Πρώτες επαφές με το Φόρουμ

Bambinella

Extra Galactic RetroEntity!
Joined
18 Mαϊ 2010
Μηνύματα
16.516
Αντιδράσεις
28.109
Οταν εκανα την εγγραφη μου στο Retromaniax ενιωθα οτι βρισκομουν σε ενα πελαγος θεματων που με ενδιεφεραν.

Ηταν τοσο πολλα που κυριολεκτικα δεν ηξερα τι να πρωτοδιαβασω και τι να πρωτοσχολιασω. Το Retromaniax ηταν το πρωτο σαϊτ οπου εκανα εγγραφη στη ζωη μου, καθοτι τον Μαϊο του 2010 ημουν αρχαρια με τους υπολογιστες. Και ισως να μην ειχα αγγιξει ουτε μεχρι σημερα υπολογιστη, αν δεν ειχε αποκτησει τοτε η κορη μου ενα μικρο λαπτοπ. Εκει πρωτομπηκα, γλυκαθηκα και υστερα αγορασα δικο μου.

Ετσι λοιπον ως αρχαρια δεν ηξερα θυμαμαι οτι υπαρχει κι ενα κουμπακι που το λενε Edit για να διορθωνουμε ο,τι λαθος και χαζομαρα εχουμε γραψει.

Οποτε ολα τα πρωτα μου σχολια στο φορουμ ειναι παρθενικα και...αδιορθωτα με ολα οσα μπορει αυτο να σημαινει. :) Ευτυχως, υστερα απο λιγες μερες το ανακαλυψα το κουμπακι και απεφυγα τυχον περαιτερω ρεζιλικια.

Ο πρωτος ανθρωπος με τον οποιον ανταλλαξα σχολιο εντος φορουμ ηταν ο tonytony. Ρωταγε το παιδι πως βλεπουμε Θεατρο της Δευτερας στο αρχειο της αειμνηστης ΕΡΤ και του απαντησα μια που γνωριζα καλα το αντικειμενο. Αν και καινουργια με τους υπολογιστες, το αρχειο το ειχα επισκεφθει καμποσες φορες και το καταδιασκεδαζα μαλιστα. Ετσι, χαρη σ' αυτο εκανα το πρωτο μου σχολιο εδω.

Απο φιλους τιποτα βεβαια, αλλα μεσα στο θεμα για τη Μαιριλιν Μονροε βρηκα την Αριαδνη και διαπιστωσα πως οι προτιμησεις μας στον ξενο κινηματογραφο εμοιαζαν παρα πολυ. Οχι τοσο στους ηθοποιους που μας αρεσαν, αλλα στις ταινιες που θελαμε να βλεπουμε: ασπρομαυριλες του '50 κι ακομα πιο παλιες. :)

Λιγες μερες αργοτερα ξεκινησα κι εγω ενα θεμα. Το πρωτο μου θεμα στο φορουμ και οσο περιεργο κι αν σας φαινεται, δεν ηταν στον Ελληνικο Κινηματογραφο. Ηταν αφιερωμενο στις παλιες ξενες ταινιες και τους ηθοποιους που αγαπησαμε. Εκει η Αριαδνη εδωσε ρεστα τιμωντας το θεμα μου οσο δεν παιρνει αλλο. Ηθελα πολυ να της κανω αιτημα φιλιας, αλλα δεν το θεωρουσα σωστο ως καινουργια και απειρη να εκανα μια τετοια κινηση σε ενα μελος ανωτερο και παλαιοτερο απο μενα. Ευτυχως ομως δε χρειαστηκε να περιμενω πολυ και υστερα απο λιγο καιρο μου εκανε αιτημα η Αριαδνη. Αυτο εβαλε τα θεμελια μιας ομορφης διαδικτυακης φιλιας που συνεχιζεται μεχρι σημερα.

Σ' ευχαριστω, Αριαδνη, που μου χαρισες τοσο ωραιες στιγμες με τις κουβεντες που καναμε στο φορουμ και στα προσωπικα μας μηνυματα. Ησουν η πρωτη φιλη μου εδω!

