Ποιο σπάνιο παιχνίδι θα θέλατε για την συλλογή σας?

sephirothson

RetroActive
Joined
5 Δεκ 2011
Μηνύματα
476
Αντιδράσεις
13
Απλη ερωτηση!!Συλλεκτες εδω στο forum υπαρχουν και μαλιστα αρκετοι.Αλλος μαζευει παιχνιδια για το snes αλλος για atari κτλ...πιο σπανιο παχνιδι ομως(που δεν εχετε φυσικα) θα θελατε να το προσθεσετε στην συλλογη σας?Σαφως και ο καθενας θα μπορουσε να πει πολλα σπανια παιχνιδια που θα ηθελε,αλλα για να γινει πιο ενδιαφερον το θεμα θα ηταν καλυτερο ο καθενας να πει μονο ΕΝΑ παιχνιδι!!Πιο ειναι λοιπον αυτο το παιχνιδι που οταν το βλεπετε σε φωτος στο ιντερνετ "λιωνεται"?Για μενα ειναι το παρακατω καθως προκειται για εναν απο τους αγαπημενους μου τιτλους και ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει.Ειναι πολυ σπανιο(επιεικως χαρακτηρισμος) και η αποκτηση του θεωρειτε ονειρο θερινης νυκτος :cool:

zeldabigbox001.jpg

 
Συλεκτης δεν ειμαι δεν με απασχολουν αυτα αλλα κατι που θα ηθελα μετα την αυθεντικη καμπινα Pacman που την εχω απλα οχι στο σπιτι μου αυτη την στιγμη ειναι μια αυθεντικη καμπινα του δευτερου πιο αγαπημενου μου παιχνιδιου που ειναι το κλασικο Donkey Kong στα Arcades.

1.jpg
 
metalcandyman είπε:
κατι που θα ηθελα μετα την αυθεντικη καμπινα Pacman που την εχω απλα οχι στο σπιτι μου αυτη την στιγμη
αυτο και αν ειναι εντυπωσιακο.να ρωτησω πως κατεληξε στα χερια σου φιλε bill?
 
Φυσικα φιλαρακι μου.Την καμπινα αυτη την ειχε φερει το 1990 η μοναδικη καφετερια του χωριου μου που ειχε ηλεκτρονικα και το πως εφτασε στα χερια του απο ποιον την πηρε δηλαδη δεν ξερω.Τοτε σε ηλικεια 9 χρονων πρωτοεπαιξα Pacman τι επαιξα δηλαδη απλα εχανα ζωες σαν πιτσιρικας που ημουνα.Απο τοτε και μεχρι που βγηκε ο καταραμενος νομος η καμπινα ηταν εκει στο ιδιο μερος και γω ημουνα ο μονος που την ελιωνε.Οταν μαζεψε τα ηλεκτρονικα με τον νομο την καμπινα την πηρα εγω και την ειχα σπιτι μου κανονικα.Επειδη ομως εγειναν διαφορες ανακαταταξεις στο σπιτι αναγκαστηκα να την βγαλω απο την θεση της γιατι δεν βολευε να την εχω.Οποτε την εχω τυλιγμενη και κουκουλωμενη σε κολητο μου σε μερος που δεν περναει ουτε κοκος σκονη και με περιμενει μεχρι να κανω κατι πραγματα που θελω και να την ξαναπαρω.
 
Αντε με το καλο να την παρεις παλι πισω :thumbup:
 
Εγώ είμαι περισσότερο συλλέκτης hardware παρά software. Αν και έχω μαζέψει κάποια παιχνίδια για κάθε μία κονσόλα που έχω (από διάφορες πηγές), ένας από τους λόγους που δεν μαζεύω είναι ότι έχω πολλές κονσόλες και για να τις ταΐσω θα πρέπει να σταματήσω να τρώω εγώ και να μένω σε κάποιο παγκάκι.

Άλλος ένας λόγος είναι ότι όλες οι κονσόλες που έχω είναι PAL. Λογικό, αφού οι μισές ήταν όσες αγόραζα από τα παιδικά μου χρόνια και οι υπόλοιπες αποκτήθηκαν από φίλους, γνωστούς κλπ. Και ότι games έχω είναι φυσικά PAL. Οπότε αν λάβουμε υπ όψη το τεράστιο μίσος μου για τις PAL εκδόσεις, για να πω ότι θα αρχίσω να μαζεύω με όρεξη θα πρέπει να ξαναποκτήσω τις κονσόλες που έχω σε NTSC και να ξεκινήσω από την αρχή να μαζεύω από το Ebay. Ακόμα και αν στόχευα σε μία μόνο κονσόλα και πάλι δεν θα μάζευα με όρεξη γιατί λεφτά για PAL παιχνίδι δεν θα έδινα, εκτός αν είναι σε φορητό ή αν ήταν κάποιο που έχει συναισθηματική αξία, πχ κάποιο παιχνίδι που είχα παλιά και το έδωσα/πούλησα. Αλλά αυτά που θέλω πιο πολύ τα έχω ήδη.

Το πιο σπάνιο παιχνίδι που έχω είναι το Mortal Kombat 3 στο GameGear κουτάτο. Βρέθηκε στα χέρια μου από έναν φίλο που μου χάρισε την συλλογή του.

Και για να απαντήσω και στην ερώτηση γιατί πάλι είμαι κλασσικά off topic, αυτήν την στιγμή το μόνο παιχνίδι που θα ήθελα να είχα ακόμα και σαν PAL είναι το Conker's Bad Fur Day στο N64. Δεν ξέρω γιατί, απλά θα ήθελα να το έχω. Δεν ξέρω πόσο σπάνιο είναι, σίγουρα όμως είναι ακριβό, κοστίζει πάνω από 100 ευρώ και δεν ξέρω καν αν είναι το κουτάτο ή η κασέτα χύμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πραγματι το Conker's Bad Fur Day με μια γρηγορη αναζητηση στο ebay ειναι οντως αρκετα ακριβο(70-150 λιρες)Και θεωρειτε σπανιος τιτλος συμφωνα με καποια site
 
DINO είπε:
Θα έλεγα το Gamma Attack, για το ιστορικό Atari 2600.
Περισσότερες πιθανότητες έχω να γίνω Amiga και X-BOX user, παρά να το βρω... :p

Δείτε και αυτό το link: http://www.racketboy.com/guide/the-rarest-and-most-valuable-video-games

Θα σας βοηθήσει...
Μια κόπια μονο??20-50 χιλιαδες δολ η εκτιμωμενη αξια...δλδ και να το βρεις φιλε DINO πρεπει να πουλησεις το σπιτι σου για να το αποκτησεις :xm:
 
Όταν λέω να το βρώ, εννοώ ξεχασμένο σε κανα πατάρι ή σε εμποροπανήγυρι... :D
 
το φαντάστηκα οτι εννοουσες αυτο,αλλα ποσα Gamma Attack παιχνιδια κυκλοφορησαν?λογικα πρεπει να ειναι το πιο σπανιο/ακριβο παιχνιδι για atari
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αφήστε με να ονειρεύομαι... :)
 
Hammerin' Harry Ghost Building Company PAL version για Gameboy
 
Ωραία θέμα Σάκη και πολύ καλή επιλογή θα μπορούσα να πω!! :bow:

Όσο για μένα, στη συλλογή έψαχνα πάντα μία κονσόλα snes σφραγισμένη με Νορτεκ, όπως ακριβώς την αγόρασα. Τώρα, ψάχνω το αγαπημένο μου παιγνίδι όπως ακριβώς το είχα αγοράσει στο παρελθόν, δηλαδή το Donkey Kong Country 2 με το αυτοκόλλητο της Itochu!
 
geo2004z είπε:
Τώρα, ψάχνω το αγαπημένο μου παιγνίδι όπως ακριβώς το είχα αγοράσει στο παρελθόν, δηλαδή το Donkey Kong Country 2 με το αυτοκόλλητο της Itochu!
μα νομιζα οτι το εχεις αυτο γιωργο :eek: (με itochu)
 
Aν και δεν είμαι συλλέκτης, τρία παιχνίδια είναι που θέλω ν' αποκτήσω την συλλεκτική τους έκδοση κι είναι ακριβούτσικα:

- Tις συλλεκτικές, αμερικάνικες εκδόσεις του Lunar 1 και 2 για Playstation που έχουν αρκετά, όμορφα καλούδια. Κι επειδή ένας φίλος μου τις έχει και τις δύο απορώ πως συγκρατούμαι και δεν του τα 'χω κλέψει ακόμα (τα πέτυχε και σε τιμή-κελεπούρι). :p

- Την ιαπωνική, συλλεκτική έκδοση του Solatorobo με το πανέμορφο, εμπλουτισμένο artbook του. Στο eBay κοστίζει γύρω στα 190 δολλάρια. Τώρα σύντομα που θα πάει ένας φίλος μου στην Ιαπωνία θα του δώσω λεφτά για να μου την αγοράσει που έκει λογικά θα κοστίζει κάπως λιγότερα. Αλλά και την ίδια τιμή να έχει, χαλάλι του.
 
sephirothson είπε:
μα νομιζα οτι το εχεις αυτο γιωργο :eek: (με itochu)
Ναι Σάκη, το χω και μάλιστα δεν έχει ανοιχτεί ποτέ. Μα κυκλοφόρησαν δύο εκδόσεις στην Ελλάδα από Itochu και ψάχνω για τη δεύτερη τώρα....
 
χμμμ η μια ειναι σιγουρα η γερμανικη εκδοση.Η αλλη?Δεν νομιζω να ειναι η αγγλικη(αυτη με το μπλε κουτακι)
 
Ωραία ερώτηση θα ήθελα το Martian Gothic Unification στο psone ,το οποίο θα αποκτήσω επιτέλους αυτή τη χρονιά :)
 
Εμένα δεν θα με χάλαγε ενα φλιπεράκι Star Wars της Data East...

DSCN1318-Custom.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα