Παιχνίδια που αξίζουν [MAME]

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.877
Αντιδράσεις
3.843
Για να γραψουμε ολοι παιχνιδακια που εχουμε ανακαλυψει,οχι τοσο γνωστα, ποιος ξερει ολο και καποιο θα μας εχει ξεφυγει. Εγω θα αρχισω με 2 παιχνιδακια που δεν στηριζονται τοσο στα γραφικα οσο στο μυαλο :D .Το πρωτο ειναι το θρυλικο SHANGHAI III 1993 που προσπαθεις να συνδυασεις 2 τουβλακια με το ιδιο σχεδιο ,κατι ξεραν οι αρχαιοι οταν το φτιαξανε (κινεζοι εμεις εχουμε το ταβλι).Το 2 ειναι το CAMEL TRY 1989 με μια μπαλα που προσπαθει να βρει τον δρομο της μεσω της βαρυτητας.Αντε να γραψω και ενα 3το (εχω 130 ακομα :D ) το TROG 1990 με ενα δεινοσαυρακι σε στυλ pacman εχει το γελιο του (και φοβερα γραφικα για την εποχη του,ειχα μεινει οταν το ειδα). Για δοκιμαστε αυτα και εδω ειμαστε.
 
Δοκιμάστε για αρχή τα κάπως πιο γνωστά:

Teddy Boy Blues

Psychic 5

Bank Panic

Meikyu Jima

Mysterius Stones - Dr. John's Adventure

Super Qix

...και μετά πείτε μου να σας βρω και άλλα.
 
Μου ξεφεύγει το όνομα, αλλά είναι ένα παιχνίδι που έχεις ένα νόμισμα, και προσπαθείς να το περάσεις στην κάτω πλευρά της οθόνης, χωρίς να το σπάσεις. Ο τίτλος έχει να κάνει κάτι με coin, δεν θυμάμαι το πλήρες όνομα.
 
theoritikos είπε:
Μου ξεφεύγει το όνομα, αλλά είναι ένα παιχνίδι που έχεις ένα νόμισμα, και προσπαθείς να το περάσεις στην κάτω πλευρά της οθόνης, χωρίς να το σπάσεις. Ο τίτλος έχει να κάνει κάτι με coin, δεν θυμάμαι το πλήρες όνομα.
Ρίχνοντας “coin” εδώ, μου έβγαλε μεταξύ άλλων κι αυτό. Είναι το παιχνίδι που ψάχνεις;
 
Oλος τυχαιως ανακαλυψα ενα παιχνιδακι μεσα απο ενα περιοδικο με DVD προσφορα mame roms το nebulas ray 1994 εχει κατι απο raiden ολιγον 3D και κατι απο sliphead (καπως ετσι) του Mega CD.

Kαταπληκτικα γραφικα αξιζει. :cool:
 
Να πρεοτείνω κι εγώ το Wardner (ή Wardna No Mori ή Pyros). Φοβερή ατμόσφαιρα και πολύ καλή μουσική. Σχετικά εύκολο να τερματίσει κανείς (αν ξέρει τα κόλπα, χε χε)!!! Να και δυο screenshots:

[edit] Dead pics [edit]
 
Έπαιζα μικρός το City Connection (1985 Jaleco). Το είχα ξεχάσει και ξετρελάθηκα όταν το συνάντησα ξανά στα MAME.

CityConn_Arcade.png
 
25 χρονια διασκεδασης (δωρεαν παρακαλω) ,δοξα και τιμη!

Τι να πουμε για το mame...Για μενα το mame ειναι στην κορυφη οσον αφορα τον τομεα της ηλεκτρονικης διασκεδασης και σε συνδυασμο με την απιστευτη και ομως αληθινη εικονα που εχω στις crt τηλεορασεις μου για τα ρετρο παιχνιδια καθε φορα που παιζω arcades στο mame εντυπωσιαζομαι τοσο πολυ με τα γραφικα τους λες και ζω ακομα στα μεσα των 90ς.

Retro gaming 80ς - 90ς = μαγεια.
 
Πίσω
Μπλουζα