Εσεις τι εχετε να θυμαστε απο τις πρωτες σας επαφες με το Φορουμ; Τα πρωτα σχολια, το πρωτο θεμα που ανοιξατε, τους πρωτους φιλους που κανατε; Ειναι ολα αυτα για σας μια γλυκεια αναμνηση;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μπηκα στο φορουμ το 2009 τον αυγουστο κατα λαθος το ανακαλυψα καθως εψαχνα βιντεοκασσετες για την συλλογη που εχω και εκανα την εγγραφη για να ρωτησω για καποιες που εψαχνα (πριν μαθω τους κανονισμους περι διακινησης υλικου κ.λπ.) εκει εκανα ενα τραγικο λαθος και αντι για θανος εγραψα θανοε και ηταν ετσι για αρκετο καιρο κατα τον οποιο δεν εμπαινα τοσο συχνα μεχρι να αρχισω να το ψαχνω περισσοτερο και να ζητησω βοηθεια για να φτιαξω το name απο την miss kambia που με παρεπεμψε στον mr wally ο οποιος και το διορθωσε Και τον ευχαριστω για αυτο καθως χωρις την βοηθεια του θα ηταν ακομα λαθος ομολογω οτι τα μυνηματα μου στην αρχη ηταν περιεργα λογο και της βιασυνης απο τα τοσα θεματα που ανακαλυψα και θυμηθηκα εδω μεσα απο δω βρηκα τον video80 που εχει και αυτος τρελλα με το βιντεο και αρκετες φορες εχει τυχει να παρουμε το αμαξι του και να παμε να ψαχνουμε παλια βιντεοκλαμπ και περιοδικα στο μοναστηρακι και σε αλλες περιοχες εδω γνωρισα επισης τον panobocajuniors με τον οποιο βρηκαμε πολλα κοινα και κανουμε παρεα και τον Mr exetlaio ο οποιος ειναι αρχηγος στις ταινιες που μου αρεσουν (ελληνικες και ξενες cult) και χαρη σε εκεινον βρηκα και τα παιδια απο το φιλικο trash site το οποιο δυστυχως εχει παψει να υφισταται πλεον γνωρισα και πολλα αλλα μελη στις συναντησεις που εχω παρευρεθει σε αθηνα και θεσσαλονικη και πλεον εχω να πω οτι οι 2 πρωτες σελιδες στον browser ειναι το google και το retrmaniax Πλεον δεν υπαρχει μερα που να εχω χρονο και να μην μπω να δω τι γινεται εδω περα και να απαντησω σε καποιο θεμα αν γνωριζω η να θυμηθω κατι και να γραψω για αυτο οποτε ευχαριστω ολους οσους το κρατανε ζωντανο :)
 
Ωραιο θεμα Βιβη! :flower:

 


15-11-2011
ηταν οταν εψαχνα για κατι -δεν θυμαμαι τι... :banghead: - και

ανακαλυπτα το retromaniax και τον μαγικο ρετροκοσμο του. :)

Ομολογω οτι δεν ειχα και το καλυτερο ξεκινημα -ηταν επεισοδιακο-γιατι μπηκα με το αριστερο!!! :precry:

Μετα απο μερικες μερες να εφαγα ban... :ban: ...για 10 μερες απο την διαχειριση

λογο αρνησης να κατεβασω ενα αλμπουμ που ειχα ανεβασει.

(παιζει να ειμαι και το πιο γρηγορα banαρισμενο μελος.... :fafoutis: )

Δεν γνωριζα οτι επαιζαν πνευματικα δικαιωματα στην μεση,

αποτελεσμα....ειχα μια κοντρα με τον Wally για αυτο. :takethat:

Βεβαια του ζητησα συγνωμη συγνωμη με μεγαλη καθυστερηση -ενα χρονο μετα σχεδον - οταν εγινα χρονιαρικο στο φορουμ!!! :baby2:

Οταν επανηρθα και εστρωσα χαρακτηρα... :D ...και παρατηρησα πως λειτουργει το φορουμ

και καταλαβα πως πρεπει να κινουμαι,ανοιξα και το πρωτο μου θεμα... :)

Ομολογω οτι δεν πηγε και πολυ καλα... :precry: ...αλλα δεν με πειραζει.... :)

Εκει ομως που εδωσα ρεστα και μαλιστα παρεσυρα πολλους playmobil και μη φαν....ηταν οταν

ανοιξα το θεμα με τα διοραματα.... :D

Στην αρχη ξεκινησε λιγο μουδιασμενα...στην πορεια ομως πηρε φωτια.... :D ...ενταξει,εβαλα κι εγω λιγο το χερακι μου....
smiley-music037.gif
"]
smiley-music037.gif
[/url] ...αν και τωρα τελευταια το εχω ψιλοαφησει το θεμα,αλλα θα επανερθω δυναμικα!!! ;)

Με πηραν χαμπαρι απο την διαχειριση οτι ειμαι αρρωστος playmobilακιας και εκτος οτι μου αλλαξαν

τον "μαμισιο" τιτλο σε Playmobil Maniac... :d@redevil ...μου εφτιαξαν/αφιερωσαν και 2 emoticon.... :sta2 :stayros .... :D

Το πρωτο ατομο αν θυμαμαι καλα που μου ειχε στειλει? της ειχα στειλει?... :wait2: ....καταραμενο αλτσχαιμερ.... :banghead:

μυνημα φιλιας ηταν η Kambia. :flower:

Ομολογω οτι βρηκαμε πολλα κοινα σε πολλα παιχνιδοθεματα και το μεγαλυτερο απο ολα....ειναι μια playmobil φαν!!!! :D

Βεβαια μαζι με την Kambia παρεσυρθει και η D@redevil....με την οποια βρηκαμε εξισου κοινα σημεια,

αν και της αρεσουν πιο πολυ τα LEGO την συγχωρω....αλλωστε κανεις δεν ειναι τελειος.... :p

Να πω εδω, οτι τις δυο κυριες τις εχω γνωρισει και απο κοντα...απλα ΘΕΕΣ!!!!!! :worship: :worship:

Ναταλι,Μαριαννα....σας ευχαριστω πολυ για ολα μεχρι τωρα!!!!! :thanx2:

Κλεινοντας - να πω οτι εκτος των δυο κυριων που αναφερθησαν - ενα μεγαλο ευχαριστω... :thanx2: ....και στα υπολοιπα παιδια

που με εχουν προσθεσει στους φιλους τους και τα λεμε ειτε απο κοντα,ειτε διαδυκτιακα. :)
 
Είχα ανακαλύψει το φόρουμ, ενώ έψαχνα κάποια στοιχεία για παλιές ταινίες τρόμου. Είχα βρει έναν διάλογο του Εχετλαίου με τον Dominion, οπότε σκέφτηκα " εδώ είμαστε ". Μετά σκάλισα και τα υπόλοιπα θέματα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα, από την πλούσια θεματολογία και τις άπειρες πληροφορίες για παιδικά, ταινίες, εκπομπές , παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο, σημάδεψε την παιδική μας ηλικία. Για κανα δίμηνο παρακολουθούσα καθημερινά το retromaniax, αλλά μια και ήμουν άπειρος με τα του ίντερνετ και τα των φόρουμ, δίσταζα να κάνω εγγραφή. Τελικά το πήρα απόφαση που λένε και θυμάμαι ότι το πρώτο μου θέμα, δεν είχε να κάνει με horror, αλλά με την σειρά The Time Tunnel ( το τωρινό μου avatar ), η οποία είναι από τις αγαπημένες μου. Πολλά τα εξαιρετικά παιδιά του φόρουμ, μερικά από τα οποία είχα την τύχη να γνωρίσω και από κοντά, στις διάφορες συναντήσεις .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ ωραίο θέμα αυτό Bambinella, έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να πω και εγώ κάποια πράγματα, αν και δεν έχω πολύ καιρό εδώ, γιατί όταν πρωτογράφτηκα στο φόρουμ έκανα τη βλακεία να ξεχάσω να συστηθώ. Πριν το ανακαλύψω, με είχε πιάσει και μένα μία μανία για το ρετρό και τα ωραία πράγματα που ζήσαμε, όπως και τους περισσότερους. Μία μέρα συζητούσαμε με μία παρέα για το πόσο αξέχαστα περάσαμε στα παιδικά μας χρόνια και το ότι η νέα γενιά δεν ξέρει τι χάνει που δεν θα γνωρίσει ποτέ αυτά που ζήσαμε εμείς. Τότε σ'έναν από την παρέα άστραψε το λαμπάκι και φώναξε "Το βρήκα, έτσι θα το ονομάσω!" Είχε σκεφτεί να φτιάξει ένα φόρουμ που να λέγεται "Δεν ξέρεις τι χάνεις", αφιερωμένο σε όλα τα πράγματα της δικής μας γενιάς, τα παιδιά των 80's και αρχές 90's. Είχε κατενθουσιαστεί με την ιδέα του και μας ήθελε για συνεργάτες. Δεν ήξερε όμως ότι τον είχε προλάβει με διαφορά χρόνων το...Retromaniax! Είδε λοιπόν ότι υπήρχε ήδη αυτό, και η ιδέα του εγκαταλείφθηκε, ευτυχώς κατά τη γνώμη μου, γιατί ο συγκεκριμένος δεν διακρινόταν και πολύ για την υπευθυνότητά του και δεν θα μπορούσε ποτέ να καταφέρει ότι κατάφερε αυτό το φόρουμ.


