Πώς περνώ τη μέρα μου (βιβλίο για παιδιά)

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.240
Αντιδράσεις
5.958
Ήταν ένα βιβλίο που είχε σκοπό να μάθει στα παιδιά την ώρα μέσα από πολύχρωμες σελίδες με εικόνες. Πρωταγωνιστές ήταν δύο παιδάκια (μάλλον αδέλφια), σε κάθε σελίδα περιγραφόταν η μέρα τους. Υπήρχε το ρολόι με τους δείκτες και με απλά λόγια (ίσως ήταν τετράστιχα) έγραφε η σελίδα τη δραστηριότητα που έκαναν τα παιδιά. Για παράδειγμα στην πρώτη σελίδα το ρολόι έδειχνε 7: τα παιδιά ξυπνούσαν για το σχολείο και ετοιμάζονταν, 7.30 έτρωγαν πρωινό, 8 πήγαιναν στο σχολείο...το μεσημέρι γυρνούσαν στο σπίτι, έτρωγαν το φαγητό τους και ξεκουράζονταν, μετά άρχιζε η προετοιμασία στις σχολικές τους υποχρεώσεις, παιχνίδι, βραδινό φαγητό και ύπνος...

Θυμάστε το βιβλίο; (είχε κυκλοφορήσει τη δεκαετία 80-90)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρέπει να το έχω κάπου αυτό. Ήταν μικρό χαρτονένιο παραμύθι με ωραίες εικόνες! Δε θυμάμαι τον τίτλο. Αν το βρω θα ανεβάσω φωτογραφίες.
 
zouzou είπε:
Πρέπει να το έχω κάπου αυτό. Ήταν μικρό χαρτονένιο παραμύθι με ωραίες εικόνες! Δε θυμάμαι τον τίτλο. Αν το βρω θα ανεβάσω φωτογραφίες.
'Ισως να είναι αυτό που περιγράφω...

Δεν ήταν παραμύθι όμως, είχε λίγες σελίδες και ήταν ευκολο στην ανάγνωση...
 
Το βιβλιο

Πηγη εικονας www.vintagebooks.gr

Andromeda_26-213x300.jpg

@zouzou αν το βρεις, θα ήθελα φωτογραφίες...

(αν μπορούν οι admins να αλλάξουν τον τίτλο του θεματος σε ''Πώς περνώ τη μέρα μου'', όταν ξεκίνησα το θεμα αυτο, δεν θυμόμουν τον τιτλο του βιβλίου)
 
Τελευταία επεξεργασία:
βλέπετε το βιβλίο σε βιντεο

 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα