Νέος Vectrex και βοήθεια συντήρησης !

Peri30

Retro Member
Joined
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
133
Αντιδράσεις
3
Λοιπόν παιδιά. Εχω επιτέλους στα χέρια μου το νέο μου απόκτημα !!!! Είμαι κατενθουσιασμένος ! Βέβαια δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Είχε πολύ βρωμιά και κάτι ασπρίλες σαν εκδορές τις οποίες αφέρεσα προσεχτικά με λίγο ασετόν αλλά επειδή φοβάμαι να μην ξασπρίσει το μαύρο χρώμα άφησα 2-3 να μου πείτε τί υλικό να χρησιμοποιήσω. Το καθάρισα εξωτερικά, το γυάλισα και νομίζω οτι το αποτέλεσμα όπως βλέπετε στις photos είναι αρκετά καλό.

Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι αν μπορεί κάποιος που κατέχει το άθλημα , και επειδή είναι αρκετά δύσκολο να ξαναβρώ Vectrex αν αυτό μου πεθάνει , να μου αναλάβει εσωτερικό καθαρισμό και αλλαγή πυκνωτών ή ότι άλλη εσωτερική αλλαγή χρειάζεται ώστε να έχω την μέγιστη δυνατή απόδοση και μέγιστη διάρκεια ζωής... Φύσικα είμαι διατεθειμένος να επιβαρυνθώ το σχετικό κόστος που θα απαιτηθεί... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?

Προβολή συνημμένου 49308Προβολή συνημμένου 49309
 
Παιδιά κανείς ?
 
Δεν μπορείς να το ξεβιδώσεις και να το ξεσκονίσεις? Αλλαγή πυκνωτών είναι γενικά εύκολη διαδικασία. Θα στο έκανα αλλά μάλλον είμαι μακριά.
 
cauldron είπε:
Δεν μπορείς να το ξεβιδώσεις και να το ξεσκονίσεις? Αλλαγή πυκνωτών είναι γενικά εύκολη διαδικασία. Θα στο έκανα αλλά μάλλον είμαι μακριά.
Φαντάζομαι οτι μπορώ να το ξεσκονίσω. Αν και επειδή έχει και το monitor φοβάμαι λίγο αν χρειαστεί να βάλω κανά βρεγμένο πανάκι... Για τους πυκνωτές όμως σίγουρα χρειάζομαι κάποιον γνώστη γιατί δεν έχω ιδέα... Κρίμα που πέφτεις λίγο μακρυά... Κάποιος άλλος εθελοντής από Αθήνα ?
 
Μόνο σπρέι πεπιεσμένου αέρα και στεγνό πανί. Κάποιος θα βρεθεί πάντως
 
Πίσω
Μπλουζα