Προβλήματα μετά την αναβάθμιση?

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.792
Αντιδράσεις
4.276
Να σας υπενθυμισω οτι ειμαστε ακομα στα τσιμεντα οσο αφορα τη νεα πλατφορμα αλλα ειναι πολυ χρησιμο για τη προοδο της αναβαθμισης να εχουμε συγκεντρωμενα καπου προβληματα που εντοπιζετε.

Απλα θα θελαμε να αναφερθουν σοβαρα θεματα και οχι αποψεις αισθητικης φυσεως μιας τα καλλιτεχνικα δεν τα εχουμε πιασει ακομα.

Thanx!
 
Μέχρι στιγμής όλα καλά. Ένα "μπράβο" σε όλους σας!!!!

Έχει βελτιωθεί από άποψη ταχύτητας ή μου φαίνεται; Δεν τίθεται θέμα γραμμής μια και γράφω από "καθαρή" και "άδεια" γραμμή που δεν "ανεβοκατεβάζει" τίποτε.
 
Πιθανόν να το προσέξατε ήδη, αλλά σε περίπτωση που σας διέφυγε...

...υπάρχει πρόβλημα στην εμφάνιση των ήδη αναρτημένων embedded youtube videos.
 
θα διορθωθει Ace. Ηταν το παλιο embedding συστημα (χακια) που τωρα θα αναβαθμιστει μαζικα στο νεο της vbulletin
 
Δεν ξερω αν ειναι σοβαρο προβλημα. Δεν ειναι νομιζω. Αλλα ουτε θεμα αισθητικης ειναι.

Στα προσωπικα μηνυματα δε βγαζει πλεον επανω το συνολο εισερχομενων και απεσταλμενων παρα μονο κατω κατω στη σελιδα, πραγμα αβολο. Επισης τωρα πια δεν αναφερεται η ημερομηνια τελευταιας επισκεψης στο φορουμ, κατι που μου αρεσε να γνωριζω.
 
bambinella 100 είπε:
Επισης τωρα πια δεν αναφερεται η ημερομηνια τελευταιας επισκεψης στο φορουμ, κατι που μου αρεσε να γνωριζω.
Δεν το γράφει πάνω από τον πίνακα των friends?
 
Oχι, δεν το βγαζει. Δειχνει μονο τελευταια δραστηριοτητα εκει που λες και οχι τελευταια επισκεψη που ειναι κατι αλλο. Δηλαδη αμα μπω εγω τωρα στο προφιλ μου θα μου δειξει τωρινη ωρα. Δεν λεω αυτο. Μεχρι χτες εβγαζε ψηλα κοντα στα προσωπικα μηνυματα ποτε ημασταν εδω για τελευταια φορα εκτος απο την παρουσα.
 
Τα thanks που πηγαν οεο?
 
Ελπιζω να καταργηθηκαν :D
 
Πριν την αναβαθμιση τα ενεργα λινκ ηταν υπογραμμισμενα και ξεχωριζαν απο τις διευκρινιστικες σημειωσεις. Οποτε παταγες πανω τους και πηγαινες πχ στο υποφορουμ που ηθελες.

Τωρα ξεχωριζουν μονο οταν συρεις το ποντικι πανω τους

Στα συνδεμενα μελη πχ μαζι με τις σημειωσεις ποσα ειναι συνδεμενα και το ρεκορ ειναι ολα ενα κειμενο.

και.. τα blog αν δεν το ξερει καποιος πως να παει πανω στο "2" για να καταλαβει πως ειναι λινκ?
 
Paspartoo, κακώς το ελπίζεις και κακώς θεωρήθηκαν τα thanks αρνητικός τρόπος διαχωρισμού μεταξύ των χρηστών. Ήταν ένα δείγμα του ποιός κάνει post με "ουσία". Εγώ τουλάχιστον πάταγα το thanks μόνο σε όσα post μου είχαν φανεί πραγματικά αξιόλογα.

Δεν θα μιλήσω για λογαριασμό άλλων, αλλά προσωπικά βλέποντας το ποιοί (και όχι πόσοι) με είχαν "ευχαριστήσει" είχα ένα μέτρο για το πόσο "άρεσε" ή αν θέλεις "ενδιέφερε τους άλλους" το όποιο post μου.

Καλύτερα να είχατε καταργήσει το post count παρά τα thanks. Ή έστω ας σβήνατε το thanks count κάτω από το avatar (δεν χρειάζεται να το διαλαλούμε διαρκώς) αλλά να αφήνατε τα thanks στο thread να φαίνονται. IMHO πάντα.
 
Ολα αυτα Γιατρε μου τα υπεθεσες απο μια φραση με ενα χαμογελο να στο τελος της ?....

Δεν εχω ιδεα αν καταργηθηκαν τα thanks - ισως να μην συμπεριλαμβανονται στις default ρυθμισεις και να ειναι επιλεξιμα στις Γενικες ρυθμισεις. Προσωπικα τα βρισκω ανευ λογικης - και δεν βγαζω συμπερασμα απο το αν ενα μελος εχει 6200 thanks απο καποιο αλλο με 300 πχ. Ξαναλεω παντως οτι δεν ξερω αν καταργηθηκαν ή αν καταργηθουν στο μελλον.
 
Πολύ ωραίο το νέο look αλλά παρατήρησα ότι στα albums του προφίλ μου εμφανίζονται μόνο 10 από τα 13 που είχα, ενώ αν προσπαθήσω να κάνω edit μια φωτογραφία, στο κυλιόμενο μενού εμφανίζει τα 3 albums που λειπούν.
 
Τα THANX ηταν μια χακια του παλαιου vbulletin. Αν θα ειναι δυνατη η διαφυλαξη του, θα διατηρηθει ως αριθμος.

Ομως ως μεσο διαχωρισμου των ποιοτικοτερων ποστς ηταν μουφα αφου οι δυνατοτητες φιλτραρισματος ή χρησιμοποιησης του για αποτελεσματα ηταν μηδενικος.

Στη νεα πλατφορμα θα υπαρχει voting, ανεβασμα σε Blog και προμοταρισμα σε Αρθρο (με ενα κλικ) καθε αξιολογης προσπαθειας. Στη πορεια θα δειτε οτι θα ειναι δικαιοτερο και βασικα πιο χρησιμο!
 
ειναι ΟΚ μολις εμφανιστηκαν..
 
ο ΤΕΟ έχει 12, άλλος μπορεί να έχει 20. Δε το ανέβασα παραπάνω ας κάνουν και λίγο scroll:)
 
E γινε και λιγο πιο επεξηγηματικος - εχω βαλει τη σφαιρα μπροστα για να μαντευω :D
 
Δεν ξέρω αν μόνο στο δικό μου πισί φαίνονται οι φωτό τεράστιες ή είναι γενικό...

Επίσης -ξέρω πως θα λυπηθείτε ιδιαίτερα- αλλά δε βρίσκω τα εμότικα...
t0817.gif


εδιτ... τα ξαναβρήκα... :D
 
Πίσω
Μπλουζα