Ρετρό αφίσα για πλύσιμο δοντιών

katerinak

Expert
Joined
26 Ιουλ 2010
Μηνύματα
19.182
Αντιδράσεις
2.897
Στη Β' δημοτικου ηρθε μια οδοντιατρος στο σχολειο μας κι αφου εκανε εναν ελεγχο σε ολους μας μας μοιρασε μια αφισα και αφησε ενα ειδος πινακα/αφισα για να συμπληρωσουμε το ονομα μας και να σημειωνουμε καθημερινα αν πλυναμε τα δοντια μας.

Η αφισα δυστυχως δε θυμαμαι τι ακριβως ελεγε,σιγουρα μας περιεγραφε με απλο τροπο πώς γινεται το σωστο πλυσιμο και καθε ποτε πρεπει να γινεται αντικατασταση της οδοντοβουρτσας.Αν δεν κανω λαθος στην αφισα υπηρχε ενα κοριτσακι και μια τεραστια(σε συγκριση με το κοριτσακι) πορτοκαλι οδοντοβουρτσα

Ειχε κανεις αλλος την αφισα αυτη; μακαρι να υπαρχει ακομα καπου μεσα στο σπιτι..
 
Μήπως το κοριτσάκι ήταν σκιτσαρισμένο και ήταν αυτό από τη διαφήμιση της Crest της δεκαετίας του 1980; Δυστυχώς η διαφήμιση δεν υπάρχει στο youtube.
 
Εγώ θυμάμαι στην Γ' ή Δ' Δημοτικού οτι μας φέρανε ένα παρόμοιο φυλλάδιο μαζί με μια οδοντόβουρτσα για το κάθε παιδί... Με τι καμάρι γύρισα στο σπίτι δεν περιγράφεται. Φυσικά μετά απ' αυτό έπλενα καθημερινά τα δόντια μου...
 
Μήπως ήταν της Aim? (Με τον Robaim ή κάτι τέτοιο???)

(αν κι η αλήθεια είναι ότι -εφόσον έχω τοποθετήσει σωστά στο timeline μου τον Robaim, δε με βγαίνουν τα χρόνια! :xm: )
 
nwntas : ολοκληρη η αφισα ηταν σκιτσαρισμενη,το κοριτσακι ειχε μαυρα καρε μαλλια.Τη διαφημιση που λες δεν την ειδα ποτε αλλά δε νομιζω να εκανε τοσο κοπο η οδοντιατρος να ερθει στο τριθεσιο σχολειο μας για να διαφημισει την Crest.Μπορει η επισκεψη της να ηταν σε καποιο προγραμμα του τοτε υπουργειου υγειας

VAGBITH : στα πρωτακια ειχε δωσει η οδοντιατρος ενα κουτακι αλλά δεν ξερω τι ειχε μεσα..δεν ειχε φερει πολλα(καμμια δεκαρια το πολυ,μολις που εφταναν για τα πρωτακια) κι εμεις της Β ταξης κοιτουσαμε τα καημενα..Μας ειπε μονο οτι οποιος ηθελε απ αυτο το κουτακι επρεπε να την επισκεφτει στο οδοντιατρειο..

D@redevil : δε νομιζω να ηταν ο RobAIM ,αυτος εκανε την εμφανιση του αργοτερα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
nwntas είπε:
Μήπως το κοριτσάκι ήταν σκιτσαρισμένο και ήταν αυτό από τη διαφήμιση της Crest της δεκαετίας του 1980; Δυστυχώς η διαφήμιση δεν υπάρχει στο youtube.
nwntas μηπως αναφερεσαι στο σκιτσο αυτης της διαφημισης ;

παντως αυτο το σκιτσο δεν εχει καμμια σχεση με την αφισα που περιγραφω
 
katerinak είπε:
nwntas μηπως αναφερεσαι στο σκιτσο αυτης της διαφημισης ;παντως αυτο το σκιτσο δεν εχει καμμια σχεση με την αφισα που περιγραφω
Ναι, αυτή τη διαφήμιση εννοούσα! Τι φανταστική διαφήμιση! Υπάρχει και μια ακόμα εκδοχή, όπου ο οδοντίατρος/φωνή λέει στο κοριτσάκι "Τερηδόνα" κι εκείνο του απαντά ντροπιασμένο "Όοοοχι", η οποία είναι ακόμα καλύτερη! Πολύ γλυκιά διαφήμιση!
 
Νομιζω οτι βρηκα την αφισα στη βιντεοταινια "τρελλοκομειον "η Ελλας" " , εσας σας θυμιζει τιποτα;

attachment.php


trel.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αν και δεν υπηρχε κοντινοτερο πλανο,ειμαι σιγουρη 95% οτι η αφισα ηταν αυτη.Η οδοντοβουρτσα πρεπει να ηταν στ αριστερα του ουρανιου τοξου.

Μηπως την εχει κανεις σας να της βγαλει μια φωτογραφια;

attachment.php


a.JPG
 
screenshot που δειχνει λιγο καλυτερα την αφισα

attachment.php


trellas.JPG
 
κανενα νεο γι αυτη την αφισα; κανεις δεν την εχει;

πρεπει να ειναι απ αυτες που εγραφαν "αγωγη υγειας"
 
Πίσω
Μπλουζα