Νew firmware αλλά πως?

Amigos

RetroMasteR
Joined
15 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.505
Αντιδράσεις
44
είναι να πάρω ενα psp με ver.2,60 ξέρει κανείς να αλλάζει το firmware του psp και να το κάνει 1.50 ?? και γενικά να ξέρει 1-2 πράγματα επάνω στο psp.. :help: :help:

edit:παρακαλω πολύ μην μου αναφέρεται άλλο forum που ασχολείτο με αυτό το θέμα γιατί απλά το έχω επισκεφθεί και δεν βρίσκω άκρη γιατί είναι ενα μπάχαλο...ευχαριστώ
 
Εγώ πάντως δεν το πειράζω !!!
 
Το firmware στο PSP μου είναι 2.50. Διάβασα κάπου ότι πρέπει να γίνει upgrade στο 2.71 και μετά downgrade σε 1.50. Ακολούθησα αυτήν την μέθοδο αλλά δυστηχώς δεν βλέπω προκοπή. Και κάνω ακριβώς τα βήματα. Μία άλλη μέθοδο που βρήκα ήταν με το γνήσιο umd του grand theft auto. Όποια βοήθεια δεκτή.
 
Λοιπόν...Όσο και να θέλω να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά ετοιμαστείτε για ΠΟΛΥ διάβασμα!

Downgrade Every PSP Firmware 3.03 & Below!

The official psp-hacks.com guide for everything!

Firmware Downgraders

ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ DOWNGRADE!

Dark AleX's Generic Downgrader- 2.71-->1.5

Να ΤΟΝΙΣΩ πως αν δεν γίνει με επιτυχία το downgrade κατά 99,99% ΚΑΠΟΙΟ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΩΣΤΑ

Ενδεικτικά να αναφέρω πως downgrade είχα κάνει στο δικό μου από 2.71 σε 1.50 με τον downgrader του Dark Alex και το grand theft auto δισκάκι πανεύκολα και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!

Τώρα έχω το custom firmware 3.03a που είναι ΑΠΑΙΧΤΟ(βαριέμαι να βάλω πιο καινούριο custom firmware),παίζω τις παιχνιδάρες μου του ps1,βάζω κανένα νόμιμο backup μου να παίξει πανεύκολα,emulators και γενικά ψιλοξεζουμίζω το μηχανηματάκι!

Και για όποιον δεν έχει καταλάβει γιατί πρέπει να βάλει κάποιο custom firmware ορίστε οι λόγοι...

....::Λόγοι για να βάλετε Custom Firmware::....

Αν έχετε σκοπό κάποια στιγμή να κάνετε downgrade ΜΗΝ περάσετε πιο πάνω από το 3.03 firmware-απ'το 3.10 και πάνω προς το παρόν ΔΕΝ μπορεί να γίνει downgrade...
 
προσπαθώ καιρό τώρα αλλά δεν βρίσκω το δισκάκι πουθενά. Υπάρχει τρόπος να κάνω από 3.03 σε 1.50 χωρίς το δισκάκι του GTA? άντε να αρχίσω να κοιτάω και τα emu....
 
Λοιπό στον γράφω ΡΗΤΑ πως ΔΕΝ μπορείς να κάνεις downgrade από το 3.03 χωρίς το Grand Theft Auto.Υπάρχουν βίντεο κλαμπ που το νοικιάζουν(νομίζω έχει seven στην τούμπα) αν δεν μπορείς να το βρεις από αλλού ή ψάξε να το βρείς μεταχειρισμένο από καμιά αγγελία αν δεν θέλεις να το αγοράσεις καινούριο.

σου συνιστώ πάντως φιλικότατα να σταματήσεις να αναφέρεις τόσο εύκολα τη λέξη iso στα φόρουμ-είναι ένας από τους λόγους που έπαθες το μπέρδεμα που έπαθες κάπου αλλού.Τα iso είναι παράνομα αρχεία και μπορεί να μπλέξεις πολύ άσχημα αναφέροντάς τόσο εύκολα ότι τα διαθέτεις!
 
tallman μήπως είσαι πουθενά αθηνα να έβαζες ένα χεράκι να κάνουμε μια αλλαγή στο firmware γιατί έχω φρικάρει τελείως φίλε..σε ευχαριστώ
 
σε ευχαριστώ φίλε για το ξεκαθάρισμα γιατί με τόσα που έχω διαβάσει έχω μπερδευτεί τουλάχιστον ξεκαθάρισε ένα...Αύριο θα πάω στο σεβεν της τούμπας γιατί το σεβεν στην β.Όλγας δεν έχει την βερσιόν αυτή που χρειαζόμαστε αλλά νεότερη. Βέβαια αν έβρισκα να την αγοράσω θα το έκανα και τώρα γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα. μετά τι θα κάνω ? Autodowngrader v1.0 ? έχω επίσης μπερδευτεί. όσο αφορά το άλλο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό? τώρα για το τι έπαθα αλλού αυτό δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής...που έπαθα τι? Σε ευχαριστώ γιατί ειλικρινά έχω χάσει την μπάλα.
 
σου συνιστώ πάντως φιλικότατα να σταματήσεις να αναφέρεις τόσο εύκολα τη λέξη iso στα φόρουμ

τα ποια???? που ποιος????
 
Φίλε Amigos δυστυχώς είμαι σε κατάσταση Defcon 5 μετακόμισης αυτόν τον καιρό...και τρέχω σαν τον Βέγγο!:mad:Και χρόνο δυστυχώς δεν πολυβρίσκω και το GTA ανάθεμα και αν θυμάμαι που βρίσκεται μέσα στον γενικό χαμό...
 
Ειναι αργα για σοβαρη συζητηση :) - παντως η αληθεια ειναι οτι η κατοχη isos ειναι παρανομη και ειδικα τοσο καινουργιων μηχανηματων οποτε καλο ειναι να μην αναφερεται δημοσια - χαρηκα που ειδα οτι αφαιρεσες ηδη την "επιμαχη" φραση απο προηγουμενο σου post φιλε plintiriopiaton :thumbup: .

Θα συνεχισουμε την κουβεντα για το downgrade αυριο - αν και πρωτον πρεπει να βρεις το συγκεκριμενο παιχνιδι και δευτερον ισως να πρεπει να απευθυνθεις και σε πιο εμπειρους χρηστες. Νομιζω υπαρχει forum για το psp , σιγουρα αυτοι ειναι οι καταλληλοτεροι - μην ξεχναμε οτι εμεις εδω ασχολουμαστε κυριως με συστηματα που εχουν πεθανει εδω και δεκαετιες.
 
telamonas.stokos είπε:
μην ξεχναμε οτι εμεις εδω ασχολουμαστε κυριως με συστηματα που εχουν πεθανει εδω και δεκαετιες.
telamonas...Ε όχι και πεθάναν!!!Ζουν και βασιλεύουν..... :D

plintiriopiaton...Έχει πολύ μεγάλο ντέρτι για το θέμα του psp που σε απασχολεί..Πιστεύω πως όταν τα καταφέρεις να ολοκληρωθείς σαν πλυντήριο!!! :D
 
Προς phintiriopiaton. Αφού ο φίλος VIKING προσφέρθηκε να σε εξυπηρετήσει http://www.retromaniax.gr/showthread.php?t=2194 δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο.

Προς Amigos. Αν θέλεις έχω εγώ το GTA και έβαλα την 3,40 σχετικά πρόσφατα οπότε μπορώ να στην κάνω τη δουλειά. Άσε που ψήνομαι για την Α600 και θέλω να σε ρωτήσω μερικά πράγματα.

Η βοήθεια ισχύει και για τον Telonio. (επειδή ψήνομαι και για amstrad cpc μήπως βρώ καμία άκρη χιχιχι)

A!! Εχω και μερικά ίσως. (δεν είπα την κακιά λέξη)
 
με την 3.40ver. θα μπορώ να παίζω και emus? εγώ έχω την ver. 2.50 χρειάζεται το GTA? ξέρεις να κάνεις downgrade?? το custom firm μήπως είναι καλύτερο?
 
Αυτό έχω, το custom. Με αυτό μπορείς να έχεις όλα τα emus. Ξέρω να κάνω downgrade γιατί έχω κάνει αρκετές φορές. Εγώ που είχα βάλει την original 3,02 μόνο με το GTA υπήρχε περίπτωση να κάνω downgrade. Για την 2,50 δεν γνωρίζω αν γίνεται και χωρίς αυτό. Σε κάθε περίπτωση, γίνεται.

Αν θέλεις πάντως, έλα να σου περάσω εγώ το custom firmware και φέρε και την Amiga:). Το αποφάσισα.
 
είμαι ένα πλυντήριο που τα έχει παίξει με το θέμα και τώρα γυρνάω γύρω γύρω σαν χαλασμένο....τι να πεις....θελω το GTA τώρα.....είναι κάτι σαν να λέμε θελω σκόνη για τα άλατα.....άντε καλημέρα....ελπίζω σήμερα να γίνει κάτι καλό επιτέλους...
 
Amigos είπε:
με την 3.40ver. θα μπορώ να παίζω και emus? εγώ έχω την ver. 2.50 χρειάζεται το GTA? ξέρεις να κάνεις downgrade?? το custom firm μήπως είναι καλύτερο?
δε χρειάζεται το GTA.

όσοι έχετε έως 2.80 original μη αναβαθμίσετε στην 3.03.

το custom firmware το περνάτε αφού έχει πια υποβαθμιστεί το PSP σας στην 1.50.. το last είναι το 3.40 του Dark Alex.

λίγα περισσότερα εδώ: http://pspemulation.condor.serverpro3.com/viewtopic.php?t=17

.
 
Πίσω
Μπλουζα