Ποιες κονσόλες έχετε στην κατοχή σας...

ambu_dare

RetroMasteR
Joined
19 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.278
Αντιδράσεις
54
Ναι, ξέρω είναι μία συνηθισμένη ερώτηση που ίσως συναντάτε μπροστά σας συχνά. Όμως είναι κρίμα να έχουμε ολόκληρο section για τις αγαπημένες μας κονσόλες και να μην αναφέρουμε ποιες από αυτές έχουμε στην κατοχή μας. Τυχον επιπλεόν αξεσουάρ (μην γελάτε) καλοδεχούμενα, αν και το βασικό ενδιαφέρον πιστεύω έχει να κάνει με τις κονσόλες. Επίσης μην ξεχάσετε να γράψετε και τις φορητές κονσόλες, τις δεχόμαστε και αυτές εδώ.

Επίσης, όσοι γράψετε εδώ για το τί έχετε στην κατοχή σας, θα ήθελα να έχετε υπόψη σας αυτό το post ώστε όταν "ανανεώνετε" ή "αναβαθμίζετε" την συλλογή σας, να κάνετε ένα απλό edit στην αρχική σας δημοσίευση, ώστε να είναι πάντα ενήμερη.

Ευχαριστώ

Λοιπόν, θα ξεκινήσω εγώ αλλά μην περιμένετε και πολλά πράγματα καθώτι δεν είμαι και από τους εκπροσώπους των συλλεκτών ή φανατικών οπαδών αυτού του είδους. Έτσι η λίστα μου θα είναι μικρή.

1.

Έχω φυσικά Sony Playstation (το 1 ή PSX όπως συνηθίζεται να αποκαλείται). Το κλασσικό γκρί κουτί και όχι το One που κυκλοφόρησε αργότερα. Έχω αρκετά χειριστήρια και μνήμες και κάποια παιχνίδια και την γνήσια (να μου χαθείς) τσάντα μεταφοράς αλλά και μία τιμονιέρα για τις στραβοτιμονιές.

2.

Ένα λευκό πανέμορφο Sega Dreamcast, που προμηθεύτηκα από έναν φίλο μόλις φέτος. Με αρκετά χειριστήρια αυθεντικά και third party, με μνήμες VMU και third party, Arcade χειριστήριο, ποντικάκι αλλά και δύο Light Guns (ένα αυθεντικό και ένα third party). Καλώδια επέκτασης για τα χειριστήρια, καλώδιο σύνδεσης με την οθόνη του pc και αρκετά γνήσια παιχνιδάκια.

3.

Ένα κατάμαυρο γυαλιστερό πανέμορφο λατρεμένο υπέροχο φανταστικό μοναδικό Sony Playstation Portable, πρώτης γενιάς απελευθερωμένο από τα δεσμά της κακιάς μάγισσας. Με αρκετά αξεσουάρ για την φροντίδα του και την προφύλαξη του και κάποια γνήσια παιχνιδάκια.

4.

Ένα μαύρο φαντασικόemulatorομηχανημα που ακούει στον τίτλο GP2X F100(B), που είναι τίγκα σε αναμνήσεις και αγαπημένα παιχνίδια περασμένων εποχών, παρέα με κάποια λίγα αξεσόρια αφού δεν έχει πολλές απαιτήσεις πλην της φροντίδας και της προσοχής μου.

5.

Ένα φανταστικομηχάνημα Microsoft XBox πρώτης γενιάς, τίγκα στα emulator-ια και αυτό αφού έτυχε της περιποίησης καλού φίλου. Απελευθερωμένο - αναβαθμισμένο - άψογο με αρκετά αυθεντικά παιχνίδια (halo + halo2 + Rallysport C.2 + Splinter + PGR) αλλά και επιπλέον αξεσουάρ.

6.

Ο εκπρόσωπος της τελευταίας γενιάς Microsoft XBox 360 premium, ανέγγιχτο - παρθένο με πολλά παιχνίδια και αξεσουάρ για πολλές πολλές ώρες απόλαυσης και έναν επιπλέον λοστό για να μπορεί η σύζυγος να με ξεκολλάει από τον καναπέ.

7.

Υπέκυψα στον καταναλωτικό πειρασμό και τσίμπησα και ένα Nintendo DS Lite λευκό, για να είναι ασορτί με τις νοσοκόμες στο Trauma Center. Θα του ρίξω μία μικρή ματιά ;) και όταν μεγαλώσει η μικρή μου θα της το πασάρω (λέμε τώρα).

8.

Κονσόλα δεν είναι, εγώ για κονσόλα μόνο το πήρα. Τσίμπησα και το Nokia N-Gage από τον φίλο Νίκο και τώρα μπορώ να πω ότι έβγαλα το άχτι μου που το έψαχνα για να το εντάξω στην μικρή συλλογή μου.

9.

Κάτσε να το βρω γιατί είναι τόσο μικρό που το έχασα... Χμ, που το άφησα; Α, ναι να το, εδώ το έχω... Ουρανοκατέβατο, έπεσε στα χέρια μου τελικά και το Nintendo Game Boy Micro.

10.

Μετά τις φορητές επιστροφή σε ένα θηρίο επεξεργαστικής ισχύς και δυνατοτήτων... Τελευταία προσθήκη, ένα Playstation 3 (80GB).

11.

Πως να ξεφύγεις από τις φορητές μπορείς; Δεν μπορείς... βάλε μπάρμπα και ένα Gameboy Color έτσι να υπάρχει...

12.

Ποιο θα είναι το επόμενο;

Αυτά από μένα. Για περάστε λοιπόν και εσείς. Άντε να φανερωθούν και τα funboys. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δυστυχως ειχα την κακη συνηθεια να πουλαω τα μηχανηματα μου για να παρω καινουργια οποτε εχασα αρκετα :(

Οι κονσολες που εχω αυτη τη στιγμη

*Atari 2600 και 28 cartridges

*Saturn (launch)

*Dreamcast (launch)

*Xbox (launch)

*Xbox360 (launch)

και καποια Game N Watch τα οποια γλυτωσαν τις αγοραπωλησιες μου ;)

(τα μονα Nintendo που δεχομαι να εχω στη κατοχη μου :D )
 
- Nintendo GameCube.

- Nintendo Gameboy Color.
 
Playstation 1...

το πηρα μονο για το resident evil 3
 
*Sega Dreamcast: 2 κονσόλες με μια καλή συλλογή από περιφερειακά. Πέρα από τα συνήθη και προφανή (pads/vmus) έχω ένα official Ferrari/Logitech steering wheel, 2 lightguns, 2 arcade sticks, keyboard/mouse, VGA box και το πολύ σπάνιο DreamEye. Αλήθεια, πόσοι ξέρατε ότι το DC είχε κάμερα χρόνια πριν εμφανιστεί το EyeToy? Επίσης 305 original games σήμερα με τελικό στόχο να τα μαζέψω όλα. Φαίνεται άραγε ότι είναι το πιό αγαπημένο μου μηχάνημα ever; :lotsofolove:

*Sega Saturn: 1 modded και με το Action Replay 4-in-1 plus cart. Περίπου 100 originals.

*Sega MegaCD: Περίπου 25 originals.

*Sega MegaDrive: 2 model 2 PAL και ένα model 1 Japanese. Ένα Multitap adapter και περίπου 30 originals.

*Sega Nomad: το σπάνιο φορητό Genesis.

*Sega GameGear: περίπου 20 originals.

*Sega Master System: 6-7 originals.

*Nintendo GBA: ένα απλό και ένα SP με περίπου 15 originals και flash cart.

*Nintendo GameCube: σφραγισμένο στο κουτί του :p με 7-8 originals και ένα Gameboy Player.

*Microsoft Xbox: Unmodded. Γύρω στα 25 originals.
 
Atari 2600

No comments

Game Gear

Έτσι ξεκίνησε η πόρωση με τα SEGA και τα φορητά.

Gameboy

Εκπληκτικό παιχνιδομηχανάκι.

Mega Drive

Run Sonic!!!Run

Gameboy Color

Η καλύτερη φορητή κονσόλα γίνεται έγχρωμη. Need I say more;

Playstation

Ίσως η καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών

Ν64

Πολυ καλό αλλά οι βλακείες της Νιντυ το κατέστεψαν.

Gameboy Advance

Ίσως η καλύτερη φορητή κονσόλα όλων των εποχών. Έχω και το απλό και το SP και το micro.

Playstation 2

Φοβερή κονσόλα, εκπληκτικά παιχνίδια.

GameCube

Ας μην γίνω κακός βραδιάτικα.

