Παλιά arcade παιχνίδια σε android τηλέφωνα..

Spartan_X

RetroActive
Joined
26 Απρ 2009
Μηνύματα
512
Αντιδράσεις
163
Μιάς και απο χτές ειμαι κάτοχος ενός τηλεφώνου με android λειτουργικό σύστημα ( Samsung galaxy 9000 )... Αναρωτιέμαι αν υπάρχει emulator/s για παλία arcade παιχνίδια για αυτό ... Η γενικά έστω emulators. βρήκα διάφορες μπερδεμένες πληροφορίες στο internet, αλλά καθώς είμαι και νέος στο χώρο των smartphones ( δεν ξαναείχα τέτοιο ) νίωθω λιγάκι χαμένος ... Εχεί κάποιος κάτι είς γνώση του;
 
Καταρχάς καλορίζικο!!!!!

Μπες στο Android Marketplace και θα βρεις emus μέχρι και για ΖΧ-Spectrum. Υπομονή να έχεις και όρεξη για ψάξιμο!!!!!!

Όσο για παλιότερα arcades θα βρεις πάρα πολλά. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές σε μερικά για να προσαρμοστούν στην touch screen αλλά παραμένουν απίστευτα!!!!!!

Τα περισσότερα είναι ελεύθερα. Δεν καταβάλλεις χρηματικό αντίτιμο. Σε όσα θέλει πληρωμή θα δεις demo. Κλασσικά.

Καλό κάψιμο!!!!
 
Ευχαριστώ πολύ ! Δεν είχα πολυμπεί μέχρι στιγμής στο marketplace, αλλά τώρα που το λές νομίζω πως είναι καιρός να το κάνω :)
 
Εκτός από παιχνίδια θα βρεις και χιλιάδες εφαρμογές για πράγματα που ούτε μπορούσες να φανταστείς ότι μπορείς να κάνεις με το τηλέφωνό σου, που εδώ που τα λέμε, μόνο τηλέφωνο δεν είναι στη τελική.

Θα πάθεις τη πλάκα σου.

Σε λίγες μέρες αποκτώ το δεύτερο Android superphone μου μετά από το HTC Desire, και το Android δεν το αλλάζω με τίποτε. Βέβαια, πάλι στην HTC θα πάω, κόλλησα με το Desire.

Περιμένω και αρχή του 2011 τη κυκλοφορία του Android OS από τη Google για να ολοκληρωθεί η μετάβαση!!!!!!!
 
pooky(1) είπε:
Εκτός από παιχνίδια θα βρεις και χιλιάδες εφαρμογές για πράγματα που ούτε μπορούσες να φανταστείς ότι μπορείς να κάνεις με το τηλέφωνό σου, που εδώ που τα λέμε, μόνο τηλέφωνο δεν είναι στη τελική. Θα πάθεις τη πλάκα σου.
Οντως, σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο ... Παπάδες κάνει. Που να το περίμενα πρίν κάπου 11-12 χρόνια, οταν αποκτούσα το πρώτο μου κινητό - ένα Nokia 3210 - οτι θα έφταναν τα κινητά τηλέφωνα σε τέτοιο σημείο. Τότε θεωρούσαμε μεγάλη υπόθεση οτι το κινητό έπαιζε φιδάκι!

Και μάλλον ακόμα έχουμε πολλά να δούμε!
 
Η εξέλιξη του Android OS για υπολογιστές και ειδικά netbooks και internet tablets θα δώσει άλλο "αέρα" στο λειτουργικό στα μελλοντικά κινητά.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ίσως, ειδικά με τα netbooks, αυτό που για πολλούς και διάφορους λόγους δεν κατάφερε να κάνει το Linux, μάλλον θα το καταφέρει το Android. Έπρεπε να ξεκινήσει από συσκευές - σύμβολα μαζικής αποδοχής, η οποιαδήποτε λύση, για να καταφέρει κάτι.

Το Linux δεν είχε ουσιαστική παρουσία στο χώρο, εκτός από κάποιο κινητό της Motorola (Ηρακλή διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) το οποίο δεν έτυχε μέγιστης αποδοχής, και από την άλλη τα Windows mobile κινητά είναι δύσχρηστα, "βαριά" και κολλάνε σφόδρα.

Τώρα να μου πεις η Nokia επιμένει να μην το επιλέγει. Κακό δικό της. Προσωπικά δεν ξαναγγίζω κινητό της Nokia και το πολύ καλό Ν8 (σαν hardware) θα ήταν ιδανικό - τέλειο αν έτρεχε Android.

Από την άλλη το iphone έχει κάνει μεγάλο hype αλλά σε λίγο για να συνδέσεις το φορτιστή του και να το φορτίσεις θα σου ζητά να σε χρεώσει, οπότε είναι εκτός πραγματικότητας για μένα, όσο και αν αγαπώ την Apple και τα προϊόντα της για άλλους λόγους.

Το Android είναι εκπληκτικό λειτουργικό και εκπληκτικά απλό και εύχρηστο. Ίσως αυτό που χρειαζόταν και έλλειπε.

---------edit------------

http://www.techspot.com/news/41318-google-chrome-os-could-replace-60-of-windows-pcs.html

Θα λέγεται Chrome OS στους υπολογιστές, όχι Android, αλλά της Google είναι και τα δύο και δεν πιστεύω ότι θα προχώραγε τίποτε αν το Android πήγαινε άπατο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
HINT για το τι παίζω σήμερα το πρωί: Η αρχική οθόνη του Monkey Island σε οθονούλα τηλεφώνου δε ήταν κάτι που περίμενα να δώ ποτέ :p :D
 
Και δεν είδες ακόμα τίποτε....
 
Ενταξεεειιιιιι!!!χαχαχα!οκ παιδια ειμαι κατοχος Xperia x8 και κατεβασα ΖΧ εξομοιωτη και τωρα παιζω παιχνιδακια σπεκτρουμ!ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!τρελλο γελιο!! :) :) :)
 
Amstrad emu μη βάλεις μόνο. Θα μπλοκάρει το μηχάνημα!!!!!!
 
Γιατί υπάρχει κιόλας ... ; Οσο και αν έψαξα στο marketplace δε βρήκα τίποτα. Ισως για καλύτερα ε;
 
Ούτε εγώ έχω βρει τίποτε, αλλά δεν το έψαξα και εντατικά να λέμε την αλήθεια!!!!!

Να σου πω τη γνώμη μου για τα Amstrad;;;; :p :p:D:D
 
Για να σου λέω οτι έψαχνα ήδη για Amstrad πρίν πούμε οτιδήποτε, φαντάζομαι οτι λέει κάτι για τη σχέση μου με τα cpc ε; :p ;)
 
χαχαχα...τυχαία είδα το "θεματάκι"... εγώ εχτές το βράδυ έπαιζα Golden Axe II στο X10... στην αρχή με δυσκόλεψε λίγο στον χειροσμό, με τα "touch" πλήκτρα, αλλά όταν το βρήκα ήταν πάρα πολύ καλό! Έχω βρεί και άλλες μεταφορές από Arcades, όπως το Contra (βλ. Gryzor για εμάς εδώ :D ), αλλά θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο στην διάθεσή μου για να τα "αξιοποιήσω"... To Monkey Island, δεν το βρήκα :( .Γενικά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι μεταφορές των adventures,ενώ τα arcades έχουν δυσκολίες στον χειρισμό... Προσωπικά, προτιμώ 3D παιχνίδια, όπως το Asphalt 5, τα οποία λειτουργούν με την "κίνηση" του κινητού, αλλά και πιο απλά παιχνίδια,όπως το Angry Birds,(τα τερμάτισα και τα 2!!!)και κλασικές "επιτυχίες" όπως το mahjong!
 
Πίσω
Μπλουζα