Ποιοι από εσάς έχετε Smartphone;

alkis21

ΚickOff World Champ 2013
Joined
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.603
Αντιδράσεις
199
Εγώ έχω μείνει στο Sony Ericsson P910

p910.jpg


το οποίο βέβαια κινδυνεύει να χαρακτηριστεί σύντομα retro, αφού είναι 4+ χρονών! Με καλύπτει όμως απόλυτα οπότε δεν σκοπεύω να το αλλάξω σύντομα. Έχω βάλει του κόσμου τις εφαρμογές, αγαπημένες μου είναι το MobiPocket Reader με το οποίο διαβάζω e-books και το eScummVM για να παίζω παλιά adventure games.
 
Εγώ θα ήθελα ένα Iphone !

3500 μέλη έχουμε από λίγα λεπτά να βάλει ο καθένας μπορείτε να μου το πάρετε δώρο :)
 
Έχω το Nokia E90 αν θεωρείται smartphone.



Μιλάμε για απίστευτα βαριά και ογκώδη "παντόφλα". Μου την είχανε κάνει δώρο περίπου πριν ένα χρόνο νομίζω και ακόμα τρώει σκόνη στο κουτί της.

Πολύ άχρηστο πράγμα, το μόνο που θέλω από ένα κινητό είναι να παίρνει τηλέφωνα. Τί να τα κάνω τα υπόλοιπα; Ε είναι τόσο βαρύ που δεν το κουβαλάω μαζί μου, άσε που από ότι είδα είναι και πανάκριβο και φοβάμαι να το βγάλω έξω μην μου το κλέψει κάποιος.

Νομίζω το μόνο θετικό που έχει είναι το κανονικό πληκτρολόγιο, οπότε θα μπορούσα να έγραφα SMS σαν άνθρωπος (αν έγραφα SMS), γιατί με τα άλλα κινητά μέχρι να γράψω "καλημέρα" θα πρέπει να το διορθώσω και να γράψω "καληνύχτα".
 
p900 και ψάχνω το p910 αλλα ακόμα είναι λίγο τσιμπιμένο (λογικό, μετά απο αυτο το symbian OS πήρε την κατιούσα)
 
Να το κάνω τι;

Το αρχαίο Νόκια που έχω αλλά με μπαταρία που κρατάει δέκα μέρες και σήμερα καινούργιο πωλείται για 24,99 είναι μια χαρά.

Smartφόνο δεν με ενδιαφέρει να πάρω ποτέ.
 
QTEK 8500 @240Mhz με Windows 6.1 και αν ειχε και WiFi δεν θα το αλλαζα με τιποτα!

qtek8500_20060510.jpg
 
Δεν ξέρω αν θεωρείται smartphone, αλλά εδώ και ένα χρόνο περίπου κουβαλάω το πολυμηχάνημα Nokia N95 8GB. Μη με ρωτήσετε γιατί το πήρα, μπορεί να φταίει η φωτογραφική που έχει, το ότι κουβαλάει wifi, gps, ότι είναι multimedia monster, ή ότι έχει μεγάλη οθόνη, ό,τι πρέπει για gaming αφού του έβαλα και το N-Gage. Τα 8GBs βοηθάνε στην πληθώρα των φωτογραφιών και βίντεο που τραβάω και το gps δυο-τρεις φορές που το χρησιμοποίησα ήταν θα έλεγα άψογο στην δουλειά του. Το καλοκαίρι, σέρφαρα στο διαδίκτυο στις διακοπές μέσω των ελεύθερων ρούτερ και πάντα στις μετακινήσεις μου με τις συγκοινωνίες βοηθάνε τα δεκάδες παιχνίδια που του έχω φορτώσει. Ελπίζω μόνο να κρατήσει όσο τα παλιά κινητά, γιατί δεν είναι και το πιο στιβαρό ή καλοφτιαγμένο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου (ά, ρε κάτι 3210 αθάνατα)
 
