Νατάσα, η Αεροσυνοδός (η ενήλικη βερσιόν;)

Marty McFly

RetroWannaBe
Joined
2 Ιαν 2013
Μηνύματα
42
Αντιδράσεις
3
Όσοι ασχολείστε με '70s - '80s Βέλγικα κόμικς, αδύνατον να μην ξέρετε αυτό εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Natacha_(comics)

Δυστυχώς δεν βρήκα πουθενά στο Ίντερνετ ένα τεύχος να το διαβάσω, αλλά θυμάμαι ότι είτε αυτό, είτε κάποια παραλλαγή του, ήταν για..."ενήλικους". Δηλαδή, είχε μέσα γυμνό και τα σχετικά. Η ιστορία του τεύχος που θυμάμαι να είχα ξεφυλίσσει, έμοιαζε με το πρώτο τεύχος της κανονικής σειράς, όπου το αεροπλάνο πέφτει σε μια ζούγκλα, και η Νατάσα με έναν τύπο "συναναστρέφονται" με τους άγριους.

Πάντως, επειδή το πρωτότυπο κόμικ δεν μου φαίνεται..."ΧΧΧ" (δημοσιευόταν και στο "Σπιρού"!), λογικά ήταν μια ενήλικη βερσιόν του. Και, αν θυμάμαι καλά, σε εκείνο το κόμικ, η αεροσυνοδός ήταν κοκκινομάλα.

Και ο λόγος που δεν το βρίσκω πουθενά στο Ίντερνετ, είναι επειδή λογικά θα έχει και άλλον τίτλο. Όποιος γνωρίζει κάτι...να πατήσει "απάντηση"!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό που είχες διαβάσει λογικά θα ήταν το Ναταλί η μικρή αεροσυνοδός:

δες

ήταν μια πιο ενήλικη βερσιόν της Νατάσας που είχε εκδοθεί από τον Ψαρόπουλο. Η Νατάσα δε νομίζω να έχει εκδοθεί ποτέ στα ελληνικά
 
Η κανονική Νατάσα έχει εκδοθεί απο τη σειρά "Χρυσά Κόμικς".

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν όντως έχει εκδοθεί, πάντως το όνομά της το έβλεπα να διαφημίζεται ως μέρος της σειράς (στο οπισθόφυλλο άλλων τευχών)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
το νατασα εχει εκδοθει στα ελληνικα..(προσωπικα εψαχνα τα τευχη και ρωτουσα και εδω μεσα εχοντας ανοιξει θεμα ηδη) γυρω στο 82-83 απο τα χρυσα κομικς ως "νατασα η αεροσυνοδος ..ειχαν ανακοινωθει γυρω στα 9 τευχη αλλα τελικα εβγαλαν μονο 3...το ναταλι η μικρη αεροσυνοδος ειναι μαι μικρη ροζ παραλλαγηγυρω στο 90 αν θυμαμαι καλα
 
Ευχαριστώ παιδιά! Απάντησε πριν από εσάς ο D@redevil, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο χάθηκε το μύνημα του!

Είναι απίστευτο, εγώ νόμιζα ότι δεν θα το'ξερε κανείς, ή θα μου απάνταγε κάποιος μετά από εβδομάδες, και μου απαντήσανε τόσοι μέσα σε λίγες ώρες! Τελικά τίποτα δεν είναι άγνωστο στο Retromaniax!

Η "Ναταλί" πάντως ήταν το πρώτο "ενήλικο" κόμικ που είδα ποτέ (11 χρονών ήμουν!), και είχα πάθει πλάκα! Τώρα βέβαια, μου φαίνεται "παιδικό"!
 
Η D@redevil νόμιζε ότι είπε μπούρδα και διέγραψε το μήνυμά της! ;)

Χαίρομαι που τελικά ήταν σωστό!

Επομένως, εσύ αναφερόσουν σε αυτό: http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?4474 , αλλά απ' ότι κατάλαβα υπήρχε και "Νατάσα, η μικρή αεροσυνοδός"?

Αν ναι, αφήνουμε το παρόν ως έχει και μεταφέρουμε ό,τι αφορά τη Ναταλί εδώ!
 
100% σωστά είχες απαντήσει και την πρώτη φορά! Απορώ γιατί νόμιζες ότι απάντησες λάθος! Αφού ανταποκρινόταν επακριβώς στην "παρουσίαση" μου! Είπα ότι μάλλον είχε άλλον τίτλο η ενήλικη version!

Ααα, "Η" είσαι;; Σόρυ, αλλά επειδή ο Daredevil είναι άντρας, νόμιζα ότι είσαι "Ο"!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
No worries! :) Όπως και να με πεις, δεν έχω πρόβλημα! Ενίοτε όμως διασκεδάζω να διορθώνω το γένος, σε όσους εκ παραδρομής με αναφέρουν λάθος! :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Back on topic, με μπέρδεψε η διαφορά μεταξύ Ναταλί - Νατάσας! :D

Εφόσον υπάρχει και Νατάσα, το αφήνω σαν θρεντ!

Για τη Ναταλί, συνεχίζετε την κουβέντα εκεί: http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?4474
 
η νατασσα στα ελληνικα υπηρχε στο περιοδικο κατερινα σε συνεχειες αλλα εγω θυμαμαι επισης και αυτο το τευχος με τους αγριους που λετε που το ειχα παρει και ειχε μαζι δωρο μια βιντεοκασσετα του καμπαμαρου
 
Κάνοντας ανασκαφές στο νησί, μπορείς να βρεις πολλά παλιά τεύχη.... Να το πρώτο τεύχος της Νατάσσας από τα ΧΡΥΣΑ ΚΟΜΙΚΣ σε μετάφραση - απόδοση Έλενας Ακρίτα.... Είχα και το δεύτερο "Η Νατάσσα και ο Μαχαραγιάς" (το έβλεπα μέχρι πριν λίγα χρόνια, έχω φάει τον κόσμος δεν το βρίσκω), είχα και το τρίτο που δεν θυμάμαι καθόλου τον τίτλο αλλά ήταν δύο ιστορίες μέσα.... Κάπου θα χάθηκαν... Επίσης, όπως θα δείτε στο οπισθόφυλλο, διαφήμιζαν και άλλα τεύχη, τα οποία όμως, δεν κυκλοφόρησαν ποτέ... Όσο για την ενήλικη version, την είχε αγοράσει ο αδελφός μου βεβαίως-βεβαίως, αλλά δεν υπάρχει ούτε εκείνη πια....
 

Συνημμένα

  • natasha cover.pdf
    1,7 MB · Προβολές: 10
  • COVER1.pdf
    595,1 KB · Προβολές: 6
  • PAGE 11.pdf
    1,8 MB · Προβολές: 6
Το οπισθόφυλλο....
 

Συνημμένα

  • Scan_Doc0002.pdf
    179,1 KB · Προβολές: 5
Πίσω
Μπλουζα