Παρ'όλα αυτά εγώ δεν είχα ιδέα για το τι είναι και πώς λέγεται αυτό το ρετροφόρουμ που υπήρχε ήδη. Το ανακάλυψα τυχαία, ψάχνοντας για παιδικές αναμνήσεις. Παλιά παιχνίδια έβαζα; Retromaniax έβγαζε. Παλιά καρτούν; Retromaniax. Παλιές σειρές; Το ίδιο. Έτσι κατάλαβα κάποια στιγμή ότι όλα αυτά που έψαχνα υπήρχαν εκεί. Μπήκα και είδα ότι όντως υπήρχε ένας πραγματικός θησαυρός. Αμέσως έγινα μέλος. Το πρώτο μου ποστ, ήταν να παραθέσω ολόκληρους τους στίχους του κοριτσίστικου τραγουδιού "Όταν η Λόλα", τους οποίους προσπαθούσαν να θυμηθούν μερικοί. Η Dare ήταν εκείνη που με υποδέχτηκε με...προσκυνήματα
:) και μου έδωσε ένα λινκ για να μπω "να με κεράσουν κάτι". Στην αρχή δεν κατάλαβα τι εννοούσε, μετά μπήκα στο νόημα, αλλά από την ορμή και τον ενθουσιασμό μου να διαβάσω όλα αυτά που είχα βρει εδώ μέσα, ξέχασα τελείως να συστηθώ (συγνώμη Dare!) Το θυμήθηκα μετά από καιρό και ντρεπόμουν πλέον να το κάνω, γιατί έχοντας ήδη ανταλλάξει πολλές κουβέντες με άλλα μέλη, θα νόμιζαν ότι κάνω πλάκα αν ξαφνικά έλεγα "γειά σας, ήρθα!"

 


Καθώς είδα με χαρά ότι το φόρουμ διέθετε ξεχωριστό τμήμα για ταινίες τρόμου, άρχισα δειλά δειλά να ανοίγω τα πρώτα μου θέματα. Όπως είπε και η Bambinella, έτσι κι εγώ δεν τολμούσα να κάνω αίτημα φιλίας σε κανέναν. Κι επίσης όπως η Bambinella δεν είχε ανακαλύψει το "edit", εγώ δεν είχα ανακαλύψει αρχικά το κουμπί "spoiler", με αποτέλεσμα σε κάποια πρώτα ποστς να γράφω η ίδια τη λέξη "spoiler", όταν μιλούσα για βιβλίο ή ταινία. Ο Exetlaios ήταν ο πρώτος που μου έκανε την τιμή να μου κάνει αίτημα φιλίας, όταν πήρε χαμπάρι το ενδιαφέρον μου για τις ταινίες τρόμου. Μετά ακολούθησε η Αριάδνη, με την οποία είχαμε κοινό την αγάπη μας για τα βιβλία της Άγκαθα Κρίστι, και ο Rio, ο οποίος, ως φαν του τρόμου και ο ίδιος, είδε και τη δική μου τρέλα για το είδος και μου έδωσε θάρρος στην αρχή στηρίζοντας τα ποστς μου με απαντήσεις και thanks. Aργότερα ακολούθησαν κι άλλα φορουμιακά φιλαράκια, και τους ευχαριστώ όλους, αλλά κυρίως αυτούς τους τρεις που με αποδέχτηκαν πρώτοι και μου έδωσαν μεγάλη χαρά.


 


Αν και λίγο καιρό εδώ, κατά έναν περίεργο τρόπο νιώθω σαν να σας ξέρω όλους χρόνια. Κρίμα που δεν ανακάλυψα το φόρουμ ενώ ζούσα ακόμα Ελλάδα, για να είχα την ευκαιρία να σας γνωρίσω από κοντά. Το Retromaniax είναι ένα υπέροχο νοσταλγικό ταξίδι στο γλυκό παρελθόν, που δεν θέλω να τελειώσει ποτέ!



 
Δεν θυμάμαι να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο αλλά σε πολλές αναζητήσεις μου, έπεφτα πάντα στο ίδιο site, retromaniax.gr! Έτσι, είδα φως, κίνηση, φασαρία και λέω δεν μπαίνω να δω τι γίνεται. Και πραγματικά τα έχω δει ΟΛΑ. Είναι απίστευτο το τι μπορεί να βρει κάποιος στις τόσες σελίδες του φόρουμ.

