Πάνινα παπούτσια του καράτε.

galatsiwtis

Retro Member
Joined
31 Mαϊ 2014
Μηνύματα
153
Αντιδράσεις
43
Κάθε αρχή καλοκαιριού, επηρεασμένοι από ταινίες Μπρούς Λή αγοράζαμε κάτι πάμφηνα παπούτσια που ίσα-ίσα βγάζαμε το καλοκαίρι(έλιωναν), δεν αφήναμε σκάλα και ύψωμα που να μην το πηδήξουμε, πάντα συνοδεία της απαραίτητης ιαχής:super:,κατατροπώνοντας τον υποτιθέμενο αντίπαλο!!
 
Σαν εσπαντρίγιες δεν ήταν αυτά τα πάνινα παπούτσια καράτε;
 
Έμοιαζαν, αυτά που λέω ήταν μαύρα ή μπλέ σκούρα με λευκή λαστιχένια σόλα(βλέπε Μπρους Λη), μιλάμε πετούσες:biglaugh:
 
Ισχύει! Είναι γενικά ανάλαφρα παπούτσια τα συγκεκριμένα, γι' αυτό και φοριούνται καλοκαίρι, αλλά θέλει καλή υγεινή των ποδιών, γιατί ιδρώνει το πόδι και μετά ζέχνει ο τόπος... Ψοφάει άλογο!

Γενικά τα πάνινα παπούτσια σου δίνουν την αίσθηση ότι περπατάς σχεδόν ξυπόλυτος.
 
Είναι για εσωτερική χρήση διότι αν πατήσεις έστω κι ένα πετραδάκι το καταλαβαίνεις μια χαρά. Μέχρι και τρύπα μπορεί να ανοιχτεί.
 
johnny19818 είπε:
Είναι για εσωτερική χρήση διότι αν πατήσεις έστω κι ένα πετραδάκι το καταλαβαίνεις μια χαρά. Μέχρι και τρύπα μπορεί να ανοιχτεί.
Έχεις δίκιο, φαντάσου ότι όταν προσγειωνόσουν άγαρμπα σε πεζοδρόμιο από άλμα σκαλιών πολυκατοικίας έτσουζε το πέλμα σου.
 
Τοτε τα πωλουσαν ως ''παπουτσια κουγκ-φου'' ορισμενοι γιατι τα φοραγαν στα κινεζικα εργα (Μπρους Λη κλπ) ενω αλλοι ως ''παπουτσια νιντζα" που ηταν λαθος γιατι αυτα λεγονταν Tabi και ειχαν χωρισμα αναμεσα.

κυκλοφορούν και σήμερα τέτοια παπούτσια

Ναι υπαρχουν ακομη εξω.
Εδω εχει παπουτσια με πανι απο πανω φορετα χωρις κορδονια για το ταταμι ενω εχει ακομη για TaeKwonDo
 
Πίσω
Μπλουζα