Ο αγαπητικος της βοσκοπούλας

geof

RetroN00b
Joined
17 Νοέ 2009
Μηνύματα
1
Αντιδράσεις
0
Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας (1955)B

Retro DB: http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%9F_%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B2%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CF%82_(1955)_(II)

Ψάχνω να βρω την ταινία "Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας" του Ντίνου Δημόπουλου παραγωγή finos film 1955 με Γ.Φούντα, Χ.Σύλβα , Α.Κατσέλη , Κ.Κακαβά
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα φίλε μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σ αυτό το φόρουμ δεν θα βρείς απολύτως τίποτα για download καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς μας η οποιαδήποτε πληροφορία που έχει να κάνει με copyright υλικό.
 
Εγώ έχω μια άλλη απορία... Αφού η ταινία είναι του Δημόπουλου, γιατί στον τίτλο του thread αναφέρεται ο Δαλιανίδης?? :xm:
 
Χα χα! Την ίδια απορία έχω και γω...
 
Λοιπόν, ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας, όπως και οι περισσότερες παλιές ταινίες της Φίνος Φίλμ, υπάρχει στο επίσημο site της εταιρείας www.finosfilms.gr

και η σκηνοθεσία ανήκει πράγματι στον Ντίνο Δημόπουλο ενώ το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τζαβέλλας, βασισμένο στο ομώνυμο ειδίλλιο του Κορομηλά. Κοστίζει περίπου 15 ευρώ.

 
Κάνεις ένα μικρό λαθάκι. Η συγκεκριμένη ταινία δεν έχει βγει σε dvd ώστε να μπορεί να την αγοράσει κανείς...
 
ευχαριστω πολυ για την ταινια
 
Mηπως παιδια ξερει κανεις που να βρουμε τη συγκεκριμενη ταινια? Ευχαριστω. Μπορειτε να στειλετε πμ αν καποιος ξερει κατι παραπανω..
 
Αν βρεθεί ξεχασμένη μόνο σε κανένα βίντεο κλαμπ
 
Ο Αγαπητικός Της Βοσκοπούλας - 1955

Αγαπητοί φίλοι του forum. Καταρχάς θέλω να σας συγχαρώ για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε η οποία βοηθά όλους εμάς τους retro-fanatics να έχουμε συστηματική ενημέρωση. Θέλω να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω:

Θέλω να βρώ αν έχει κυκλοφορήσει η ελληνική ταινία με τίτλο "Ο Αγαπητικός Της Βοσκοπούλας (έτος 1955)" σε σκηνοθεσία του Ντίνου Δημόπουλου στην οποία έπαιζαν για την εκείνη τότε εποχή εξαιρετικοί ηθοποιοί όπως οι Κακκαβάς, Φούντας κ.λ.π. Όσο και αν την έχω ψάξει (κυρίως σε τηλεπεριοδικά, τηλεφωνήματα σε τηλεοπτικούς σταθμούς όπως η ΕΡΤ) για αυτή την ταινία του Ντίνου Δημόπουλου δεν έχω βρεί απολύτως καμία πληροφορία. Ξέρω μόνο ότι υπάρχουν άλλων σκηνοθετών ταινίες με τον ίδιο τίτλο. Όμως εγώ ψάχνω για την συγκεκριμένη. Θέλω λοιπόν να με ενημερώσετε που μπορεί κάποιος να την βρεί (ενδεχομένως στην Finos, σε κάποιο συγκεκριμένο τηλεοπτικό αρχείο; Έχει κυκλοφορήσει ήδη σε κάποιο τηλεπεριοδικό με κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία στο παρελθόν?) Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ή λόγω παλαιότητας είναι μειωμένες οι πιθανότητες;

Η όποια βοήθεια στο παραπάνω πρόβλημα που αντιμετωπίζω θα είναι πραγματικά πολύτιμη από την πλευρά σας. Σας ευχαριστώ πολύ.
 
Γεια σου φίλε (?) , καταρχήν καταχώρησες την ταινία στις βιντεοταινίες αλλά αυτό φαντάζομαι θα το φροντίσουν οι admins. Η ταινία που ψάχνεις είναι της Φίνος Φιλμ και δυστυχώς δεν κυκλοφόρησε σε κανένα έντυπο...Περισσότερα δεν μπορώ να πω γιατί το απαγορεύουν οι κανονισμοί του φόρουμ. Ίσως καμιά φορά στην ΕΤ3 τώρα πια το θεωρώ πιθανό να παίξει αλλά και πάλι δύσκολο (λόγω Φίνος Φιλμ )...Τις ταινίες της Φίνος τις κυκλοφορεί (ακόμα) και σε επανεκδόσεις το Τηλέραμα (Αττικές Εκδόσεις). Εκεί πήρες?
 
Kαλημέρα και πάντα καλοπροέρετα θα παρακαλούσα τους διαχειριστές του φόρουμ να πάρουν αυτό το thread απο τη θεματολογία "βιντεοτανίες" δεν κολάει...
 
Θα τακτοποιηθεί άμεσα! ;)
 
Η φωνη του αφηγητη ειναι του Αλεκου Αλεξανδρακη?????????
 
Πίσω
Μπλουζα