Πως να προστατέψετε την ακριβή σας 40" LCD TV !

marag

Retro Member
Joined
23 Νοέ 2007
Μηνύματα
107
Αντιδράσεις
1
Πριν από λίγες ημέρες απέκτησα μία καινούργια SONY Bravia LCD των 40" και λόγω της ύπαρξης μικρών και ζωηρών παιδιών στο σπίτι σκέφτομαι να αγοράσω "προστατευτικό LCD τηλεόρασης" από το παρακάτω κατάστημα:

http://www.thescreenprotector.co.uk

απλά ρωτάω αν το έχει δοκιμάσει κανένας φίλος και το σημαντικότερο αν αλλειώνει την εικόνα της τηλεόασης. :shake:

Ευχαριστώ.
 
marag είπε:
Πριν από λίγες ημέρες απέκτησα μία καινούργια SONY Bravia LCD των 40" και λόγω της ύπαρξης μικρών και ζωηρών παιδιών στο σπίτι σκέφτομαι να αγοράσω "προστατευτικό LCD τηλεόρασης" από το παρακάτω κατάστημα:
http://www.thescreenprotector.co.uk

απλά ρωτάω αν το έχει δοκιμάσει κανένας φίλος και το σημαντικότερο αν αλλειώνει την εικόνα της τηλεόασης. :shake:

Ευχαριστώ.
Καλησπερα. Συγνωμη κιολας, αλλα τα παιδια σου θα την κοπανησουν με κανενα σφυρι? Επειδη plasma εχω και γνωριζω την ανθεκτικοτητα του γυαλιου γι αυτο σε ρωταω.

Εκτος αν οντως εχεις τοσο ζωηρα παιδια, που πετανε βαρια και αιχμηρα αντικειμενα, ...οποτε η αγορα κατι τετοιου ειναι μονοδρομος.
 
Μια 40άρα TFT δεν είναι πανάκριβη.

Τώρα αν έχεις μικρά παιδιά αλλάζει το θέμα.

Τι να σου πω, good luck!!!!!!!!
 
santosp είπε:
Καλησπερα. Συγνωμη κιολας, αλλα τα παιδια σου θα την κοπανησουν με κανενα σφυρι? Επειδη plasma εχω και γνωριζω την ανθεκτικοτητα του γυαλιου γι αυτο σε ρωταω.Εκτος αν οντως εχεις τοσο ζωηρα παιδια, που πετανε βαρια και αιχμηρα αντικειμενα, ...οποτε η αγορα κατι τετοιου ειναι μονοδρομος.

ξέρεις φίλε μου, η plasma έχει πολύ καλύτερο και ανθεκτικότερο γυαλί από την LCD λόγω των υγρών κρυστάλλων, είδα διάφορες φάσεις στην προηγούμενή μου CRT όχι τόσο με σπασίματα οθόνης αλλά με γρατζουνιές και γδαρσίματα, αυτό φοβάμαι περισσότερο από τα μικρά μου, διότι απουσιάζω από το σπίτι καθημερινά μέχρι το βράδυ και δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί ! :precry:

φαντάσου να βλέπεις BR ταινία σε Full HD και να διακρίνεται και ένας "τσαμπουκάς" ίσα με ένα δάκτυλο τουλάχιστον ! :cry:

πραγματικά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω αν πρέπει να χώσω 140 € για το προστατευτικό, τόσο το κοστολόγησε ο τύπος από το συγκεκριμένο site !
 
Δωστα, :xm: τι να σου πω...δεν ξερω. Επειδη ομως και αυτο στην κακομεταχειρηση θα γδερνεται, κοιταξε οτι παρεις να βγαινει ευκολα, ωστε χωρις κοπο να βλεπεις το dvd σου ανετα σε υψηλη ευκρινεια. Αλλιως νομιζω οτι τις ιδιες γρατζουνιες θα αντιμετωπισεις και με αυτο, πανω σε αυτο.
 
συγνώμη αλλά το βρίσκω περιττό έξοδο...με τόσα παίρνεις βραχίονα και την στηρίζεις στον τοίχο σε σημείο που να μην την φτάνουν... Για μένα απλά κάλυψε με ένα πανι την οθόνη όταν δεν δουλεύει ώστε να μην πιάνει σκόνη και να μην τραβά την προσοχή των μικρών τσουνάμι...στα παιδιά τύπου dennis the menace όπως τα ανηψάκια μου πιάνει

Άσχετο: καλύτερα να είναι έτσι τα παιδάκια ζωηρά παρά να είναι μαζεμένα-κομπλεξικά-μπουνταλάδες...ο χρόνος έχει δείξει ότι μετά η κατάσταση αντιδτρέφεται
 
Δεν νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του. Ειδικά με τον ρυθμό που πέφτουν οι τιμές των τηλεοράσεων.

Η κόρη μου (4+ ετών)όποτε θέλει να δει ένα επεισόδιο Ντόρας ή Μπομπ από το DVD-Recorder, δείχνει με το δάκτυλο στην οθόνη της τηλεόρασης στο σαλόνι όπου είναι μία 32" CRT (χτυπάει το κρύσταλλο με το χέρι της) και το μόνο που με ανησυχεί είναι να καθαρίζει κάποιος τις δαχτυλιές της. Στο γραφείο έχω μία 32" TFT αποκλειστικά για παιχνίδι και της είπα ότι αυτή την τηλεόραση δεν πρέπει να την αγγίζει γιατί χαλάει και δεν φτιάχνει και ότι θα της πάρω τα λεφτά από τον κουμπαρά της άμα μου την χαλάσει να πάρω άλλη γιατί είναι ακριβή και ό,τι θέλει να δει θα μου το λέει να το βλέπει στην άλλη τηλεόραση. Περνάει από μπροστά, παίζει τριγύρω, βλέπουμε τηλεόραση μαζί, έρχεται και κοιτάει όταν παίζω, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν την έχει πλησιάσει να απλώσει το δάχτυλο της επάνω και δεν μπορώ να πώ ότι είναι και το πιο υπάκουο παιδί του κόσμου.

Εγώ θα έλεγα να μην υπερβάλλεις και απλά να τους εξηγήσεις το τί και πω και να τους πεις και ότι αν κάνουν κάποια ζημιά (όχι μόνο στην ΤιΒι) θα την πληρώσουν αυτά (με κάτι που θα τα ενοχλήσει να το χάσουν). Τα παιδιά δεν είναι χαζά, άμα τους μιλήσεις όμορφα καταλαβαίνουν. Περισσότερο θα κινδυνεύει μετά από κάνα ιπτάμενο χειριστήριο σε στιγμή απελπισίας παρά από τα παιδιά σου. ;)

Επίσης, μην τα αφήνεις να παίζουν μπάλες κλπ ιπτάμενα παιχνίδια στο σπίτι, όσο κλαις την ΤιΒι σου κλαίει και η σύζυγος τα βάζα της, ότι θέλουν στο δωμάτιο τους. Τώρα άμα συμβεί κάποιο μικροατύχημα δεν θα χαλάσει και ο κόσμος, τα παιδιά να είναι καλά.
 
Βασικά, όντως τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν από μικρά.

Ambu, ένα 5λεπτο τετ-α-τετ της ανηψιάς μου με την τηλεόρασή σου, θα μπορούσε να προκαλέσει μη αναστρέψιμες βλάβες :D (και πολύ λέω με το 5λεπτο)
 
οι tft - plasma καλό είναι να κρέμονται σε σημείο που δε φτάνουν τα νήπια!

αν τα παιδιά είναι μεγάλα και δεν χαμπαριάζουν , κάντε τους την ίδια ζημιά , στο monitor του pc τους!!!!
 
Στοιχηματίζω ότι θα σου ρίχνει την ποιότητα απεικόνισης... άλλο σχολεία κτλ και άλλο το σπιτάκι σου!
 
Ήδη από εχθές μιλάω με τον μεγάλο μου υιό (5+) και του εξήγησα ότι αν χοροπηδάει κρατώντας το pad του PS3 παίζοντας το αγαπημένο του Armored Core IV (ζει έντονα τα video games οταν παίζει) μπορεί να του φύγει από τα χέρια και να προσγειωθεί ανώμαλα στην οθόνη της τηλεόρασης με αποτέλεσμα να μην ξαναπαίξει το αγαπημένο του game.

επιπλέον μια που φοβάται έντονα το σκοτάδι του είπα ότι αν σπάσει η TV θα κλείσουν για πολύ ώρα τα φώτα και ήδη έλαβε το πρώτο ΣΟΚ ! όσο για την μικρή (1+) ακόμα τα λόγια δεν πιάνουν και πολύ και κυκλοφορεί αρκετά κοντά κρατόντας ότι μπορεί να φανταστεί κανείς , από την άφοβη πιπίλα μέχρι μεταλικό σκεύος !!! εκεί πραγματικά φοβάμαι !!!!

Δεν αποφάσισα ακόμα αν θα αγοράσω το προστατευτικό αλλά ευχαριστώ για τα σχόλια και τις συμβουλές σας !
 
Πίσω
Μπλουζα