Οι κακοί των Μίκυ Μάους!

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
14.095
Αντιδράσεις
15.418
Πάμε να τους θυμηθούμε: ειναι μερικοί απο τους πιο χαριτωμένους κακους στην ιστορία των κόμιξ!

Λιμνούπολη:

Λυκοι ή Μουργόλυκοι: με επικεφαλής τον παππου, πάντα ετοιμοι για δράση και ξάφρισμα του θησαυροφυλακιου με χίλιους δυο τρόπους :cool: ! αλλα ο Σκρουτζ είναι πιο πανούργος!!!!

Μάτζικα: θέλει να αρπάξει την τυχερή δεκάρα και το επιχειρει αλλά πάντα γινεται ρεζίλι στα συνέδρια των μαγισσών! δεν γελιέται ετσι ο Σκρουτζ, αγαπητη μου #) είναι παλιά καραβάνα!

Τζων Ρομπαξ: ο ανταγωνιστης και αντιζηλος του Σκρουτζ που με πλάγια μέσα, προσπαθει να τον ξεπεράσει αλλά ποτε δεν τα καταφερνει και τον τρωει το σαράκι, πάντως ειναι γενναιοδωρος στις συνναλαγες του!

Μάγος Ζανταφ: περιστασιακος κακος, με τα μαγικά του κόλπα απειλει την περιούσια του Σκρουτζ!

Θυμόσαστε άλλον Λιμνουπολητη ''κακό'';

Μικυ Σιτυ:

 

 


Μαύρος Πητ: δεν χρειαζονται συστάσεις, το αντιπαλον δεος του Μικυ, ο τρόμος της πόλης! πανεξυπνος και πανουργος, δεν λέει ποτε οχι στις απολαυσεις της ζωής και στα ακριβά πουρα, φυσικά οχι δεν λεει και στις ακριβές διακοπές με λεφτά αλλων πάντα! ''ο ζουμπάς και ο ψηλεας'' αποκαλεί Μικυ, Γκουφυ! το μοτο του: ''τα πήρα όλα και εφυγα και από τον Μικυ ξέφυγα''!

Μαυρο φάντασμα: όλο στην φυλακή μπαινει και όλο έξω κυκλοφορεί! μιας και ειναι ασσος στις μεταμφιεσεις και στο να γινεται αορατος! μεγάλος πονοκέφαλος του Μικυ! νομιζω πως αυτοι οι δυο ειναι οι κυριοι!

πιο θεωρείται τον πιο δαιμόνιο απο τους παραπάνω με τις πιο πολλες επιτυχίες στο ενεργητικό του; για μενα Μαυρος Πητ, νομιζω οτι εχει στυλ, χωρις αυτόν και θα βαριοτανε και ο Μικυ και θα επαιρνε νωρις συνταξιοδότηση ενω τωρα εχει λόγο να ζει!!!! :cool:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θυμαμαι και δυο μαγισσες. Η Μανταμ Μιμ η οποια συνεργαζοταν με τη Ματζικα και προέρχεται απο μια ταινια της Ντισνευ με τον Μερλιν. Η αλλη μαγισσα δε θυμαμαι πως λεγεται, αλλα ηταν κι αυτη ανθρωπος και καβαλουσε σκουπα
 
Καλημέρα,

Στην Λιμνούπολη, υπάρχει και άλλος "κακός", ή μάλλον, αντίπαλος του Θείου Σκρούτζ. Είναι ο Σκληρόκαρδος Χρυσοκούκης. Δεν έχει κάνει πολλές εμφανίσεις. Ήταν και αυτός δημιούργημα του Καρλ Μπάρκς, και πρωτοεμφανίστηκε το 1956 ,στην ιστορία "Το Δεύτερο πιο πλούσιο Παπί του Κόσμου".

Το παρακάτω, είναι άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Κόμιξ»#69 και το παραθέτω, για να μάθουμε λίγα πράγματα για αυτόν:

«Από όλες τις παράξενες καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσει η ανθρώπινη φαντασία, η πιο αλλόκοτη είναι η συνάντηση ενός ανθρώπου με τον σωσία του. Η σκέψη του δίδυμου, εξακολουθεί να εμπνέει ένα παράξενο δέος: είναι σαν να πιστεύουμε ότι η ομοιότητα στην εμφάνιση σημαίνει και ομοιότητα στον χαρακτήρα. Η σκέψη αυτή μας αναστατώνει, αφού ο άνθρωπος πιστεύει στην μοναδικότητά του.

