρομάντζα περιπτέρου #) #) #)

Μιλ παρντόν! :)

Μήπως κάποια συγχώνευση κύριοι administrators;
 
retrofan είπε:
Ωχ τώρα το είδα Juanita ότι είχες ανοίξει κι εσύ θέμα για τα ρομάντζα περιπτέρου #) #) #)
Μιλ παρντόν! :)

Μήπως κάποια συγχώνευση κύριοι administrators;
Στην παρούσα φάση και μετά από ώριμη σκέψη, είπαμε με τη Kambia να μην μετακινήσουμε το αποτέλεσμα του οίστρου σου / κόπου σου. Εν καιρώ το ξαναβλέπουμε :)
 
Πίσω
Μπλουζα