Ο Αντωνάκης & η Ελενίτσα επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα

FAROS

RetroN00b
Joined
5 Μάρ 2011
Μηνύματα
16
Αντιδράσεις
4
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Μαΐου 2012, 08:42

http://www.zougla.gr/lifestyle/article/o-antonakis-ke-i-elenitsa-epistrefoun-sti-megali-o8oni

Ο Αντωνάκης και η Ελένη Κοκοβίκου επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη μετά από 47 χρόνια. Οι δύο αγαπημένοι κινηματογραφικοί ήρωες του Γιώργου Τζαβέλλα από την ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», που απέσπασε πολλά βραβεία και σε ξένα φεστιβάλ, θα ζωντανέψουν ξανά στις σκοτεινές αίθουσες εν έτει 2012, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη μεγάλη οθόνη με την πρώτη του κινηματογραφική ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει την επόμενη σεζόν από τη Village.

 


Αν και ακόμα κρατούν μυστικό τον τίτλο και τους συντελεστές, εκτός από τον δημιουργό πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Μαρίνα Καλογήρου, ενώ το θρυλικό ζευγάρι του ασπρόμαυρου κινηματογράφου θα ενσαρκώσουν για μία ακόμη φορά η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.


 


Η μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου μιλάει στην εφημερίδα «Espresso» και αποκαλύπτει τι κάνει σήμερα η Ελένη Κοκοβίκου, αλλά και την εκτίμηση που τρέφει για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, που θεωρείται από τους μετρ της νέας γενιάς δημιουργών.


 


«Παίζουμε ο κ. Γιώργος Κωνσταντίνου κι εγώ στην καινούργια ταινία που γράφει και σκηνοθετεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ως Ελένη και Αντωνάκης Κοκοβίκου, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ταινία, απλώς είμαστε ο παππούς και η γιαγιά της πρωταγωνίστριας».


 


Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της μεγάλης ηθοποιού του θεάτρου, η οποία συνεχίζοντας δηλώνει: «Είναι τόσο πρωτότυπο το σενάριο, που δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα. Δεν είναι όμως η συνέχεια της παλιάς ταινίας. Είμαστε εκείνο το ζευγάρι, αλλά ο παππούς και η γιαγιά με άλλο σενάριο, πάρα πολύ πρωτότυπο, και τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην οθόνη».


 


Όσο για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο, η μεγάλη πρωταγωνίστρια λέει: «Τον θεωρώ ένα πολυτάλαντο παλικάρι, αλλά συγχρόνως, επειδή τώρα τον γνώρισα από κοντά, είναι κι ένας υπέροχος άνθρωπος. Με ήθος, ευγένεια, μόρφωση, γελαστός. Και του εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί είναι η πρώτη του ταινία. Μου θυμίζει πάρα πολλές φορές αυτό τον ήπιο και γλυκό χαρακτήρα που είχε ο Γιώργος Τζαβέλλας όταν γυρίζαμε την ταινία “Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που παίζω σε αυτή την ταινία που σκηνοθετεί ο Παπακαλιάτης, και παίζουμε το δικό μας κομμάτι με τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Είναι ένα πολύ πρωτότυπο και ευφάνταστο σενάριο και μπορώ να πω ότι έχει κάνει μια μείξη ευφυέστατη ο Χριστόφορος. Μάλιστα, με πήρε σήμερα και είδε τα πρώτα δοκιμαστικά μονταρισμένα και είναι ενθουσιασμένος».


Επιμέλεια: Νατάσα Παππά[/color]
 
Τελειωσε ΚΑΙ η εμπνευση σε αυτο το τοπο?
 
Sequels παλιων ελληνικων ταινιων με τους original Πρωταγωνιστες;;Δεν ειναι κακο μαλλον πρωτοποριακο για την Ελλαδα.


Δεν ειναι ακριβως sequel βεβαια ,κατι σε spinoff κανει.



Θα ηθελα να δω και τον Βουτσα να επισκεπτεται παλιους χαρακτηρες!
 
Όπως και να έχει , θα έχει κάποιο ενδιαφέρον να τη δούμε. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μη φάμε κανένα ξενέρωμα... :xm:
 
FAROS είπε:
...μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη...
Σταμάτησα να διαβάζω μετά από αυτή την πρόταση... Δεν σχολιάζω. :zip:

tonytony είπε:
Το μόνο που φοβάμαι είναι να μη φάμε κανένα ξενέρωμα... :xm:
Αντώνιε, νομίζεις ότι θα φάμε κάτι διαφορετικό από τον ...νέο Τζαβέλλα; :)

Τόσο πολύ ήθελε τον ρόλο η Κοντού και τα είπε αυτά; :xm:
 
tonytony είπε:
Το μόνο που φοβάμαι είναι να μη φάμε κανένα ξενέρωμα... :xm:
Είναι προκατάληψη αν πω ότι είναι δεδομένο πως θα φάμε ξενέρωμα?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από τα λίγα που ξέρω για τον "δημιουργό" (τρόπος του λέγειν) μάλλον σούπα θα βγει. Αλλά καλύτερα έτσι παρά να έφτιαχνε remake της ταινίας όπως έγινε με άλλες του παλιού κινηματογράφου.
 
Την ταινία αυτή δεν την ''ανέβασε'' ούτε η κυρία Κοντού ούτε ο κύριος Κωνσταντίνου...Υπήρξαν φυσικά υποδειγματικοί στους ρόλους τους,όμως το κλειδί της υπόθεσης, όπως και σε πολλές άλλες ελληνικές ταινίες, ήταν ο Τζαβέλλας...και όλο το καστ λοιπόν να ''ξεσηκώσουν'' το αποτέλεσμα θα είναι κάτι τελείως ''άλλο'' και επειδή προσωπικά δεν τρέφω καμία εκτίμηση στον συγκεκριμένο που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία δεν ελπίζω σε κάτι καλό...Επειδή όμως θεωρώ απόλυτα άδικο και χαζό να κρίνω κάτι πριν ακόμη το δω και πριν ακόμη γίνει δεν θα πω τίποτα άλλο...ίδωμεν...
 
Ωχ παναγία μου ωχ, που θα λεγε και ο Χάρυ Κλυν... :xm:
 
Μετα τις 3 ευχες....οι 3 καταρες (που θα του ριξω)!!!!!!
 
Προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου ο Παπακαλιάτης όμως μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί; Αν είναι μια καλή ταινία καλά κάνει και τη γυρίζει. Αν όχι δυο χρόνια μετά τη προβολή της δε θα την θυμάται κανείς.
 
dimitri10b είπε:
Την ταινία αυτή δεν την ''ανέβασε'' ούτε η κυρία Κοντού ούτε ο κύριος Κωνσταντίνου...Υπήρξαν φυσικά υποδειγματικοί στους ρόλους τους,όμως το κλειδί της υπόθεσης, όπως και σε πολλές άλλες ελληνικές ταινίες, ήταν ο Τζαβέλλας...
Εμμ, συγγνώμη που θα διαφωνήσω, αλλά δε νομίζω αυτή η ταινία να είχε τέτοια θέση στις καρδιές μας αν δεν ήταν ο Κωνσταντίνου (κυρίως) και η Κοντού να αποδώσουν τους ρόλους τους με τέτοιο τρόπο, ώστε 47 χρόνια μετά όταν ακούμε τη φράση "παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω" να ξέρουμε αμέσως πού παραπέμπει!
 
Το αγαπημένο μας ζευγάρι επέστρεψε και πάλι αυτή τη φορα όμως για το νέο σποτ εμβολιασμού για τον Κορονοϊό.


Περισσότερα εδώ
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τελευταία επεξεργασία:
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ νιώθω κάπως περίεργα βλέποντας το σποτ..

Παρομοίως και με την γνωστή ατάκα με το παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω.. :biglaugh:που την άλλαξε και έγινε..

«Το καπελάκι μου. Ποιο καπελάκι, την μασκούλα μου» :oops:
Και για καποιους αλλους λογους ακομα που δεν μου επιτρεπεται να αναλυσω.
 
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ένιωσα κάπως περίεργα βλέποντας το σποτ..

Είναι κρίμα για τους ηθοποιούς αυτούς που δέχτηκαν να το γυρίσουν και να παίρνουν μέρος σε όλο αυτό.
Βέβαια ,επαγγελματίες είναι... Δυστυχώς.
 
Χώρισε πάλι ο Αντωνάκης με την Ελενίτσα;; :biglaugh: σε διαφορετικά σπίτια μένουν βλέπω...
 
Πίσω
Μπλουζα