Οταν λες του εβαλα και το Ngage τι εννοεις,ειχα μεινει στην εποχη που ηταν "συσκευη",εγινε εφαρμογη;

Aπο βιντεο τι λεει ειναι ανεχτη η ποιοτητα;;;;;
 
Εγω παλι εχω το Νοκια 6600 και εχω περασει σχεδον τα παντα.Απο n gage παιχνιδια,gps,προγραμματα και γενικα ειμαι ευχαριστημενος.Βεβαια με την 512mb καρτα που του εβαλα κολλαει απελπιστηκα και γενικα η λειτουργια του ειναι λιγο χαλι.
 
Eγώ πάλι ούτε που ασχολήθηκα ποτέ με Smartphone,δε βρήκα άλλωστε κανένα λόγο για να αποκτήσω ένα...
 
Εσύ χάνεις :p

Είχε ο αδερφός μου το 6600 που ήταν τρελό κινητό.Πάντα ήθελα ένα τέτοιο.

Για την ώρα 6610i :p
 
Nokia E71 και μεχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος
 
@aardvark

http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/gr/en/home.html

Είναι μία νέα εφαρμογή που φέρει αυτό το όνομα και φορτώνει παιχνίδια ανώτερης φυσικά ποιότητας από τα αντίστοιχα παλιά.

Η οθόνη του τα σπάει, αλλά να πω την αλήθεια, ελάχιστα βιντεάκια έχω δει πλην αυτών που γράφω εγώ και συνήθως αυτά είναι.. χμ... εκπαιδευτικού περιεχομένου :D
 
Ελεγα αυτα που τραβας και οχι αυτα που του βαζεις;;;;;;

Δηλαδη σαν χρηση βιντεοκαμερας τι βαθμο του βαζεις.



Εκτος αν μου απαντησες ηδη με το "αυτα που γραφω εγω...":D
 
Εγω εχω το Nokia 9500 και το χρησιμοποιω σαν laptop (εχει wifi) γιατι λογο του wide της οθονης του ειναι ανετο να βλεπεις sites αλλα και να τρεχει το youtube χωρις προβλημα,εχει word,excel,outlook,και realplayer.Tου εχω περασει και megadrive emulator για να παιζω κανενα platform παιχνιδακι αλλα και το SCUMM για να παιζω adventures.

nokia_9500.jpg
 
htctd.jpg

HTC Touch Diamond

Το βρήκα σε υπερπροσφορά, αλλά έμεινα με τον καιρό δυσαρεστημένος.

Έχει πολλά να πει, αλλά δεν θέλω να ξεστραβώνομαι με μια γραφίδα, και γενικά προτιμώ να έχω ένα απλό τηλέφωνο, έτσι κι αλλιώς τα σημερινά τηλέφωνα έχουν αρκετές χρήσεις.

Τηλεφωνήματα, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, αν οι απαιτήσεις είναι αυτές από μια μικρή συσκευή που μας ακολουθεί παντού, καλύτερα ας είναι ένα απλό τηλέφωνο, να είναι και πιο ανθεκτικό, κι ας μην έχει επεξεργαστή Qualcomm 7201A - 528 MHz !!

 
Aardvark είπε:
Ελεγα αυτα που τραβας και οχι αυτα που του βαζεις;;;;;;Δηλαδη σαν χρηση βιντεοκαμερας τι βαθμο του βαζεις.



