Νέα demos από το Shadow Party 2021

Optimus

RetroActive
Joined
9 Δεκ 2006
Μηνύματα
481
Αντιδράσεις
181
Είχαμε πολύ παρουσίαση CPC σε ένα online demoparty πρόσφατα. Έκανα και ένα μικρό comeback με ένα CPC+ (και GX4000) intro. Υπήρχαν 3 συμετοχές, οι 2 στον plus.

Πρώτο το GX8k by Dirty Minds, ένα CPC+ intro που προοριζόταν για 4k αλλά κατέληξε λίγο μικρότερο από 8k. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω 1-2 καλύτερα εφέ που είχα στο μυαλό μου, και ίσως μια screen είναι άδεια και ήθελα να βάλω κάτι παραπάνω αλλά το deadline ήταν κοντά και είπα άστο για επόμενο demo. Αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, άλλωστε είχα καιρό να γράψω οτιδήποτε για CPC και δύσκολα είχα όρεξη προηγούμενως. Ο CPC+ είναι αρκέτα ενδιαφέρον και έχω σχέδια και για επόμενο μεγαλύτερο demo για να δοκιμάσω διάφορες ιδέες που έχω και δεν μπήκαν σε αυτό το intro.


Bulles by Vital-Motion! συμπαθητικό CPC+ sprite based demo, το εφφέ που το sprite τρυπάει από πίσω φαντάζομαι γίνεται αλλάζοντας τα χρώματα των sprite ανά γραμμή, καλή ιδέα.


2021 a CPC Odyssey by cpcitor, ένα single screen με ωραίο smooth 3d star scroller.


Honorable mention, στο ίδιο party παρουσιάστηκε ένα tool (ή μάλλον plugin) για ascii art στον Amstrad.
Amstrad ASCII Exporter

Όλα τα demo έχουν download link στο Pouet (Shadow Party 2021)
 
Είσαι Ωραίος!

Φίλε Μιχάλη σε θυμάμαι απο την έκθεση στο Noesis που είχα ανέβει απο Αθήνα στα μέρη σας.

Συγχαρητήρια για όλα τα φοβερα demos που έχεις φτιάξει και φυσικά και για το Optidoom project στο 3DO.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Όμορφα και τα τρία demo @Optimus. Μπράβο που επιμένεις και ασχολείσαι. Παρακολουθώ την σκηνή αρκετά χρόνια με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον. Έχω κάποια δικά μου αν μπορέσω να τα βρώ θα τα ανεβάσω.
 
Πίσω
Μπλουζα