Ρετρό ηθοποιοί που αυτοκτόνησαν

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Joined
17 Mαϊ 2006
Μηνύματα
4.460
Αντιδράσεις
1.034
Πολλά από τα ελληνικά κινηματογραφικά είδωλα των 70's και 80' ,

μετά την παρακμή του σινεμά και το θάνατο της βιντεοταινίας,

έμειναν άνεργα, άφραγκα και ξεχασμένα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να δώσουν τραγικό τέλος στη ζωή τους αυτοκτονώντας.

Ίσως το συγκλονιστικότερο παράδειγμα, ήταν η αυτοκτονία της Ρένας Παγκράτη.

Μου είχε φανεί απίστευτο και είχα στεναχωρηθεί πολύ όταν το έιχα μάθει.

Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο ίσχυε και για τον Βάσο Ανδριανό ;

Θυμάστε παρόμοιες περιπτώσεις ;
 
Ειναι απιστευτο, γιατι μολις χτες διηγιομουν σε μια 16χρονη φιλη μου την ιστορια της βιντεοκασετας και αναφέρθηκα στην ανεργία των ηθοποιών και τη Ρένα Παγκράτη!

Η περιπτωση της Παγρκατη ειναι για καποιο λογο η πιο χαρακτηριστικη μαλλον. Μπορω να σκεφτω και τη Γώγου
 
Για τον Βουρνά δεν το είξερα ,νόμιζα οτι απλά είχε πεθάνει απο φυσικά αίτια.

Ο Νότης Πιτσίλος πέθανε και αυτός απο αυτοκτονία ή είχε κάτι ?
 
video80 είπε:
Για τον Βουρνά δεν το είξερα ,νόμιζα οτι απλά είχε πεθάνει απο φυσικά αίτια.Ο Νότης Πιτσίλος πέθανε και αυτός απο αυτοκτονία ή είχε κάτι ?

Ο Νότης Πιτσίλος πέθανε από φυσικά αίτια
 
Παιδιά επί της ευκαιρίας του θέματος ενημερώστε με σας παρακαλώ όποιος ξέρει...Το έχω μεγάλη απόρία! Τι απέγινε η Νίτσα Μαρούδα???Ξέρει κανείς???Ζει??Πέθανε???
 
Φοβερό θέμα exetlaios!

Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως κάποιο καιρό πριν τη "φυγή" της, η Παγκράτη είχε εμφανιστεί σε εκπομπή του New Channel, γεμάτη θυμό που την ξεχάσανε και που δυσκολεύεται να βρει δουλειά ως ηθοποιός.

Μάλιστα, φόραγε μια μακριά φούστα αν δεν κάνω λάθος, την οποία και σήκωσε ψηλότερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής προκειμένου να αποκαλύψει τα πόδια της, λέγοντας κάτι του στυλ "αφού αυτά θέλετε πλέον να βλέπετε στην tv, ορίστε, δε μου λείπουν τα κάλλη, μπορώ και γω" , με τεράστιο παράπονο.

Ισχύει πως ψυχολογικά ταλαιπωρήθηκε λόγω κατάθλιψης για πολλά χρόνια;

Ας είναι ελαφρύ το χώμα... :(
 
Συγκλονιστική εκπομπή αυτή, την θυμάμε σαν να ήταν χτες. Επίσης η Ρένα Παγκράτη είχε αναφερθεί στην σειρά από την οποία είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, το θρυλικό Λούνα Πάρκ λέγοντας ότι δεν είχε καμία εκπομπή στο αρχείο της, και την επομένη εμφανίστηκε ένας φανατικός θαυμαστής της ο οποίος της έδωσε 15 από τις τελευταίες εκπομπές του Λούνα Πάρκ για να έχει να βλέπει τον εαυτό της όπως το είχε ζητήσει με την μορφή παραπόνου.

Εύχομαι οι εκπομπές αυτές σήμερα να βρίσκονται κάπου και όχι στον κάλαθο των αχρήστων (όπως πολύ φοβάμαι, μετά τον θάνατό της)
 
[Edit] Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες [edit] .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
tzias57 είπε:
Ο Νότης Πιτσίλος πέθανε από φυσικά αίτια
Έχουμε μήπως άλλα στοιχεία γι΄αυτόν;

tonytony είπε:
Παιδιά επί της ευκαιρίας του θέματος ενημερώστε με σας παρακαλώ όποιος ξέρει...Το έχω μεγάλη απόρία! Τι απέγινε η Νίτσα Μαρούδα???Ξέρει κανείς???Ζει??Πέθανε???
Ζει από ό,τι ξέρω. Αυτή η Νίτσα που σίγουρα πέθανε και μάλιστα 100 χρονών, είναι η Νίτσα Τσαγανέα. Η Μαρούδα κατάγεται από την Πάτρα. Γεννήθηκε στη δεκαετία του 1930 (μάλλον 1938;). Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα ιστολόγιο με βιογραφικό της, αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρω. Την Μαρούδα την είχα δει σε μία εκπομπή στην ΕΤ-3 για τους ηθοποιούς που αγαπήσαμε και είχε παύλα μετά τη χρονολογία γέννησής της. Παρεμπιπτόντως, επειδή έχει χαθεί μάλλον από το προσκήνιο, πίστευα το ίδιο με σένα. Ευτυχώς, ισχύει το αντίθετο. :)
 
Νιτσα Μαρουδα

tonytony είπε:
Παιδιά επί της ευκαιρίας του θέματος ενημερώστε με σας παρακαλώ όποιος ξέρει...Το έχω μεγάλη απόρία! Τι απέγινε η Νίτσα Μαρούδα???Ξέρει κανείς???Ζει??Πέθανε???
Πριν απο 5 - 6 μηνες παντως σιγουρα ζουσε. Ειχα διαβασει τοτε καπου ενα μικρο αφιερωμα γι' αυτην, που ελεγε πως ζει εδω και χρονια μακρυα απο τη δημοσιοτητα.
 
Για το Βουρνά είχε ακουστεί και μια άλλη εκδοχή, ότι αυτοκτόνησε λόγω ατυχίας στον έρωτα!
 
Πολύ κρίμα, για κάποιους δεν ήξερα ότι έφυγαν με τέτοιο τρόπο...
 
exetlaios είπε:
...
Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο ίσχυε και για τον Βάσο Ανδριανό ;

...
:eek:

Δεν θυμόμουνα καν πως δεν ζει... :(

Ένα αφιέρωμα σε Κατερίνα Γώγου, Παύλο Σιδηρόπουλο και Νικόλα Άσιμο (και οι 3 αυτοκτόνησαν...) είχε πριν ένα χρόνο περίπου η εκπομπή "Πρωταγωνιστές". Τίτλος του αφιερώματος; Οι Άγιοι των Εξαρχείων
 
Το εχουμε αναφερει και αλλου, αλλα νομιζω πως πρεπει να αναφερθει και εδω. Η τραγουδιστρια και ηθοποιος Μαριον Σιβα αυτοκτονησε τον Δεκαπενταυγουστο του 1981 πεφτοντας απο το μπαλκονι του σπιτιου της.

Ηταν 42 ετων.



 
Η Νίκη Λινάρδου ρε παιδιά τί κάνει; Ζει;
 
πρόσφατα: Βούλα Χαριλάου ("Εφιάλτης" 1961), δυστυχώς παντρεμένη και με δύο παιδιά. Αιτία: μάλλον μελαγχολία.

Aγνωστη η ημερομηνία θανάτου.
 
Πίσω
Μπλουζα