Ο Φονιάς - ΥΕΝΕΔ

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.298
Αντιδράσεις
49.137
Κοινωνική σειρά 13 επεισοδίων , η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στην ΥΕΝΕΔ στις 26 Ιουλίου 1982. Πρωταγωνιστούν οι Κώστας Μεσάρης , Μιράντα Οικονομίδου , Φρόσω Κοκκόλα , Ζαχαρίας Ρόχας και Κώστας Τσάκωνας.


Η υπόθεση με λίγα λόγια : Μια μάνα βάζει σκοπό της ζωής της να ανακαλύψει τον φονιά του γιου της , που δολοφονήθηκε στην Ανατολική Θράκη , παραμονή των Φώτων του 1887. Μετά από πολλές αναζητήσεις θα ανακαλύψει πως φονιάς ήταν ένα μισότρελο παιδί , που η ίδια περιμάζεψε όταν το βρήκε εγκαταλελειμμένο και ετοιμοθάνατο στο χωριό και το μεγάλωσε σαν ψυχοπαίδι της...

 


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Ήτανε διασκευή της νουβέλας «Ποίος ήτο ο φονεύς του αδελφού μου» του Γεωργίου Βιζυηνού, η οποία στηρίζεται σε πραγματικό περιστατικό της ζωής του Γ. Βιζυηνού, την δολοφονία του αδερφού του. Η σειρά δεν παίχτηκε ποτέ σε επανάληψη και δυστυχώς δεν σώζεται στο αρχείο της ΕΡΤ. Είναι από τις πρώτες σειρές που γυρίστηκαν από τη νέα Διοίκηση και μάλιστα από τις τελευταίες της ΥΕΝΕΔ λίγο πρίν τη μετονομασία της σε ΕΡΤ2 τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.
 
Πίσω
Μπλουζα