DS

Με έχει ικανοποιήσει σχετικά λίγο μέχρι στιγμής αλλά το μέλλον του ανήκει. Έχω και το απλό και το lite.

PSP

Έχει τα φόντα να γίνει το καλύτερο φορητό όλων των εποχών. Γουστάρω πολύ τους emulators και τις retro συλλογές.

Δεν αναφέρω τα περιφεριακά μου για να μην ξημερόσουμε.

Όσο για το μέλλον θα πάρω οποσδήποτε PS3 και αν έχω λευτά ίσως άλλη μία.
 
Απο κονσολες εχω πραμα που σαλευει .Ξεκιναμε απο τα SEGA 1)MEGA DRIVE 2)MEGA DRIVE CD ROM 3)SEGA 32X 4)SEGA SATURN 5)SEGA DREAMCAST. Απο ATARI 1)ATARI JAGUAR (δυστυχως δεν εχω το CD-ROM) 2) ATARI 2600 το πιο καινουργιο μοντελο (με αυτο ξεκινησα το gaming) .Aπο ΝINTENDO μονο το 64 (εχω και το CUBE και το PS2 αλλα δεν ειναι ρετρο σε λιγους μηνες θα γινουν). Αυτα θυμαμαι τωρα α και να μην ξεχασω και το σεβαστο αριθμο απο software για ολα τα παραπανω (εχω και 60-70 κασετες για το GAME-GEAR που πηρα μονο 5.000 δρχ απο μαγαζι που ξεπουλαγε ,δεν εχω το μηχανακι βεβαια αλλα τεσπα).Αυτα και παλι εδω ειμαστε.
 
Αυτη τη στιγμη ενα Philips CDi 220 και ενα Gamecube..το PS και το DC τα πηρε ενας φιλος και το δανεικο ΧΒΟΧ επεστρεψε στη βαση του..περσι για λιγες μερες επαιξε και ενα SNES αλλα δεν το αντεξε και αυτοκαταστραφηκε :)
 
:D :D :D

Δεν έχω τίποτα :tease: :vampy:
 
Η αλήθεια είναι φίλε geoanas, όταν σε είδα να γυροφέρνεις το παρόν topic τρόμαξα μην τυχόν και αρχίσεις να γράφεις τί έχεις... Η παρουσία σου και μόνο εδώ είναι αρκετή, τα υπόλοιπα άσε θα τα αναλάβω εγώ.

Όλοι όσοι σε ξέρουν έστω και λίγο καταλαβαίνουν τί εννοώ. Για τους υπόλοιπους, αγαπητοί φίλοι κάντε κάποια στιγμή μία βόλτα από την προσωπική ιστοσελίδα του, για να μάθετε τί εστί geoanas.
 
Εγω ομως αληθεια δεν εχω τιποτα..... :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
 
ambu_dare είπε:
Για τους υπόλοιπους, αγαπητοί φίλοι κάντε κάποια στιγμή μία βόλτα από την προσωπική ιστοσελίδα του, για να μάθετε τί εστί geoanas.
Οταν με το καλό επανέλθει η gameland online εννοείτε.
 
Sega Saturn + backup memory boxed

Nintendo Gamecube silver boxed

Microsoft XBOX 360 boxed

Amstrad GX4000 boxed

Amiga CD32 boxed

Amiga CDTV
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μόνο το πιστό μου MegaDrive μου έχει μείνει απο κονσόλες...

(telonie θέλω ένα dreamcast - δεν βρίσκω εύκολα Ελλάδα κι εσύ μάλλον έχεις βρεί την φωλιά :p )
 
Sega Dreamcast

Sega Saturn

Sega Mega Drive

Sega MasterSystem

Sega GameGear

Όσοι έχετε MD, SMS, GG ρίξτε μια ματιά εδώ

http://www.tototek.com/

Who needs original cartridges when you can play everything on the original!!!
 
Δεν έχω πάρει ακόμα αλλά το σκέφτομαι σοβαρά.

Ναι αυτό που λές είναι, αλλά δεν έχω καταλάβει αν περιλαμβάνει το plastic case του cart. Αν είναι να πάρει κανείς να υποστηρίζει και το 32Χ ε?
 
Ετσι για την ιστορία, έχει κανείς το multimega της sega; Είναι το πιο σπάνιο μηχάνημα που έβγαλε η sega σε pal χώρες. Στο ebay παίζουν κάτι καραφλές τιμές.
 
Πίσω
Μπλουζα