Πού μπορώ να βρω την ιστορία ''Οι Φακές της Βαβυλώνας'';

CookieChan

RetroN00b
Joined
13 Μάρ 2014
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
1
Γειά σας! Είμαι καινούριο μέλος και δεν είμαι ακόμα συνηθισμένη σε αυτή τη σελίδα, οπότε συγχωρέστε πιθανά λάθη που έχω κάνει σχετικά με το πού ανέβασα αυτή την ερώτηση. Θα ήθελα πολύ να μάθω αν με κάποιο τρόπο μπορώ να βρώ κάπου την ιστορία ''Οι Φακές της Βαβυλώνας'' του Ρομάνο Σκάρπα που δημοσιεύτηκε στο Κόμιξ #139 (το διπλό τεύχος της χιλιετίας) από τις εκδόσεις Τερζόπουλος. Περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν εδώ: (http://coa.inducks.org/story.php?c=I+TL++250-AP). Προσωπικά δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες γι'αυτήν την ιστορία, οι μόνες πληροφορίες που έχω είναι οι παραπάνω. Οπότε, θα ήθελα πάρα πολύ, αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να βρω είτε την ιστορία αυτή, είτε τεύχος κάποιου περιοδικού που την περιέχει (ακόμα και στα αγγλικά) να με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
 
Στα Ελληνικά η ιστορία αυτή τυπώθηκε σε τρία περιοδικά όπως φαίνεται και στο λινκ του inducks που έχεις βάλει: Στο Κόμιξ #139, στα Κλασικά Ντίσνεϋ #36 και στο Μίκυ Μάους #77. Το πιο εύκολο και πιο φθηνό να βρεθεί είναι το Κόμιξ #139 μιας και πωλείται κατά κόρον αυτό το καιρό. Τα άλλα δύο δεν θα σου συνιστούσα να τα ψάξεις γιατί είναι δύσκολα κομμάτια και τσιμπημένα! Στα Αγγλικά βλέπω εκδόθηκε στις Η.Π.Α. στο Uncle Scrooge Adventures #30 της Gladstone το 1995. Αυτό θα το βρεις εύκολα σε γνωστό site δημοπρασιών.

Παραθέτω φωτό από τα τεύχη

MikyMaoys_0077.jpg

Και το Αμερικάνικο:

uncle_scrooge_adventures_30.jpg

tn_Comix_0139.jpg

tn_Klasika_0036.jpg
 
Σ'ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ πιστεύω ότι το Κόμιξ θα είναι πιο εύκολο να βρεθεί, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πού να ψάξω...
 
Έχεις Π.Μ. Κοίτα πάνω δεξιά στην οθόνη σου εκεί που λέει ειδοποιήσεις!!!
 
Προσεξα πως δειχνει και τον Ηρακλη σε μορφη μπαλονιού οπως μετα τον σχεδιασε η Ντισνευ. Θα πρέπει οι δημιουργοί να διαβασαν την ιστορία
 
Επίσης μπορείς να την βρεις στον τόμο 8 από τα άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα. Ο τόμος έχει τίτλο "Ο Ντόναλντ πράκτορας του FBI"
 
Πίσω
Μπλουζα