Σύμφωνα με την κέλτικη παράδοση ο σωσίας είναι ένα είδος φαντάσματος που παίρνει την μορφή ενός ανθρώπου που πρόκειται να πεθάνει. Ο μύθος αυτός εκφράζει καθαρά τον φόβο ότι το πνεύμα που έκλεψε την μορφή μας, μπορεί να έχει βάλει στο μάτι και την ψυχή μας. Αυτή ακριβώς την απειλή αντιπροσωπεύει και ο Σκληρόκαρδος Χρυσοκούκης.

[…] Ο Χρυσοκούκης ενσαρκώνει μια πολύ επικίνδυνη απειλή, καθώς, και έχει όσα εκατομμύρια έχει και ο Σκρούτζ και αντιγράφει όλες τις εξωτερικές λεπτομέρειες που συγκροτούν την ταυτότητα του ήρωά μας.Έχει και αυτός θησαυροφυλάκιο, ρηχή πόρτα στο χωλ, κανόνι στο γραφείο του, μια μπανιέρα γεμάτη νομίσματα και…ένα κουβάρι σπάγγο. Η απειλή γίνεται ακόμα πιο προσωπική, καθώς ο Χρυσοκούκης μοιάζει στον Σκρουτζ ακόμα και στην εξωτερική εμφάνιση και στο ντύσιμο. Αυτή τη φορά, ο θείος Σκρούτζ θα πρέπει να τα βάλει με τον ίδιο του τον εαυτό κι έτσι ο Μπάρκς εστιάζει, όχι πια σε εξωτερικά στοιχεία αλλά σε εσωτερικές εντάσεις.

[…] Όταν αρχίζει να ξετυλίγεται η αναμέτρηση με τα κουβάρια («Το Δεύτερο πιο Πλούσιο Παπί του Κόσμου») , η ανάπτυξη της πλοκής περιστρέφεται όχι πια γύρω από ζητήματα μεγέθους ή βάρους, αλλά γύρω από θέματα εμπιστοσύνης, προβλήματα που ο άνθρωπος μπορεί να λύσει μόνο αν κοιτάξει μέσα του. Κάποια στιγμή ο Σκρούτζ μπαίνει στον πειρασμό να σαμποτάρει το κουβάρι του Χρυσοκούκη. Λίγο αργότερα, αποδεικνύεται ότι ο χειρότερος εχθρός του είναι ο ίδιος του ο εαυτός, όταν ο Χρυσοκούκης του δίνει μια σωστή πληροφορία και εκείνος αρνείται να την αξιοποιήσει.

Ο Ντόναλντ παρατηρεί ότι αυτή η αναμέτρηση θα τους οδηγήσει «στην καρδία της Αφρικής». Η φράση αυτή μοιάζει συμβολική. Η αναμέτρηση αυτή ξετυλίγεται μέσα στην ψυχή των δύο αντιπάλων. Στην απέραντη ερημιά, το μόνο που υπάρχει είναι η βαθύτερη αλήθεια, και ο ήρωας έρχεται αντιμέτωπος με τον σωσία του. Ο Ντόναλντ και τα ανιψάκια είναι απλοί κομπάρσοι.

Στο τέλος, βεβαίως, θα νικήσει ο Σκρούτζ, όταν, μετά από συνεχόμενες ισοπαλίες, ο σπάγκος με τον οποίον είχε δεμένη την τυχερή του δεκάρα, θα του χαρίσει την νίκη. Όταν φτάνει η ώρα της επιστροφής στον πολιτισμό οι δύο αντίπαλοι περπατούν μαζί και τα ανιψάκια στηρίζουν στους ώμους τους τον Χρυσοκούκη σαν να ήταν ο θείος τους.»
 
Τον σκληρόκαρδο δεν τον είχα ακούσει ποτέ ειλικρινά- εκτός αυτού μας δίνεις πολυ καλές πληροφορίες stanfromgreece :) προσωπικά σε ευχαριστώ!

 


για την Μιμ, ναι θυμαμαι οτι ηταν γρια μάγισσα στο Μικυ σιτυ και ερωτευμένη με το μαυρο φάντασμα, άκακη όμως αλλα αμα ερωτευότανε επικινδυνη στις βλεψεις και επιδιωξεις των αλλων!!!
 
αριαδνη είπε:
...για την Μιμ, ναι θυμαμαι οτι ηταν γρια μάγισσα στο Μικυ σιτυ και ερωτευμένη με το μαυρο φάντασμα, άκακη όμως αλλα αμα ερωτευότανε επικινδυνη στις βλεψεις και επιδιωξεις των αλλων!!!
Σοβαρά;;; :eek: Ερωτευόταν η Μιμ το φάντασμα;;;;


Καλά... Δε θυμάμαι πράμα... Το γήρας...
:p

 


Η αγαπημένη μου "κακιά" ήταν η Μάτζικα ντε Σπελ. Μάλιστα, για κάποιο διάστημα φύλαγα όλα τα Μίκυ που είχαν ιστορίες με τον Φάντομ Ντακ ή τη Μάτζικα... μέχρι τη μέρα που τα ανακάλυψε η μάνα μου... :burn:
 
Επίσης στο Μίκυ Σίτυ

α) Τίγρης. Ξάδερφος και συνεργός του Μαύρου Πητ και σε κάποιες ιστορίες εφευρέτης. Χρησιμοποιεί τις εφευρέσεις για ληστείες ή γιανα εξουδετερώσει τον Μίκυ

β) Τρούντυ. Σύντροφος του Πητ στη ζωή και στο έγκλημα

γ) Φούμφο και Παντοφλίνο. Κακοποίοι που εμαφανίζονται σε Ιταλικές ιστορίες. Ενίοτε και συνεργάτες του Μαύρου Πητ

Στην Λιμνούπολη. Ο Εμίλ Κόρακας. Πανούργος εφευρέτης συμαθητής του Κύρου Γρανάζη (αντέγραφε από αυτόν στο σχολείο). Χρησημοποιεί τις εφευρέσεις του για ληστείες.
 
Rakeesh είπε:
Θυμαμαι και δυο μαγισσες. Η Μανταμ Μιμ η οποια συνεργαζοταν με τη Ματζικα και προέρχεται απο μια ταινια της Ντισνευ με τον Μερλιν. Η αλλη μαγισσα δε θυμαμαι πως λεγεται, αλλα ηταν κι αυτη ανθρωπος και καβαλουσε σκουπα
Νομιζω εννοεις τη μαγισσα Φούρκα!
 
Juanita είπε:
Σοβαρά;;; :eek: Ερωτευόταν η Μιμ το φάντασμα;;;;
Καλά... Δε θυμάμαι πράμα... Το γήρας...
:p

 


Η αγαπημένη μου "κακιά" ήταν η Μάτζικα ντε Σπελ. Μάλιστα, για κάποιο διάστημα φύλαγα όλα τα Μίκυ που είχαν ιστορίες με τον Φάντομ Ντακ ή τη Μάτζικα... μέχρι τη μέρα που τα ανακάλυψε η μάνα μου... :burn:
Αυτές οι μάνες τελικά, κατέστρεφαν με μανία ότι ρετρό αγαπήσαμε. Όχι σκοπίμως βέβαια, αλλα για αυτές απλώς ήταν παλιατζούρες.
 
Η μάγισσα φούρκα, είναι αυτή: hazel1.gif

Και η μαντάμ μιμ είναι αυτή:

Μην τις μπερδεύετε :)

Θυμάμαι την ιστορία, που η κακομοίρα η Φούρκα, προσπαθούσε να πείσει τον Γκούφη πως είναι μάγισσα, ενώ εκείνος επέμενε πως είναι μια καλή άκακη γριούλα! Πολύ γέλιο!

258px-Sword-disneyscreencaps_com-7051.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πιο αγαπημένη από όλους αυτούς, η Μάτζικα!!!

Θυμάμαι και μια ιστορία που ο Σκρουτζ είχε χάσει την τυχερή δεκάρα και η Μάτζικα την κυνήγησε σε όλο τον κόσμο, έως ότου κατέληξε και πάλι στον Σκρουτζ χωρίς να την εκμεταλλευτεί!

Γενικώς ήταν και δαιμόνια και γκαφατζού. Σε άλλη φάση, είχε παρουσιαστεί και ένας επίδοξος θαυμαστής ο Ροδάνθης ( :p ) αλλά αυτήν το μόνο που την ένοιαζε ήταν το νόμισμα!
 
Ξεχάσατε άλλον έναν κακό, που ήταν αντίπαλος του Μίκυ : Ζουμπάς Κοντοπίθαρος !!! Κι επειδή ήταν πολύ - πολύ κοντός, μεταμφιεζόταν σε ... μωρό [ :eek: o_O] !!! Ο δε συνεργάτης του [αυτουνού δεν θυμάμαι το όνομά του, ήταν ένας ψηλός χοντρός] μεταμφιεζόταν σε ... στρουμπουλή μαμά του μωρού !!! Μόνο που στο καροτσάκι αντί για μωρό είχε .... τον συνεργάτη του !!!!

Τέλος ... πώς φαίνεται ότι κάποιος τα έχει τα χρονάκια του ??? Μα .... εάν θα σού πεί ότι τους "Μουργόλυκους" τους θυμάται ως .... σκέτους "Λύκους" [ο γράφων ανήκει σε αυτήν την κατηγορία #) #) .... και μάλιστα ... είχα "σπαστεί" όταν μετονομάστηκαν σε "Μουργόλυκοι" !!! ] !!! Από αυτούς φοβερή φυσιογνωμία είναι ο Παππούς Λύκος [ναι, ναι, χωρις το "μουργο" μπροστά], με τα άσπρα γένια του και το τσιμπούκι του !!! Γερο - παράνομος με τα όλα του, και συνήθως ο "εγκέφαλος" των κλεψιών, των απατών κλπ κλπ που εκτελούν τα εγγόνια του !!! Εμ, τόσα χρόνια εμπειρίας .....
 
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. "Λύκοι" σκέτο. Και τώρα ακόμα σπάζομαι όταν βλέπω την λέξη "Μουργόλυκοι".
 
Juanita είπε:
Σοβαρά;;; :eek: Ερωτευόταν η Μιμ το φάντασμα;;;;
Καλά... Δε θυμάμαι πράμα... Το γήρας...
:p

 


Η αγαπημένη μου "κακιά" ήταν η Μάτζικα ντε Σπελ. Μάλιστα, για κάποιο διάστημα φύλαγα όλα τα Μίκυ που είχαν ιστορίες με τον Φάντομ Ντακ ή τη Μάτζικα... μέχρι τη μέρα που τα ανακάλυψε η μάνα μου... :burn:
1.να ηταν η μανταμ μιμ η μαγισσα στην οποια πουλουσε ερωτα το μαυρο φάντασμα και της υποσχοτανε φιλια για να τον βοηθησει με την απόδραση ή να κάνω λάθος και να ήταν άλλη μαγισσα; ! πάντως η μανταμ μιμ δεν ηταν αυτη που ερωτευοτανε κάθε αρσενικό που πέρναγε στον δρόμο της;

΄2. Την ματζικα την λυπόμουν γιατί όλο εφτανε στην πηγη να πιει νερό και όλο το εχανε- ο Σκρουτζ ηταν πολυ σκληρος για να πεθάνει! και ρεζιλευοτανε και στην συνέλευση των μαγισσων πως θα φερει την τυχερή δεκάρα!

3. ναι ειχε γυναικα ο μαυρος πητ και επεφτε και παντοφλα, το θυμαμαι αυτό κατακεφαλα!

4. Υπήρχε και ενας Μορτιρερ, ποντικος ψηλεας , μορτης και κατεργαρης που εκανε στην Μιννυ τα γλυκά ματια!
 
Η γυναίκα του Μαύρου Πητ ήταν η Τρούντυ και νομίζω ότι είχε πολύ καλές σχέσεις με την Μίννι!

Επίσης υπήρχε και ο Μάιτι Μάους ή κάπως έτσι! Ένας κακός ξάδερφος του Μίκυ! Ή τούτος βγήκε από άλλο κόμικ;; :p
 
sunset89 είπε:
Επίσης υπήρχε και ο Μάιτι Μάους ή κάπως έτσι! Ένας κακός ξάδερφος του Μίκυ! Ή τούτος βγήκε από άλλο κόμικ;; :p
Τα μπέρδεψες sunset :p :p !!!!

Ο Μάιτυ Μάους ήταν ένα .... σούπερ ποντίκι, ιπτάμενο [σαν τον Σούπερμαν ένα πράγμα]. Αυτός ήταν προστάτης των "απλών ποντικιών", τα οποία ζούσαν στην Ποντικούπολη !!! Ο Μάιτυ Μάους ζούσε κάπου απομακρυσμένα και παρακολουθούσε με ένα τηλεσκόπιο τα "τεκατινόμενα" στην Ποντικούπολη !!! Κι όποτε η Ποντικούπολη δεχόταν επιθέσεις από τους Γάτους, ο Μάιτυ Μάους επενέβαινε και ... τους τάραζε στις μπουνιές !!! Η δε πόλη όπου ζούσαν οι γάτοι είχε την πρωτότυπη και ευρηματική ονομασία Γατούπολη !!!! Πάντως .... λογικό να μην το ξέρεις, sunset, καθόσον, όταν κυκλοφορούσαν τα τεύχη του Μάιτυ Μάους στην Ελλάδα εσύ ήσουν αγέννητο :p :p !!!!

'

Οσον αφορά τον .... κακό ξάδελφο του Μίκυ Μάους, αυτός λέγεται Μόρτιμερ !!! Πρόκειται για έναν ψηλό ποντίκαρο, που συνεχώς φθονεί τον ξάδελφό του [κυρίως επειδή έχει δεσμό με τη Μίννι] και γι' αυτό προσπαθεί να του κάνει τη ζωή δύσκολη !!! Ο Μόρτιμερ, πάντως, είναι "μεταγενέστερος ήρωας" !!! Την εποχή που διαβάζαμε αβέρτα μίκυ μάους [δηλαδή στα 80ς] ο Μόρτιμερ δεν υπήρχε, δεν τον είχαν ακόμη εμπνευσθεί !!! Ο εχθροί του Μίκυ ήταν ο Μαύρος Πητ, το Μαύρο Φάντασμα και, καμιά φορά, ο Φούμφο κι ο Παντοφλίνο [συνεργάτες του Μαύρου Πητ] !!! Επίσης, σε ένα μόνο τεύχος θυμάμαι τον Ζουμπά Κοντοπίθαρο !!! Ο "κακός ξάδελφος" Μόρτιμερ πρέπει να έκανε ντεμπούτο μετά τα 90ς [όταν, πλέον, εγώ κι ο αδελφός μου είχαμε σταματήσει να συλλέγουμε μίκυ μάους .... ] ....

Και .... ένα μικρούλι κουίζ :

Πού ζούσε η Μάτζικα Ντε Σπελ ????
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rinus Cesar είπε:
Και .... ένα μικρούλι κουίζ :
Πού ζούσε η Μάτζικα Ντε Σπελ ????


α. στους πρόποδες ενος ηφαιστειου του Βεζουβιου, η σε μια σπηλεια σκοτεινή ή σε μια καλυβα ερειπωμενη !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αριαδνη είπε:
α. στους πρόποδες ενος ηφαιστειου του Βεζουβιου, η σε μια σπηλεια σκοτεινή ή σε μια καλυβα ερειπωμενη!
Ναι, ναι, πολύ σωστά !!! Η Μάτζικα ζούσε μέσα στον κρατήρα του Βεζουβίου !!!! Μπράβο συμφορουμίτισσα που το θυμάσαι !!!!! :D :D:D
 
μα το εχω φαει το κομιξ με το κιλό!!!! Κάτι εμεινε!στην σπηλια ηταν οι αλλες μάγισσες, όπου εδινε την απολογια της η Ματζικα!!!!!

οντως ο Μορτιρερ ειναι κακος ή μαλλον αναιδής!!

τον Γκαστονε δεν τον θεωρω κακό, απλά σου δινει στα νευρα η απιστευτη τυχη του, ενω ο δικος μας ο Ντοναλντ τοσο άτυχος!! πάντως κακο δεν τον λες, αν και καποιοες φορες τον υπονομευει!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rinus Cesar είπε:
Τα μπέρδεψες sunset :p :p !!!!
Ο Μάιτυ Μάους ήταν ένα .... σούπερ ποντίκι, ιπτάμενο [σαν τον Σούπερμαν ένα πράγμα]. Αυτός ήταν προστάτης των "απλών ποντικιών", τα οποία ζούσαν στην Ποντικούπολη !!! Ο Μάιτυ Μάους ζούσε κάπου απομακρυσμένα και παρακολουθούσε με ένα τηλεσκόπιο τα "τεκατινόμενα" στην Ποντικούπολη !!! Κι όποτε η Ποντικούπολη δεχόταν επιθέσεις από τους Γάτους, ο Μάιτυ Μάους επενέβαινε και ... τους τάραζε στις μπουνιές !!! Η δε πόλη όπου ζούσαν οι γάτοι είχε την πρωτότυπη και ευρηματική ονομασία Γατούπολη !!!! Πάντως .... λογικό να μην το ξέρεις, sunset, καθόσον, όταν κυκλοφορούσαν τα τεύχη του Μάιτυ Μάους στην Ελλάδα εσύ ήσουν αγέννητο :p :p !!!!

'

Οσον αφορά τον .... κακό ξάδελφο του Μίκυ Μάους, αυτός λέγεται Μόρτιμερ !!! Πρόκειται για έναν ψηλό ποντίκαρο, που συνεχώς φθονεί τον ξάδελφό του [κυρίως επειδή έχει δεσμό με τη Μίννι] και γι' αυτό προσπαθεί να του κάνει τη ζωή δύσκολη !!! Ο Μόρτιμερ, πάντως, είναι "μεταγενέστερος ήρωας" !!! Την εποχή που διαβάζαμε αβέρτα μίκυ μάους [δηλαδή στα 80ς] ο Μόρτιμερ δεν υπήρχε, δεν τον είχαν ακόμη εμπνευσθεί !!! Ο εχθροί του Μίκυ ήταν ο Μαύρος Πητ, το Μαύρο Φάντασμα και, καμιά φορά, ο Φούμφο κι ο Παντοφλίνο [συνεργάτες του Μαύρου Πητ] !!! Επίσης, σε ένα μόνο τεύχος θυμάμαι τον Ζουμπά Κοντοπίθαρο !!! Ο "κακός ξάδελφος" Μόρτιμερ πρέπει να έκανε ντεμπούτο μετά τα 90ς [όταν, πλέον, εγώ κι ο αδελφός μου είχαμε σταματήσει να συλλέγουμε μίκυ μάους .... ] ....
Έχεις δίκιο Ρίνους. Θυμόμουν τον κακό ξάδερφο, αγνοούσα το όνομα. Τον δεύτερο εννοούσα βέβαια :)
 
αριαδνη είπε:
Tον Γκαστονε δεν τον θεωρω κακό, απλά σου δινει στα νευρα η απιστευτη τυχη του!! πάντως κακο δεν τον λες!
Ω, κοίταξε, ο Γκαστόνε συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του ανθρώπινου χαρακτήρα που, προσωπικά, απεχθάνομαι : Ξιπασιά, ψωροπερηφάνεια, αλαζονία, υφάκι, έπαρση ... Θα μού πεις, αν η τύχη "τρέχει απ' τα μπατζάκια σου", πώς να μην έχεις τέτοιο χαρακτήρα ??? Επίσης, ο Γκαστόνε είναι μέεεεγας τεμπέλης !!! Ζει με ... ό,τι κερδίζει από διαγωνισμούς, από λοταρίες, από .... επιταγές που το λιμνουπολίτικο μελτεμάκι του "κολλάει" στα μούτρα κλπ κλπ .... Οπότε ... γιατί να χρειαστεί να δουλέψει για τα προς το ζην ???

Κι όμως ... παρόλα αυτά τον γουστάρω αφάνταστα !!! Οι κόμικ ιστορίες, στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Γκαστόνε, αποτελούν εγγύηση για "πολύ - πολύ γέλιο" !!! Έτσι, για παράδειγμα, έχω ξεκαρδιστεί στο γέλιο όταν ....

- Σε ένα κόμικ ο Γκαστόνε ψάρευε ως εξής : Στην προκυμαία της Λιμνούπολης ανοίγει την αγκαλιά του και .... χλουυυυτς, από τη θάλασσα πηδάει σε αυτ'ην μια συναγρίδα 6 κιλών :eek: o_O !!! Επειδή, όμως, είναι τεμπέλης και βαριόταν να την καθαρίσει, την πέταξε ξανά στη θάλασσα :eek: o_O!!!

- Σε μια άλλη ιστορία ο Ντόναλντ σε μια χαβανέζικη γιορτή αγόρασε τους 99 από τους 100 λαχνούς για μια κλήρωση, η οποία θα είχε ως έπαθλο "μια βραδυά με τη μις Aloha"!!! Kι εκεί που ο Ντόναλντ σκέφτεται "δεν το πιστεύω, για πρώτη φορά στη ζωή μου θα κερδίσω σε λοταρία", το χέρι του Χαβανέζου έβγαλε από την κληρωτίδα τον λαχνό με το όνομα - ναι,καλά το καταλάβατε - Γκαστόνε !!!! Αυτός είχε αγοράσει τον 100ό λαχνό !!!
 
Πίσω
Μπλουζα