Προβλημα με MAME

supacoopa

RetroActive
Joined
27 Οκτ 2006
Μηνύματα
303
Αντιδράσεις
89
Εδω και αρκετους μηνες, μαζευω ζιπακια απο διαφορες μεριες. Συνολικα εχω 1.800+ ζιπακια (καποια ειναι σιγουρα διπλά και τρίδιπλα), ενω τα περισσοτερα για εναν μυστηριο λογο δεν εχουν το σωστο ονομα (αυτο δηλαδη που θα περιμενε να βρει το Mame κανοντας audit).

Για να βαλω λοιπον μια ταξη, χρησιμοποιησα το ClrMamePro. Εφτιαξα profile ΜameUI και το εβαλα να κανει rebuild απο τον φακελο που εχω την χυμα κατασταση ζιπακιων στον φακελο ζιπακιων του Mame. Μετα απο αρκετες ωρες, μου εβγαλε οτι ειχα περιπου 1.200 καινουρια σωστα ζιπακια, συμπεριλαμβανομενων των clone κλπ.

Το προβλημα ειναι οτι κανοντας στην συνεχεια audit στο MameUI, μου εβγαλε 700 περιπου σωστα και 500 λαθος ζιπακια! Το παραθυρακι του log γεμιζε με μηνυματα not found και αρκετα παιχνιδια που ειμαι σιγουρος οτι θα επρεπε να δουλευουν (πχ Outrun που το παιζω χρονια στο Mame και εχω τουλαχιστον πεντε διαφορετικες εκδοχες του βασικου ζιπακιου του) απλα δεν υπαρχουν στα available.

Τι συμβαινει συντροφοι? Δεν θα επρεπε αφου το ClrMame λεει πως φτιαχνει 1.200 σωστα ζιπακια, να ευρισκε το MameUI αντιστοιχο αριθμο σωστων και να τα ειχε available? Υπαρχει αλλος τροπος να κανω rebuild-rename-whatever τον συφερτο ζιπακιων ωστε να τα βρισκει το MameUI?

Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια. Χρησιμοποιησα ClrMamePro 3_116a και MameUI 0_126_1_1. H λεξη ζιπακι μπηκε στην θεση του γνωστου αρκτικολεξου για ευνοητους λογους.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
παρακαλούνται οι "σύντροφοι" ambu_dare και Maddog να προσέλθουν στη ρεσεψιόν :)
 
Kαι συγκεκριμενα στο επικο thread του ambu
 
Ambu Rulez...

Νuff 'said, διάβασμα και ότι άλλο έχεις από απορίες, ρώτα μας και στο mame.gr που είναι και εξειδικευμένο, ή και από εδώ...
 
Πίσω
Μπλουζα