Το πρώτο μου θέμα είχε να κάνει με video games. Ο πρώτος φίλος που έκανα ήταν ο tzehos, όπου ζητούσε να φτιάξει το Game Gear του ο άνθρωπος και προσφέρθηκα να του το κάνω εγώ. Οφείλω να ομολογήσω ότι αν και η εγγραφή μου έγινε τον Απρίλιο του 2010 η δραστηριότητα μου είναι πολύ έντονη (όπως οι περισσότεροι έχετε παρατηρήσει άλλωστε) τους τελευταίους 5 μήνες όπου ξέθαψα πολλά παλιά ποστ και έτσι απέκτησα το παρατσούκλι που κοσμεί το avatar μου.

Υ.Γ. Δεν ήξερα για το καλωσόρισμα και δεν μπήκα στο σχετικό θέμα και έχασα και το κέρασμα :(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγω βρηκα το φορουμ οταν εψαχνα για καποια πραγματα για κασσετες του Snes επσεσα σε ενα thread εδω που ελεγε πως μπορεις να αλλαξεις την εσωτερικη μπαταρια που κανει save! Αργοτερα εγινα μελος για να μπορω να βλεπω τις φωτογραφιες στα ποστ.

Μετα απο αρκετο καιρο εκανα τα πρωτα μου ποστ , δεν θυμαμαι τι και πως αλλα σιγουρα ηταν σε σχεση με το Retro Gaming... Αυτα :D .

ps. Σταυρο θυμαμαι που ειχες ξαναναφερει για το "περιεργο" ξεκινημα σου στο φορουμ αλλα δεν ηξερα τι εχει γινει τωρα το διαβασα χαχαχαχα :rofl:

ps2.Και εγω τα ιδια δεν ηξερα για καλωσορισματα , κερασματα και τετοια , κατευθειαν στο ψητο :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ μπήκα στο φόρουμ το καλοκαίρι 2006 όταν κάποιος με ενημέρωσε ότι μπορούσα να κατεβάσω τα Πίκτσελ :p . Κατέβασα ό,τι βρήκα, είδα 200 χρήστες συνολικά και δεν ξαναμπήκα μέχρι το Μαη του 2007 που μ'επιασε νοσταλγία να ξαναποκτήσω τα συστήματα που είχα μικρός. Άνοιξα το πρώτο μου θρεντ που αφορούσε αγορά μιας Α1200. Μετά άνοιγα θρεντ με τίτλο "Το δικό μου Ατάρι", "Το δικό μου C64" κλπ κλπ...."Το δικό μου IIci"(όχι ρε δεν το πουλάω!). Και από τότε μπήκε πολύ νερό στ'αυλάκι. Το σίγουρο είναι οτι η παρουσία μου ηταν καταλυτική στη ραγδαία άφκσηση των μελών του ιερού τούτου χώρου.

Αφτα.
 
Πολύ ωραίο θέμα πραγματικά! Μα τι μνήμη είναι αυτή!!! Θυμάσαι και τι σε πρωτορώτησα!!! Εγώ δυστυχώς δε μπορώ να θυμηθώ ούτε πως το βρήκα ούτε τι πρωτοσχολίασα...Κακό αυτό πρέπει να ενισχύω με κάτι τη μνήμη μου...
 
Τα χω ξαναγραψει καπου,εν συντομια το φορουμ τα ανακαλυψα απο τις αρχες του σαν αναγνωστης ψαχνοντας τα γνωστα ρετρα,κολωσα να γραφτω γιατι απομονωνοντας μεμονωμενα ατομα (αναμεσα στα 15 λεμε που 'χε τοτε) μου 'χε φανει γκικικη φαση κολλητων,κανενα απο τα μεμονωμενα δεν ειναι πλεον εδω,οπως επισης ειχα ξεχωρισει και ατομα με χιουμορ και που περναγαν καλα με αυτο.


Αaaaaanyway καποια στιγμη δεν κρατηθηκα και την ημερομηνια εγγραφης μου το πηρα αποφαση και δεν αφησα θρεντ απαλευτο.



Πρωτες μερες καχυποψια απο κανα δυο-τρεις για το θρασος με το οποιο μπηκα , μεχρι που μετα απο καμποσα ποστ ηρθε η αναγνωριση η αποθεωση και τα απανωτα respect ,μιλαμε για δοξες εποχες 2004 και εθνικης ,καποια στιγμη με κουρασαν ολα αυτα και μπηκα στο ρελαντι να φανει και κανας αλλος
:supergrin: ....


Τα υπολοιπα στο βιβλιο μου το πιο πιθανον ψηφιακο.
 
Aardvark είπε:
μεχρι που μετα απο καμποσα ποστ ηρθε η αναγνωριση η αποθεωση και τα απανωτα respect ,μιλαμε για δοξες εποχες 2004 και εθνικης ,καποια στιγμη με κουρασαν ολα αυτα και μπηκα στο ρελαντι να φανει και κανας αλλος :supergrin: ....
Μέχρι που, όπως είπα πιο πάνω, ήρθα εγώ και όλα μπήκαν σε ενα πιο σωστό και μεθοδικό δρόμο γεμάτο σταθερότητα καθώς εβαλα σε τάξη το moderation, θέσπισα τις συναντήσεις κάθε 20 μέρες, απόδιωξα μερικούς θρασείς λευκούς στα 40 που ήθελαν ν'αγοράσουν Mac IIci και ενα σωρό άλλα πράγματα που θέλω 2 σελίδες να τ'απαριθμήσω και δε θέλω να σας κουράσω.
 
Ετσι ειναι οπως τα λες Rygarουλη δεν τιθεται αμφισβητηση επ'αυτου.


Φλασια,ενας απο τους λογους που με'χε τρομαξει το φορουμ τοτε ηταν και το Avatar του Telamona ,ειχε εναν μουσατο και νομιζα οτι ηταν αυτος και ειπα που να μπλεξω.



Μετα εμαθα οτι ηταν καποιος λινουξας θρυλος στο αντικειμενο του.
:)
 
@Aardvark,Rygar Ειστε και οι δυο παρε τον εναν και χτυπα τον αλλο!! Απο μετριοφροσυνη αλλο τιποτα χαχαχαχα!! :p
 
Βλεπω τα μελη του forum ειναι μεσ'την μετριοφροσυνη.Μπραβο και παλι μπραβο :p :p:p
 
Δεν πιανω ποτε κοκκινο θα πιασω ασπρομαυρο την μπλουζα που φοραω τωρα δηλαδη η τα λαβαρα και της σημαιες που εχω στο μαγαζι :p :p:p
 
Mε παρασερνει ο μπαγασας,εγω ειμαι χαμηλων τονων.
 
Το να διαβαζει κανεις σχολια του Rygar σε συνδυασμο με του Aardvark ειναι το καλυτερο αγχολυτικο! :)

Λοιπον παιδια, απο οτι βλεπω δεν ειμαι η μονη που δεν περασε απο τα Νεα Μελη για το καλωσορισμα! Οχι πως περιμενα και να' μαι, δηλαδη...

Perlastar και Johnny, ουτε εγω περασα απο κει κι ετσι εχασα την τουρτα μου. Στεναχωρεθηκα οταν το καταλαβα, αλλα οπως εγινε και με εσας, ηταν πια αργα για να παρουσιαστω ως καινουργια. Η στεναχωρια μου ομως δεν κρατησε ουτε χρονο καλα - καλα γιατι στην πρωτη μου επετειο στο φορουμ, η Kambia μου προσφερε μια μεγαλειωδη ολολευκη τουρτα. Η κοπελα αυτη εχει το χαρισμα να ξερει ακριβως τι τουρτα θελει ο καθενας!

Τα σχολια σας ειναι υπεροχα. Πολυ μου αρεσει να τα διαβαζω και να μαθαινω ολο το αμαρτωλο παρελθον σας.... :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τουουρτες,εμεις δεν ειχαμε τουρτες ,σε περιλαμβανανε κανα δυο με το που εμπαινες και αρχιναγανε τις ερωτησεις τυπου "Τινος 'σαι 'συ ρε" ."Τι κανεις δω",η μασαγες και την εκανες με ελαφρα η εμενες και γινοσουν αντρας,χαχαχα.
 
Ναι ναι! Εμείς ήμασταν φτωχαδάκια τότε, άκου τούρτα! Λίγο μερέντα κι αυτό πολύ μας ηντούστανε.

Επίσης όσοι την κάνανε, πρώτα λέγανε "Τώρα θα σας δείξω εγώ" (βλέπε Χλαπάτσας)
 
Πίσω
Μπλουζα