Πρόβλημα με rapidshare

Milten

RetroN00b
Joined
5 Ιουλ 2009
Μηνύματα
9
Αντιδράσεις
1
Μόλις προσπαθώ να κατεβάσω απο rapidshare, μου βγάζει μήνυμα λάθους (error) καθώς και το μήνυμα "η IP σας κατεβάζει ήδη ένα αρχείο". Το θέμα όμως είναι ότι αυτό το πρόβλημα μου είναι αρκετούς μήνες (να προλάβω αυτους που θα προτείνουν να κάνω πχ επανεκκίνηση). Μέχρι και format έχω κάνει.

Τι μπορώ να κάνω ώστε να συνεχίζω να μπορώ να κατεβάζω;

ΥΓ:Να σημειώσω ότι στο ίντερνετ συνδέομαι με ένα ασύρματο usb stick.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
 
τί δίκτυο είναι αυτό; προφανώς και κάποιος άλλος χρήστης του δικτύου κατεβάζει με rapidshare εκείνη τη στιγμή... όλοι βγαίνετε έξω με μια και μοναδική ΙΡ και ας είστε σε ξεχωριστά-άσχετα μηχανήματα....
 
Δεν δίνεις αρκετά στοιχεία - τί λογαριασμό έχεις στο RS, τί internet setup έχεις στο χώρο με το πρόβλημα...
 
Τα είπε όλα.

Στο Internet συνδέεται με ασύρματο USB stick.

Milten φίλε μου, πρόσεξε που συνδέεσαι. Αν μπαίνεις σε unprotected router (aka ξεκλείδωτο ασύρματο δίκτυο) και ο router αυτός είναι δικός σου, σημαίνει ότι η γειτονιά κάνει πάρτυ με τη γραμμή σου. Κάποιος άλλος είναι μέσα και στη σκίζει κανονικά και χωρίς το νόμο.

Κλείδωσε άμεσα το δίκτυό σου με WAP2 κλείδωμα ώστε να έχεις εσύ πρόσβαση και μόνο.

Αν μπαίνεις σε δίκτυο γείτονα που δεν είναι δικό σου, μη ζητάς πολλά. Να χαίρεσαι που μπορείς να έχεις Internet!!!!

(Μη πιστέψεις πως κατηγορώ τη πρακτική αυτή, κι εγώ τώρα από δίκτυο "γείτονα" είμαι μια και εδώ που βρίσκομαι δεν διαθέτει η υπηρεσία σύνδεση στο διαδίκτυο. Αθάνατο δημόσιο..... Αλλά εγώ δεν θα έκανα ποτέ με τη σύνδεση άλλου ότι δεν θα ήθελα να κάνουν άλλοι με τη δική μου. Βέβαια άλλοι δεν το βλέπουν έτσι....... )
 
Τα είπε όλα ο pooky(1)...προσωπικά "χρησιμοποιώ" τον router του γείτονα όταν βρίσκομαι στο καθιστικό και θέλω να μπω στο internet με το PSP μου ! ;-)

(Στο καθιστικό έχω καλύτερο σήμα !)
 
pooky(1) είπε:

Aυτά τα "αν" που έθεσες δείχνουν ότι προφανώς δεν τα είπε όλα. Ακριβώς γι αυτά ρώταγα. Το 'ασύρματο usb stick' δεν λέει τίποτα... Μπορεί, επίσης, να είναι στη δουλειά του π.χ. και όχι στο σπίτι του - άλλο πρόβλημα εκεί.
 
Kατ αρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Να ξεκαθαρίσω λοιπόν πως συνδέομαι με το USB Stick της Cosmote "On The Go". Δεν "κλέβω" σύνδεση απο κανένα γείτονα. Επίσης ξέρω πως με τέτοιου στυλ συνδέσεις (με στικάκια δηλαδή) δεν υφίσταται "κλοπή" σύνδεσης. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. Λόγω λοιπόν της φορητότητας του εν λόγω υλικού, μπορώ να πώ με σιγουριά πώς δεν δουλεύει σε πολλά μέρη που έχω πάει (ειδικά λόγω καλοκαιριού και διακοπών). Ούτε στην Αθήνα (όπου μένω) αλλά ούτε και σε νησιά τα οποία έχω επισκεφτεί. Πάντα το ίδιο μήνυμα λάθους. Οπότε δεν νομίζω να φταίει κάποιος γείτονας..Κάποια άλλη ιδέα βρε παιδιά γιατί έχω βαρεθεί να δίνω επιπλέον χρήματα σε νετ καφές;

ΥΓ:Αν τελικά ισχύει αυτό περί κλειδώματος, έχει κανείς το ίδιο usb flash να μου εξηγήσει πως γίνεται το κλείδωμα;
 
Στο rapidshare έχεις λογαριασμό premium; Αν όχι τότε λογικό είναι να σε περιορίζει στην ταχύτητα των downloads σου και στις ταυτόχρονες συνδέσεις αν κατεβάζεις σαν απλός user.

Τώρα για το πως θα πετύχεις ταυτόχρονες συνδέσεις με απλό account, πιστεύω ότι δεν θα πάρεις απάντηση από αυτό το forum. Google it. :p

Αν έχεις premium account και κατεβάζεις με κάποιον download manager, το πιο πιθανό είναι να μην έχεις βάλει το password του account σου.
 
Είναι απλό φίλοι μου! Στο Cosmote "On The Go" όλες οι συνδέσεις περνάνε απο proxy! Βάζω στοίχημα ότι η ΙΡ σου είναι κάτι σαν 195.167.65.XXΧ!
 
E βρε Milten δώσε να καταλάβουμε.

Συνδέεσαι με HSPA USB Modem και όχι με usb stick ασύρματου lan.

Εδώ δεν υφίσταται κλοπή bandwidth όπως πολύ καλά είπες. Εγώ με Wind συνδέομαι στο rapidshare κανονικά, αλλά κάθε εταιρεία έχει τα δικά της χούγια.

Μπορεί η Cosmote να έχει κλειδώσει το rapidshare και να μην σε αφήνει να το χρησιμοποιήσεις, μια και μπορεί κάλλιστα να ξεπεράσεις το μέγιστο επιτρεπόμενο όγκο δεδομένων και να σου έρθει κανένας λογαριασμός της τάξης των χιλιάδων ευρώ.

Τηλεφώνησε στην cosmote και ρώτα τους.

Όσο για την ταχύτητα, όπου έχει κάλυψη HSPA G3 είσαι τζετ. Στο σπίτι μου πάει σφαίρα όπως και στην Αθήνα, στη Καλαμάτα και στη Γαστούνη που το δοκίμασα το ίδιο, όπως και Πάτρα. Αλλά όπου έχει σύνδεση GPRS και μόνο, πάει σαν PSTN σε άσχημη σύνδεση, κοινώς σέρνεται.

Γιατί δεν έχεις και μια Adsl σπίτι; Συμφέρει.
 
vp74 είπε:
Στο rapidshare έχεις λογαριασμό premium; Αν όχι τότε λογικό είναι να σε περιορίζει στην ταχύτητα των downloads σου και στις ταυτόχρονες συνδέσεις αν κατεβάζεις σαν απλός user.
Δεν έχω premium account και ούτε θέλω να αποκτήσω. Σαν απλός χρήστης θέλω να κατεβάζω.

nkarytia είπε:
Είναι απλό φίλοι μου! Στο Cosmote "On The Go" όλες οι συνδέσεις περνάνε απο proxy! Βάζω στοίχημα ότι η ΙΡ σου είναι κάτι σαν 195.167.65.XXΧ!
Σωστός!! Συγκεκριμένα το μήνυμα: "Your IP address 195.167.65.XXX is already downloading a file. Please wait until the download is completed."

 




pooky(1) είπε:
Συνδέεσαι με HSPA USB Modem και όχι με usb stick ασύρματου lan.
Ναι φιλε μου σόρρυ νόμιζα ότι το χατε καταλάβει..

pooky(1) είπε:
Μπορεί η Cosmote να έχει κλειδώσει το rapidshare και να μην σε αφήνει να το χρησιμοποιήσεις, μια και μπορεί κάλλιστα να ξεπεράσεις το μέγιστο επιτρεπόμενο όγκο δεδομένων και να σου έρθει κανένας λογαριασμός της τάξης των χιλιάδων ευρώ.
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωσή μου, διότι έχω επιλέξει το "απεριόριστο πρόγραμμα" το οποίο αν ξεπεράσεις τα 30GB (θα μου πείτε τι "απεριοριστο είναι αυτο :p ) αυτόματα κλείνει η σύνδεσή σου. Έναντι δηλαδή των άλλων προγραμμάτων όπου άν δεν προσέχεις τον όγκο των δεδομένων σου που έχεις κατεβάσει υπάρχει κίνδυνος αυξημένου λογαριασμού, εγώ έχω με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μια "δικλίδα ασφαλείας". Οπότε δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μη σας έχω ζαλίσει ε; :p
 
Η Cosmote δεν έχει κλειδώσει το rapidshare, αλλά κάνει proxyfy όλες τις συνδέσεις της. Γι αυτό το λόγο "φαίνεται" ότι εσυ κατεβάζεις κάτι απο αυτό.
 
Eγώ μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;
 
Milten είπε:
Δεν έχω premium account και ούτε θέλω να αποκτήσω. Σαν απλός χρήστης θέλω να κατεβάζω.
Αυτό σου λέω κ εγώ. Μόνο με premium account έχεις πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις με την ίδια ip. Σαν απλός χρήστης κατεβάζεις ένα αρχείο και μόνον αφού τελειώσει μπορείς να κατεβάσεις άλλο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
 
vp74 είπε:
Μόνο με premium account έχεις πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις με την ίδια ip. Σαν απλός χρήστης κατεβάζεις ένα αρχείο και μόνον αφού τελειώσει μπορείς να κατεβάσεις άλλο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
Ξέρω τι μπορείς να κάνεις και με premium και με απλό account. Ξέρω ότι σαν απλώς χρήστης κατεβάζεις μόνο ένα αρχεία και ότι μόνο αφου τελειώσει μπορώ να κατεβάσω άλλο μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα...Το ξέρω και αυτό!!!!! ΞΕΡΩ πώς δουλεύει το rapidshare...! :p

Εσύ έχεις καταλάβει πώς το πρόβλημά μου είναι ότι εδώ και 4 μήνες μου λέει ότι ήδη κατεβάζω ένα αρχείο;;
 
Φιλε μου rapidshare και cosmote Οn the Go απλα ξεχασε το. :(

Η cosmote μαλλον δινει μια ip για ολους τους συνδρομητες και μεσω proxy βγαινουν στο net οποτε το rapidshare σε βλεπει σαν να εισαι μεσα.

Τωρα υπαρχουν κολπακια around it οποτε google it. ;)
 
Φίλε μου θα σου ξαναπώ ότι ο μόνος τρόπος χωρίς tunnel είναι premium account. Μιας και βγαίνετε όλοι από 1 ή 2 ips, αν κάποιος άλλος χρήστης (από τους 100άδες) κατεβάζει, εσύ σαν απλός χρήστης με την ίδια IP, φαίνεται στο rapidshare ότι το αρχείο που κατεβάζει εκείνος, το κατεβάζεις εσύ οπότε πρέπει να περιμένεις να τελειώσει μια σύνδεση και να προλάβεις την επόμενη. Κάτι το οποίο είναι λίγο ακατόρθωτο εκτός αν το δοκιμάσεις κατά τις 4 τα ξημερώματα. :p

Σε premium account όμως δεν έχεις περιορισμό ταυτόχρονων συνδέσεων από 1 ip. Το οποίο σημαίνει ότι: Οι υπόλοιποι θα κατεβάζουν σαν απλοί users, (oι 3-4 που θα έχουν πάρει τις ips του παρόχου σου) αλλά εσύ σαν premium δεν θα έχεις πρόβλημα.

Με άλλα λόγια αυτή την στιγμή στο rapidshare φαίνεσαι σαν ένας απλός χρήστης που προσπαθεί να κατεβάσει τα άντερά του με την ίδια ip από 100άδες υπολογιστές. Σαν να έχεις στο τοπικό σου δίκτυο 100 υπολογιστές που προσπαθούν να κατεβάσουν από 1 ip με απλό user account.

Καλή συνέχεια.
 
Πίσω
Μπλουζα