Νέος κάτοχος Wii - συμβουλές για παιχνίδια;

tantalos

Retro Member
Joined
26 Ιαν 2009
Μηνύματα
180
Αντιδράσεις
25
Ψαχνοντας στην αγορά για τιμές Wii, μπήκα σε ένα μαγαζί το οποίο το έδινε , μαζί με το Sports Pack / Resort , 99 Ευρω... και το πηρα απευθειας :D .

Να σας πω αρχικα πως είμαι , κατά μεγαλο ποσοστο, οπαδός των Adventure Games... 'Τοτε, τι δουλεια εχεις στο Wii;' θα μου πειτε... Σκεφτομουν να το αγορασω ως μεσο ψυχαγωγίας στο σπίτι, μου αρεσε σαν ιδεα για να παιζουμε παιχνιδια με την κοπελα μου. Ετσι λοιπον το αγορασα.

Aφου το εστησα, παρηγγειλα ηδη ενα δευτερο χειριστηριο ψαχνοντας παιχνιδια, αποφασισα να προμηθευτω το ' Τhe adventures of Tin Tin : The secret of the Unicorn ' ... Βλεποντας τα videos στο Youtube, μου έκανε κάτι από Broken Sword 3 / 4 ...δεν ξερω, ισως αποδειχθώ τραγικα λαθος, ομως το παιχνιδι εχει παρει καλες κριτικες και δε νομιζω να το μετανιωσω.

Θα ηθελα γνωμες σχετικα με τα παιχνιδια που σας αρεσουν, ή που έχετε δει και θεωρειτε πως φερνουν προς τις.. προτιμησεις μου.

Να σημειωσω οτι εχω δει το προσφατο Silent Hill και μου καλο-εκατσε... Α ! Μου εκανε θετικη εντυπωση και το NBA JAM (ασχετο φυσικα με adventures, το ξερω, αλλα παντοτε μου αρεσε το εν λογω παιχνιδι!)

Ευχαριστω για την προσοχή σας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δες τα δύο secret files, ειδικά το πρώτο της σειράς μου άρεσε πολύ! Επίσης έχουν βγεί στο wiiware τα adventures της telltale (sam&max, monkey island, back to the future)! Ακόμα έχουν βγεί μερικά με Σερλοκ Χολμς ή Αγκαθα Κριστι! Βέβαια όλα αυτά υπάρχουν και στο Pc, αλλά και οι wii εκδόσεις τους είναι το ίδιο καλές! Αποκλειστικά για το wii έχει βγεί το another code, το οποίο νομίζω πως πήρε και καλές κριτικές! Θα είναι κρίμα να μην παίξεις το καινούριο Zelda, περιέχει τη πεμπτουσία των motion controls! Δεν είναι adventure, αλλά έχει αρκετά στοιχεία από αυτά - εξερεύνηση, λίγους γρίφους και όμορφη ιστορία! Τέλος το Nba jam είναι τρομερά διασκεδαστικό, ιδιαίτερα σε πολλαπλό!
 
Λοιπον καλοριζικο πρωτα απο ολα.. Εχει πολλα παιχνιδια η κονσολα που ειναι must θα σου γραψω μερικα και δες τι σου αρεσει :

-Mario Galaxy 1 & 2

-New super Mario bros wii

-Donkey kong country returns

-Zelda Skyward Sword (Το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο πανω στο Motion Plus)

-Super Smash Bros

-Super Mario Kart Wii

Αν σου αρεσουν τα rpg το Xenoblade ειναι top.. (Περιμενουμε αλλα 2 μεσα στο 2012 το "Last Story" και το "Pandoras Tower")
 
ΤΑ Zelda τι αλλο?!!!Καλοριζικο εχει πλακα ειδικα το wipeout 1 & 2
 
Ajax87 είπε:
Λοιπον καλοριζικο πρωτα απο ολα.. Εχει πολλα παιχνιδια η κονσολα που ειναι must θα σου γραψω μερικα και δες τι σου αρεσει : -Mario Galaxy 1 & 2

-New super Mario bros wii

-Donkey kong country returns

-Zelda Skyward Sword (Το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο πανω στο Motion Plus)

-Super Smash Bros

-Super Mario Kart Wii

Αν σου αρεσουν τα rpg το Xenoblade ειναι top.. (Περιμενουμε αλλα 2 μεσα στο 2012 το "Last Story" και το "Pandoras Tower")
Τα παραπάνω είναι όλα άριστες προτάσεις. Επίσης θα σου πρότεινα και το "The Legend of Zelda: Twilight Princess" αν φυσικά δεν το έχεις παίξει στο gamecube.

Άλλα πολύ καλά παιχνίδια κατά τη γνώμη μου είναι τα:

Zack and Wiki: Quest for Barbaros Treasure και

Monster Hunter Tri (Αν είσαι φαν του είδους)
 
Συμφωνω με το Zack & Wiki.Το twilight princess για μενα ειναι το χειροτερο zelda μαζι με το 2 του nes.

Καλο θα ηταν να το κανεις softmod το wii σου φυσικα... ;)
 
Τοσες πολλες απαντησεις, τοσα πολλα παιχνιδια.... * αγχος * ευχαριστω παρα πολυ, καταρχην!!!!

Τα adventures που αναφερονται τα εχω παιξει ολα στο PC, οποτε... το Another Code, oμως, θα το ψαξω.

Λοιπον, η κρισιμη ερωτηση....

Καταρχην, πως μπορω να κανω softmod το Wii? Μηπως καλο θα ηταν , οσο ειναι μεσα στην εγγυηση του ενος ετους, να μη το πειραξω;....
 
tantalos είπε:
Τοσες πολλες απαντησεις, τοσα πολλα παιχνιδια.... * αγχος * ευχαριστω παρα πολυ, καταρχην!!!!
Τα adventures που αναφερονται τα εχω παιξει ολα στο PC, οποτε... το Another Code, oμως, θα το ψαξω.

Λοιπον, η κρισιμη ερωτηση....

Καταρχην, πως μπορω να κανω softmod το Wii? Μηπως καλο θα ηταν , οσο ειναι μεσα στην εγγυηση του ενος ετους, να μη το πειραξω;....
Φιλαρακι το wii σου δεν θα το πηραξεις εκτος και αν παρεις και δευτερο wii.Exω δυο wii στην κατοχη μου το ενα κανονικο και το αλλο με softmod στην εκδοση 4.3.Οταν αγορασα το zelda skyward sword το καινουριο και το εβαλα να παιξω με ζητησε να κανω update το wii γιατι αλλιως δεν επιτρεπεται να παιξω το παιχνιδι και σε διευκρηνηζη αν η κονσολα σου ειναι πηραγμενη.Επειδη δεν προκειται να παρεις και πεντακοσια παιχνιδια αστο το wii σου οπως ειναι και αν πεσει που λεει ο λογος κανενα αλλο στα χερια σου τοτε ασχολεισαι και με softmod.
 
Καλησπέρα! Και εγώ έχω wii με softmod στην 4.3. Ότι παιχνίδι και να έχω βάλει το παίζει κανονικά. Βέβαια εγώ τα κάνω install σε εξωτερικό δίσκο (εννοείται πως έχω τα αυθεντικά). Για μένα αξίζει διότι φορτώνει πολύ πιο γρήγορα και μιας και το έχω δίπλα μου δεν κάνει θόρυβο το DVD του.

Εγώ θα σου προτείνω τα Metroid (ο λόγος που αγόρασα wii) και ο,τι κυκλοφορεί σε Resident Evil και Silent Hill.
 
Δεν είναι adventure, αν κι έχει ορισμένα στοιχεία, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ (στα rail shooters κατατάσεται, μάλλον)

Dead Space: Extraction

Softmod αξίζει να το κάνεις μόνο και μόνο για να παίξεις τη (fan-made) μετάφραση του Fatal Frame 4! Το παιχνίδι είναι ένα απο τα αριστουργηματα των horror adventures! Και όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, Resident Evil, Silent Hill, Zelda...
 
Softmode και πάλι softmode. Μετά κάνεις install/rip τα παιχνίδια που έχεις σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή φλασάκι και τα παίζεις από εκεί με έναν καλό USB Loader. Ούτε να δουλεύει το DVD drive ούτε τίποτα (αυξάνοντας την διάρκεια ζωής του μηχανήματος και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως μειώνοντας και τα loading times). Αν τρέχεις τα παιχνίδια από το USB loader δεν χρειάζεται να κάνεις ποτέ το Wii update.

Αρκεί βέβαια να ξέρεις να το κάνεις το softmode.

Από παιχνίδια θα σου πρότεινα το Metroid Prime Trilogy (κυρίως για τα δύο πρώτα Primes του Gamecube) και αν τα παίξεις και δεις ότι σου άρεσαν τότε μείνε μακριά από το απαίσιο Other M. Το Silent Hill μου άρεσε κι εμένα, λίγο μικρό αλλά πολύ εντυπωσιακό και ατμοσφαιρικό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να συπληρώσω επίσης το Super Paper Mario, ένα καταπληκτικό rpg, αν αγαπάς τον Mario και την παρέα του.
 
Το super mario rpg για snes το paper mario για N64 το paper mario:The thousand years door για το Game cube και το super paper mario για το wii ειναι Must have για καθε οπαδο της nintendo.Tα παιχνιδια για snes και N64 υπαρχουν και στην virtual console οποτε θα σε προτεινα να τα παρεις.Φυσικα περιμενω πως και πως το paper mario για το 3DS που θα κυκλοφορησει οπως φαινεται το καλοκαιρι.

Παρτε μια γευση

 
Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα εχει κυκλοφορησει και Broken Sword για Wii.

Εγω μαλιστα πριν ενα χρονο το ειχα παρει 7 ευρω σε προσφορα.
 
Πίσω
Μπλουζα