Εκτος αν μου απαντησες ηδη με το "αυτα που γραφω εγω...":D
Άμα είναι λήψη σε καλό φωτισμό ήτοι μέρα κλπ, είναι μία χαρά, όμορφη εικόνα, ζωηρά χρώματα, χωρίς σπασίματα, σε μορφή Mp4 κλπ. Άμα είναι νυχτερινή λήψη τόσο οι φωτό όσο και τα βίντεο δεν είναι τόσο καλές όσο θα ήθελα εγώ. Εάν θέλεις να κάνει λήψη κανονικού βίντεο, πάρε μία καλή βιντεοκάμερα - δεν νομίζω ότι συγκρίνονται ποιοτικά και είναι πια πολύ φτηνές, λίγο πολύ το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες (αν και βγάζει την μέρα υπέροχες φωτογραφίες). Πάντως να τονίσω εδώ ότι μόνος περιορισμός στην διάρκεια του βίντεο είναι η μία ώρα, πράγμα απίστευτο για κινητό, ενώ στα 8GB χωράνε στα 5Μp περί τις 7.500~8.000 φωτό. Είναι κάτι που μπορείς να το κουβαλάς μαζί σου πάντα και αν σου χρειαστεί να προσφέρει μία ποιοτική λύση σε κάποιο πρόβλημα σου (π.χ.: φωτό σε διακοπές, πάρτι, τροχαίο ατύχημα, κλπ).

Μόνο του ελάττωμα είναι η κάπως περίεργη αίσθηση πλαστικούρας που έχει και φυσικά το ότι σχεδιαστικά εμένα δεν μου λέει κάτι και πότε - πότε το βαριέμαι και σκέφτομαι να το αλλάξω με κάνα Motorola V3i αλλά ευτυχώς πολύ γρήγορα μου περνάει αφού τελικά δεν συγκρίνονται σε τίποτα. :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπααα δεν το θελω για βιντεοκαμερα,απλως οπως το'πες για περιπτωση αναγκης.

Εχω εμπειρια απο το δικο μου που τραβαει κατι βιντεο πιξελιασμενα και ελεγα με τις καλυτερες αναλυσεις στα καινουργια κινητα (Qvga) μπας και εχει βελτιωθει η κατασταση. :xm:

Μιλαω για θεαση στο κομπιουτερ γιατι στην οθονιτσα του κινητου ολα καλα φαινονται.
 
Mitac mio A701

Καλυμένος μιά χαρά :thumbup:

mitac-mio-a701-front.jpg
 
vagosgta3 είπε:
Εγω εχω το Nokia 9500 και το χρησιμοποιω σαν laptop (εχει wifi) γιατι λογο του wide της οθονης του ειναι ανετο να βλεπεις sites αλλα και να τρεχει το youtube χωρις προβλημα,εχει word,excel,outlook,και realplayer.Tου εχω περασει και megadrive emulator για να παιζω κανενα platform παιχνιδακι αλλα και το SCUMM για να παιζω adventures.
Επειδή έχουμε παρόμοιο μοντέλο (το Ε90) για βοήθα λίγο φίλε vagosgta3 να το "στήσω".

Τι προγράμματα υπάρχουν για να του βάλω;

Έχει GPS (όσες φορες το δοκίμασα δεν έβρισκε δορυφόρο, αλλά μάλλον επειδή το έκανα σε εσωτερικό χώρο) αλλά τους χάρτες τους φορτώνει από το internet (nokia maps, google maps), πράγμα πολύ αντιοικονομικό. Υπάρχουν χάρτες Ελλάδας που να μπαίνουν στη μνήμη; Ποιοι είναι οι καλύτεροι;

Από emulators τί παίζει; Που τους βρίσκω; Από άλλα παιχνίδια τι υπάρχει και πού τα βρίσκω; Ψάχνω για παιχνίδια που λένε για "Symbian";

Για Office έχει κάτι που λέγεται Quick Office νομίζω, υπάρχει κάτι καλύτερο;

Τι άλλο υπάρχει που να αξίζει να του βάλω;

Πόσο βαθιά πρέπει να βάλω το χέρι στη τσέπη για τα παραπάνω και πώς πληρώνω; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως άσχετος με τα κινητά.

Edit: Βασικά καλύτερα, αν κάποιος γνωρίζει, δώστε μου link για αξιόπιστο site, forum που να δίνει τέτοιες πληροφορίες. Reviews για software κινητών υπάρχουν;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα