Παντρεμένοι με παιδιά (Married… with children)

pepinos

Banned
Joined
1 Αύγ 2006
Μηνύματα
322
Αντιδράσεις
8
Παντρεμένοι με παιδιά (Married… with children, 1987-97), ΑΝΤ1


Πρεμιέρα: 1990


τα επεισοδεια απο ολες τις seasons τα εχω ολα

υποψην¨για τις σειρες knight driver,παντρεμενοι με παιδεια,ταξιδιωτες του χρονου,batman 60s(tv) με ηθοποιους, the munsters(ασπρομαυρο), the adams family(ασπρομαυρο),battle star galactica(70s 8 η 10 dvds+2 dvds απο δεκαετια 80....οταν φτανουν στην γη) καθως και απο το εξωτερικο τα smurfs(ολες οι seasons) και αστυνομο σαινη(ολες οι seasons),muppet show(ολες οι seasons) woody woodpecker....χωρις υποτιτλους...μπορουμε να βρεθουμε απο κοντα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχω μερικές σειρές όπως DragonballZ, Yu-Gi-Oh, Berserk, How I met your mother, Doctor Who (το παλιό και κορυφαίο με Tom Baker) κ.α.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο προσεχες mame meeting δεν σε βολευει pepeinos..?
 
[edit]

υποψην¨¨ εχω επεισης ολα τα επεισοδεια απο Buck Rogers,η τζινη και το τζινη, bewitched, ταξιδιωτες του χρονου,batman 60s(tv),bionic woman, hawwai 5-0 , detective mike hammer(http://imdb.com/title/tt0086760/)....θανατηφορος ο Stacy Keach με τις ατακες του), mission impossible 80s, μερικα επεισοδεια απο fraggle rock, ολα τα επεισοδεια απο muppet show,amazing stories....αυτα για τωρα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το married ειναι με ελληνικους subs,ή tv rip..?Τα εχω ολα σε divx ποιοτητα αλλα χωρις subs...

Οπως επισης και για muppet και MI ενδιαφερομαι....

Απο μεριας μου εαν θελετε,θα φερω τον Κακαλο,ολα τα thundercats,και Benny Hill 2 dvd....
 
tv rip χωρις υποτιτλους

αλλα που θα βρεθουνε οι αγγελοι ομως ?!!!!
 
@pepinos και προς κάθε ενδιαφερόμενο

επιτέλους ανέβηκε η season 4 του Moonlighting (Αυτός Αυτή και τα Μυστήρια) σε γνωστό "δαιμονικό" site. Ελπίζω να ανεβάσουν και τις εναπομείνουσες 2.
 
Erynies

θα με πιασουν Erynies:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: ....ακομα δεν εχουν ανεβασει ολα τα επεισοδεια της σειρα...οι αγγελοι του τσαρλυ....4 seasons...η τα εχει ανακαλυψει κανεις?
 
Για το "Παντρεμένοι με παιδιά" μόλις κυκλοφόρησε DVD αυθεντικό (για όσους βαριουνται να κατεβάζουν και να περνάν υπότιτλους ή απλά το θέλουν αυθεντικό) με ολόκληρο τον πρώτο κύκλο της σειράς. Τιμή δε θυμάμαι δυστυχώς. Λογικά θα ακολουθήσουν και οι άλλοι κύκλοι εν καιρώ.
 
15,50 euro το πηρα στα Sun Video Clubs πριν κανα μηνα και περιμενω εν'αγωνιως τη 2η σεζον. :)
 
Sun Video Clubs....Σα δεν ντρέπεσαι....κάνεις και διαφήμηση!!! :D
 
Δεν σου αρεσει ο ανταγωνισμος ? :biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
!!

Το παντρεμένοι με παιδιά το παίζει στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV...

Βασικά έχω περάσει τόσες ευχάριστες ώρες με τον AL...όταν σπούδαζα Βοστόνη από 92-97 είχε κάθε μέρα στην τηλεοράση 2 επεισόδια επανηλήψεις (από το γνωστό κανάλι 20 century FOX), (όπως και Simpsons) και κάθε σάββατο έβαζε τα καινούργια επεισόδια...

Τα έχω δει όλα σχεδόν τα επεισόδια και θυμάμαι και τήν ιστορία κάθε φορά που ξεκινάει ένα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα βλέπω πια :icon_cry:

Ακόμα θυμάμαι κάθε Τετάρτη τον μαραθώνιο: ξεκινούσε 5 το απόγευμα..Wonder years, Married with children, Simpsons, Married with children, Beverly Hills 90210, Melrose Place (ω ναι το παραδέχομαι :) ) και τέλος ενα παλιό επεισόδιο του 90210 σε επανάληψη.....και μετά αφού δεν είχα διαβάσει που δεν είχα διαβάσει είτε έλλιωνα τα quest of Glory, dark sun, genie's curse, 7th guest, police quest...ή πηγαίναμε για ποτάκι στο Europa, στο Venus de Milo ή στο Nick's Bar..

Απίστευτα χρόνια...μου φτιάξατε την μέρα πάλι!!!!!!!!!!!!
 
Έχει βγει και η δεύτερη σεζόν σε DVD, την έχει στα fnac.
 
Περίεργο που δεν υπάρχει αναλυτικότερη αναφορά στη συγκεκριμένη σειρά.

Δεν αντέχω να γράψω πολλά τώρα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το χιούμορ της, ακόμα και 24 σχεδόν χρόνια μετά, είναι πανέξυπνο, επίκαιρο, και ξεχωριστό σε όλες τις φάσεις της μια άλλαξε αρκετά με την πάροδο των χρόνων, χωρίς να καταφεύγει στην εύκολη λύση των χυδαιοτήτων.

Έχω, και έχω δει αμέτρητες φορές, όλα τα επεισόδια. Από τις πρώτες σεζόν που ήταν κάπως πιο φυσιολογικά τα πράγματα και το χιούμορ ήταν περίτεχνα κρυμμένο πίσω από μια φαινομενικά παραδοσιακή πυρηνική οικογένεια, μέχρι τις τελευταίες σχεδόν σουρεαλιστικές σεζόν, παρέμεινε άψογη.
 
Είχε πράγματι χιούμορ ή σειρά αν και κατηγορήθηκε σκληρά απο διάφορους συντηρητικούς επικριτές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάλει το ύφος της μέσης αμερικανικής οικογένειας ήταν η κατηγορία. Προσωπικά ποτέ δεν διέκρινα κάτι τόσο επικίνδυνο στην σειρά. Τόσες και τόσες ταινίες που έδειχναν τα ίδια διαβρωμένα ήθη δεν τους πείραξαν!!
 
τους ενοχλούσε που σατύριζε σκληρά την καθημερινότητα του μέσου Αμερικάνου των δεκαετιών 80-90! Άλλο να υπάρχει σήψη και να την κρύβεις κάτω από το χαλί και άλλο να την ξεχωρίζεις και να την αναδεικνύεις σαν δονικό χαρακτηριστικό της κοινωνίας σου!

Έχω μερικές σεζόν σε dvd και κάποιες άλλες από αλλού.... ;)

Πριν λίγα χρόνια έβγαλαν μια μίνι ταινία όπου συναντήθηκαν και πάλι οι ήρωες της σειράς...υπάρχει νομίζω στο youtube για θέαση!

Το κουτσομπολιό της σειράς το ξέρατε; Ο ηθοποιός που έπαιζε τον Αλ Μπάντι τα είχε φτιάξει παράλληλα με την "κόρη" του στην σειρά!

Η τελευταία -που ήταν ονείρωξη της εποχής- πρόσφατα έμαθα ότι έκανε εγχείρηση αφαίρεσης στήθους λόγο όγκου! Καλή ανάρρωση!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν βγήκε σε dvd η τρίτη σαιζόν; εγώ άκουσα για προβλήματα με τα δικαιώματα αλλά μου φαίνεται κάπως περίεργο...
 
εχουνε βγει ολοι οι κυκλοι!!!μεχρι κ τον 6ο τους ειχα ολους σε ζωνη 1 κ μολις κυκλοφορησαν κ ελλαδα πηγα κ τους ξανααγορασα!!καψιμο!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα