Παιχνίδια που θα θέλατε να γίνουν remake

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.876
Πιστευω οτι ολοι μας εννω παιζουμε Καποια παιχνιδια σε παλιες κονσολες οι Arcades μας περναει απο το μυαλο πως δεν σκεφτηκε κανεις ακομα να τα κανει καποιο Remake.Γραψτε 3 παιχνιδια λοιπον που γουσταρετε και θα θελατε να τα δειτε να γειννονται Remake.

Τα δεικα μου 3 ειναι:

1.Cadash:Το γουσταρω τρελα αυτο το παιχνιδι,πολυ βαθος για Αrcade παιχνιδι και πολυ δυσκολο.Πολυ θα ηθελα να το δω σε καποιο Remake.

2.Zelda II the adventure of link:Aυτο το εξαιρετικο παιχνιδι εχει υπεροχη ιστορια ειναι πολυ αδικημενο και του αξιζει σιγουρα ενα Remake για το Wii με την μηχανη του skyward sword.Oχι αλλο Ocarina of time καλα τοσα Remake αλλα *ακομα και γω που ειμαι τρελος φαν εχω κουραστη.

3.Castlevania II Simon's quest:Απο τα πολυ αγαπημενα μου castlevania.Με Rpg στοιχεια με εναλαγες μερας σε νυχτα,αρκετα δυσκολο και με 3 διαφορετικα φιναλε.φανταστικο παιχνιδι.
 
Τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο

Ant Attack

Saboteur 1

Vectorman 2

Lure of the Temptress
 
Ζω και αναπνέω για τη μέρα που θα δω το A Link to the Past στις τρεις διαστάσεις!! Τη μάχη με τον Trinexx τη φαντάζομαι θεϊκή.

Trinexx.gif
 
Wario land 1. Κατά την άποψη μου (και πολλών άλλων ακόμα) είναι το καλύτερο της σειράς, αλλά ξεχασμένο από την nintendo.

Final fantasy 7. Η square enix τη μια μέρα ισχυρίζεται ότι έχουν αναλάβει ολικό remake του παιχνιδιού με hd γραφικά, και την άλλη ότι τους είναι οικονομικά ασύμφορο.. Εγώ πάντως πιστεύω ότι ΙΣΩΣ να το δούμε κάποια στιγμή..
 
1.golden axe [οπως το original(1989),χωρις να του πηραξουν τπτ και το κανουν σαν τα μουτρα τους,μονο γραφικα]

2.silent hill 1
 
είναι πολλά ενα που μου έρχεται έντονα είναι το

RASTAN

κατσε μου ηρθαν και αλλα

2.Double Dragon

3.captain blood

4.Lotus

5.Robocop 3

6.Syndicate

έβαλα περισσότερα σορυ αλλα δεν κρατηθηκα :)
 
Εγώ θα ήθελα να έφτιαχναν ένα ακόμα παιχνίδι στη σειρά "Strike" με τα ελικόπτερα , ακόνα και αν πρόκειται για ανακατασκευή . Επίσης θα χαιρόμουν να δω και κανένα Croc , αλλά πιστεώ πως έτσι βίαια που είναι σήμερα τα παιχνίδια , κάτι τέτοιο είναι εντελώς απίθανο .
 
..Όλα τα παιχνίδια της Amiga (και Port στο PC !!!) ..πάντως εδώ που τα λέμε..αν κάνουν remake σε αριστουργήματα που αναφέρθηκαν και παραπάνω το μόνο που θα καταφέρουν (πιστεύω) είναι να χαλάσουν μια πετυχημένη συνταγή...
 
Double Dragon!!

Silent Hill!!!

Kαι απο τα αγαπημένα μου...

WING COMMANDER!!!!!
 
Comix Zone. Οχι με 3D γραφικά εννοείται, αλλά με HD δισδιάστατα γραφικά στο κλίμα του comic πάντα και με πολλά extra animation frames.

Goldeneye (N64). Με την ίδια λογική που έφτιαξαν το HD remake του Perfect Dark και όχι το Goldeneye που βγήκε πρόσφατα και δεν είχε καν τον ίδιο Bond (καλούτσικο παιχνίδι όμως). Η πλάκα είναι ότι ήδη υπάρχει μία έκδοση κρυμμένη κάπου στους σκληρούς δίσκους της RARE και υπάρχουν και κάποιες φωτογραφίες αλλά το ακύρωσαν λόγο κάποιων νομικών θεμάτων....

Doom. Όπως έφτιαξαν το Serious Sam HD, θα ήθελα να δω το κλασσικό Doom 1-2 με σύγχρονα γραφικά αλλά τον ίδιο σχεδιασμό, textures και την ίδια μουσική και ηχητικά εφέ αλλά remastered. Ασε που οι νεότεροι θα έχουν επιτέλους και ένα καθαρό FPS που θα έχει και εξερεύνηση εκτός από το shooting, χωρίς βελάκια, ενδοεπικοινωνία, GPS και "hand holding".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1.Time commando (δεν παίζει στα ΧP και δυστηχώς δεν έχω βρεί κάποιο patch)

2.INDIANA JONES THE FATE OF ATLANTIS (όπως έκανε η Lucas με τα MONKEY ISLAND)

HAGI έχει βγεί για το double dragon πολύ καλό remake...DOUBLE DRAGON FOR EVER (GOOGLARE TO)
 
Ναι-ναι-ναι ! Wing Commander , αυτό πρέπει όπωσδήποτε !
 
dkssprs είπε:
2.INDIANA JONES THE FATE OF ATLANTIS (όπως έκανε η Lucas με τα MONKEY ISLAND)

HAGI έχει βγεί για το double dragon πολύ καλό remake...DOUBLE DRAGON FOR EVER (GOOGLARE TO)
Τι είπες τώρα!!! Ναι ναι το Fate of Atlantis όπως έκανε τα Monkey!!! Κόλαση!!! Ευχαριστώ θα το ψάξω!!!!!
 
birds of prey ,knights of the sky ,star trek 25th anniversary και judgment rites αν και οπως ειναι τα 2 τελευταια ειναι μια χαρα,midwinter 1,2
 
δεν ειναι retro(κυκλοφορησε το 2001)αλλα θα ήθελα να βγει συνέχεια ή remake στο 'hooligans storm over the europe'..ενα strategy με χουλιγκάνους!!
 
aims είπε:
δεν ειναι retro(κυκλοφορησε το 2001)αλλα θα ήθελα να βγει συνέχεια ή remake στο 'hooligans storm over the europe'..ενα strategy με χουλιγκάνους!!
+10000

[video=youtube;QjhW-c70bAA]

 
περιμένω ένα νέο shinobi 1 και όχι κάτι σαν αυτό που είδαμε στις κονσόλες γενικότερα όπως στο 3ds... Όπως επίσης θα συμφωνήσω για ένα comeback του moonstone
 
dkssprs είπε:
1.Time commando (δεν παίζει στα ΧP και δυστηχώς δεν έχω βρεί κάποιο patch)
Μόλις βγήκε στο gog.com για $5.99 και με το site να δηλώνει συμβατότητα με XP/Vista/7.

Αν είναι όντως νούμερο ένα επιλογή σου, ρίξε μια ματιά. :)
 
Πίσω
Μπλουζα