ΝΕΟ PS2 στα 99$!

Και πως να πεθάνει αφού ακόμα πουλάει σαν τρελή;Το PS2 παραμένει το σωσίβιο της Sony...Γιατί με το PS3 επικρατεί ακόμα φουρτούνα...
 
Πιστευω τωρα να σας λυθηκε και η απορια γιατι στα τελευταια PS3 με τα 40gb για σκληρο κοψανε τελειως την συμβατοτητα με το ps2.

Λαε ξυπνα ,λαε ξυπνα μην τους πιστευεις μην τους στηριζεις. :D
 
Η Sony τα εχει κανει ασχημα μανταρα και δεν την βλεπω καλα...!!
 
Όταν πάει 49.99$ θα τσιμπήσω κι εγώ ένα ;)
 
Oλα καλα ολα ανθηρα, αλλα η sony θα το κανει φρυγανιερα το slim αν βαλει μεσα στο κουτι το τροφοδοτικο...... Ηταν που ηταν, θα απογινει τωρα...... Παραυτα θελουμε δεν θελουμε, το ps2 ηταν ειναι και θα ειναι η πιο επιτυχημενη κονσολα που εχει βγει!
 
Το slim καταργείται και θα βγει ένα μοντέλο χοντρύτερο αλλά όχι σαν το πρώτο τέρας!!!!

Όντως το slim είναι ψήστρα, έλυσα το πρόβλημα βάζοντάς του ένα usb laptop cooler. (Προς αποφυγή παρεξηγήσεως είναι του ανηψιού μου και όχι δικό μου).
 
Για να το δουμε.... Εγω εχω την 50004 εκδοση, το γνωστο "τερας".... Τι να λεμε ρε παιδια τωρα. Η καλυτερη μακραν κονσολα.................
 
Αν είναι έτσι, ρε παιδιά με το slim, τότε να τσιμπήσω και εγώ κανα δυό, γιατί η κρεπιέρα μου τα έχει παίξει τώρα τελευταία......... :D :D:tease:
 
Πάρε 360. Αλλά αυτό ΚΑΙΕΙ τις κρέπες.

ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
το μονο ασχημο ειναι οτι δεν φαινεται να βγαινει καποιο ενδιαφερον παιχνιδι για

το PS2. Η σονυ έχει ρίξει όλο το βαρος στο PS3
 
Αντιθέτως, το 2007 βγήκαν παιχνιδάρες όπως το Okami, το God Of War, το Odin Sphere, παραδοσιακά το νέο Pro Evolution και διάφορα άλλα.

Όσον αφορά το μέλλον του σίγουρα είναι ζοφερό, αλλα αν θές gaming σε SD (CRT τηλεοράσεις κλπ), το PS2 και το Wii είναι μονόδρομος. Αν High Definition, τότε οι επιλογές αλλάζουν ;)

Τα παραπάνω βέβαια αφορούν μόνο ενεργές κονσόλες. Αν δεν σε νοιάζει να βγάινουν νέα παιχνίδια και η ενεργή υποστήριξη της εταιρίας πάρε ένα Dreamcast που είναι καλύτερο κι απ'τα δύο μαζί ή ένα XBOX 1 που είναι και Multi-Retro-emulator ;)
 
Διπλο αντιθετως ειναι η μονη κονσολα απο τις last gen που υποστηριζεται ακομα και βγαινουν καινουργια παιχνιδια.

Ποιο το πρωτο xbox.......

παει αυτο :rip:
 
Πάντως μια γύρα που έριξα στα διάφορα ηλεκτρομάγαζα τείνει να γίνει στάνταρ το 99?. Σε ένα μάλιστα από αυτά που κάθισα αρκετή ώρα είδα να φεύγει η παλέτα σε χρόνο dT.

Υπάρχει και μια προσφορά με δεύτερο χειριστήριο και το PES2008 στα 150?
 
Το πουλάνε και σκέτο στα 99€ δηλαδή; Σε φυλλάδια που χαζεύω το βλέπω μόνο bundle με κάμποση σαβούρα ώστε να φτάσει τα 120-160 Ευρώ.
 
Το ειχε μεγαλο πολυκαταστημα (καινουργιο) στο συνταγμα με 99 ευρο και το Metal gear 3 πακετο.
 
Νομζω οτι το δωρακι που πηρα στον ανηψιο μου απο το Public Βολου, αποτελει ενα απο τα καλα πακετα που κυκλοφορουν σημερα στην αγορα σε bundle εκδοσεις: PS2 Slim + WRC + GT4 + Τιμονιερα = 149 ευρω. Νομιζω οτι η περιοδος των γιορτων ειναι μια καλη ευκαιρια για καποιον να αποκτησει ενα αξιολογο πακετακι σε καλη τιμη ιδιαιτερα τωρα που η Σονυ προσπαθει να διωξει το στοκ της μεσω των προμηθευτων και των πολυκαταστηματων
 
Taipei Game Show 2008

scet04.jpg


Ωραιες κοπελες και παιρνουν τον στραβο το δρομο...:biglaugh:

ΕDIT:Παντως αμα παει "bundle" :D :D θα το αγορασω και εγω...χαχαχαχαα
 
Άντε,καθ' οδόν προς τα 49 $ το PS2...!!! :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
 
Πίσω
Μπλουζα