Οδηγιες για μια αρχαρια ιδιοκτητρια Bibi bo

lollipopmerenta

RetroWannaBe
Joined
27 Δεκ 2010
Μηνύματα
100
Αντιδράσεις
2
Προβολή συνημμένου 40442 καλησπερα!!! προσφατα ,απεκτησα μετα απο πολλα χρονια τη bibi bo μπαλαρινα ,μεταχειρισμενη βεβαια, μιας και οι καινουργιες ειναι απλησιαστες στο ebay ,αλλα δε με απασχολει καθολου μιας και ειχα και μικρη ακριβως την ιδια!! ετσι η συγκινιση μου οταν την επιασα στα χερια μου ηταν τεραστια!! στη φωτογραφια ειναι ακριβως οπως την παρελαβα. θα ηθελα λοιπον ως αρχαρια στη συντηρηση της να απευθυνθω στου επιστημονες του ειδους :) :) ,που διαβαζω συχνα εδω στα μπλοκς, και πραγματικα εχω μεινει αφωνη οχι μονο με τις γνωσεις τους ,αλλα κυριως ποσο αγαπουν αυτη τη γλυκια κουκλιτσα οπως και γω! :)

θα ηθελα λοιπον να ρωτησω πως θα μπορουσα αρχικα να τη καθαρισω ,μια και εχει λιγες μουτζουριτσες, και επισης αν ειναι επικινδυνο να της λουσω τα μαλλακια!

σας ευχαριστω πολυ πολυ!! :)
 
lollipopmerenta με γεια τη νεα σου κουκλα!!! υπαρχει ηδη θρεντ στο οποιο θα βρεις αυτα που ζητας με λεπτομερη αναλυση απ τα κοριτσια που ασχοληθηκαν με το συγκεκριμενο θεμα και κανουν καταπληκτικη δουλεια!!!θα δεις τις φωτογραφιες και θα καταλαβεις :) http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11454-Bibi-bo-%D3%F5%ED%F4%DE%F1%E7%F3%E7-%CC%E1%EB%EB%E9%DC-%CC%E1%EA%E9%E3%E9%DC%E6
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
lollipopmerenta να χαίρεσαι την αγαπημένη μας κούκλα. Θα την καθαρίσεις με βαμβάκι και νερό και αν επιμένει η μουτζούρα με λίγο οινόπνευμα στο βαμβάκι . Θα προσέξεις να μην πέσει νερό στο σώμα γιατί έχει βίδες και σίδερα για να γυρνάει όταν μπαίνει στη βάση της. Τα μαλλιά μπορείς να της τα λούσεις αν είναι πολύ βρώμικα αλλά προσεχτικά και χωρίς μετά να τα χτενίσεις βρεγμένα για να μην χαλάσουν οι μπούκλες.
 
Ωραία η κούκλα σου lollipipmerenta, είναι μοναδική εμπειρία το να βρίσκεις και να επαναφέρεις σε καλή κατάσταση ένα παιχνίδι των παιδικών σου χρόνων.
 
katerinak , el greco και spiritouli σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια και για τις συμβουλες σας!!..πραγματι ηταν το καλυτερο δωρο γενεθλιων απο τον καλο μου!! ηξερε ποσο εψαχνα να ξαναβρω μια μπιμπιμπο,την βρηκε και μου την εκανε δωρο!! μπορειτε λοιπον να φανταστειτε τη χαρα μου!!...θα την πλυνω οπως με συμβουλεψατε,θα της λουσω τα μαλλακια και θα τη ντυσω,και αμεσως θα τη βγαλω φωτογραφια και θα την ανεβασω να τη μοιραστω μαζι σας!! σας ευχαριστω πολυ!!!
 
lollipopmerenta, με γεια την καινούρια σου κούκλα! Να τη χαίρεσαι! Για το λούσιμο των μαλλιών συνιστώ πράσινο σαπουνι (χωρίς πολύ να τα ανακατέψεις), ξέβγαλμα κάτω από το τρεχούμενο νερό της βρύσης, στέγνωμα με μια πετσέτα (ταμποναριστά) και μετά έξω στον αέρα όσο χρειαστεί (χωρίς χτένισμα ή πιστολάκι). Οταν στεγνώσουν εντελώς θα τα αφρατέψεις με την παλάμη σου και έτσι θα έχεις τις πιο γυαλιστερές μπούκλες! Πρόσεχε στο λούσιμο να μην βραχούν τα μάτια ή να βραχούν όσο το δυνατό λιγότερο,γιατί έχουν την τάση να θολώνουν. Καλή επιτυχία!

Επίσης, ακολουθώντας τις οδηγίες της Αναστασίας μας εδώ

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?14500-Do-it-yourself!&p=313392&viewfull=1#post313392

μπορείς να της φτιάξεις μια βάση για να στέκεται, μέχρι να βρεις και τη βάση της!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
mytinyworld μου σε ευχαριστω πολυ πολυ για τις συμβουλες!! θα τις ακολουθησω κατα γραμμα και συντομα θα ανεβασω φωτογραφια απο την αναενωμενη και καθαρη bibi bo μου!!! :) να σαι καλα!!!!
 
P1000034.jpgγεια σας και παλι!!!!...ακολουθησα πιστα τις συμβουλες σας ,( ευχαριστω πολυ mytinyworld μου :) ) και οπως σας υποσχεθηκα ανεβασα φωτογραφια απο την καθαρη και ανανεωμενη bibibo μου!! :) στη φωτο σας χαιρετα και σας ευχαριστει ,μαζι με την ιδιοκτητρια της , πολυ πολυ ολους!!! να στε καλα!!! :)
 
πολυ ομορφη την εφτιαξες :) με γεια σου!!
 
katerinak μου σ ευχαριστω πολυ!!!! και για τις συμβουλες και για τα καλα σου λογια!!! να σαι καλα!!! :)
 
Πίσω
Μπλουζα