Ρετρό παιδικές ατάκες και καταστάσεις

pardalotzatziki

RetroNuts!
Joined
1 Δεκ 2012
Μηνύματα
2.019
Αντιδράσεις
323
Πολλες ατακες και ιστοριες εχω διαβασει στο φορουμ και εχω γελασει πολυ με καποιες αλλα σε διαφορα θεματα. Μπορουμε να γραψουμε κι αλλα εδω. Κανω την αρχη με μερικα που μου διηγουνται οι γονεις μου(συνεχεια :) )

1. Καθομαστε σε παλια καφετερια μεσα σε ενα μεγαλο παρκο. Εγω πολυ μικρος, καπου στα 4-5 και ο αδερφος μου ενα χρονο μεγαλυτερος.

Ειμαι αραχτος στην καρεκλα με τους γονεις. Ο αδερφος μου παιζει με αλλα παιδακια. Καποια στιγμη μαλλον πρεπει να παρατηρησα ενα παιδακι να πειραζει τον αδερφο μου,

ή κατι τετοιο. Ουτε οι γονεις μου ξερουν τι ειδα. Οποτε σηκωνομαι αταραχος και περπατωντας χαλαρα, παω εκει που παιζανε.

Πλησιαζω το παιδακι, το οποιο συμφωνα με τους γονεις μου πρεπει να με περνουσε ενα κεφαλι. Τον πιανω απο τα ρουχα και τον κατεβαζω στο υψος μου.

Εκεινος σκυβει χωρις προφανως να ξερει τι γινεται. Του σκαω μια χαστουκα και τρομαξε ο καϋμενος! Αρχιζει το κλαμα και τρεχει στους γονεις του.

Και ο δικος σου αταραχος και περπατωντας χαλαρα γυρναει στην καρεκλα του. Οι γονεις μου ακομα γελανε με αυτη την ιστορια. :D

2. Ειμαστε στο σπιτι. Ηλικια δεν ξερω αλλα ημουν αρκετα μικρος. Ο πατερας μου για παρα πολλα χρονια ειχε μουστακι και συνεχιζει να εχει. Αποφασισε να το κοψει

και με ρωτησε και μενα και του ειπα να το κοψει. Το κοβει και μολις βγαινει με ρωταει αν μου αρεσει χωρις μουστακι. Και του απανταω: "Οχι, ξανακόλλα το" :eek: :supergrin: :supergrin:

3. Μια απο τις πολλες φορες που καναμε εκδρομες, ειμαστε μεσα στο Escort και μιλαω και λεω διαφορα οπως κανουν ολα τα πιτσιρικια. Καποια στιγμη με κοβει η μανα μου, οποτε

μουτρωσα και δεν μιλουσα. Μετα να με παρακαλαει να πω αυτο που ηθελα και της απανταω μουτρωμενος "Δε γινεται, κόπτηκε η ταινία". :animlaugh: :animlaugh:

Θεμα παρομοιο δεν βρηκα, αν υπαρχει...τα γνωστα.

Γραψτε τα δικα σας μεχρι να θυμηθω κι αλλα :D
 
To συγκεκριμένο που θυμήθηκα το έχω ξαναγράψει στο θέμα των ρετροσκανταλιών, αλλά εδώ ταιριάζει πολύ περισσότερο και θα το ξαναπω: Είχα θυμώσει πολύ με την οικογένεια μίας θείας μου, που ήταν όλοι αχώνευτοι έτσι κι αλλιώς και ποτέ δεν τα πηγαίναμε καλά, επειδή υπεράσπιζαν τον ξάδερφό μου που έλεγε ότι του ανήκει το κοκαλάκι για τα μαλλιά που βρήκε στην αυλή, ενώ ήταν δικό μου και μου είχε πέσει. Ήξεραν ότι είναι δικό μου, άλλωστε εκείνος ήταν αγόρι, έλεος, αλλά παρ'όλα αυτά έκαναν ολόκληρο δικαστήριο, ρωτώντας και τους δύο και σκεφτόμενοι τι απόφαση θα πάρουν. Στο τέλος μου το έδωσαν, αλλά με ένα ύφος σαν να μου κάνουν χάρη, κι εγώ, επειδή ένιωσα να με πνίγει το δίκιο, το εκσφενδόνισα με δύναμη στην άλλη άκρη του δωματίου φωνάζοντας "Στο διάολο εσείς και το κοκαλάκι σας!"

Ένα πολύ περίεργο που μου έχουν αφηγηθεί, είναι το ότι όταν ήμουν τεσσάρων χρονών έλεγα κάποιες φορές ότι όταν μεγαλώσω θέλω να παντρευτώ έναν ζηλιάρη άντρα που να με κλειδώνει μέσα από τη ζήλια του. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έλεγα αυτή την ανοησία :eek:

Βρήκα κάποτε μαζεμένο σ'ένα συρτάρι όλο το μηνιάτικο που μόλις είχε πάρει ο πατέρας μου, το άρπαξα και ανακοίνωσα στους δικούς μου: "Ωραία, έχουμε πολλά χρήματα για να πάρουμε γλυκά".

Μία φορά θα βγαίναμε επίσημη οικογενειακή φωτογραφία, αλλά δεν ήθελα για κάποιο λόγο και μου είχε βγει αντίδραση. Προσπάθησα να τους πείσω ότι δεν θέλω να βγω, αλλά με βάλανε με το ζόρι. Έτσι κι εγώ, όταν μας είπαν "χαμογελάστε", από αντίδραση έκανα μία γκριμάτσα αντί για χαμόγελο. Όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία όλοι απογοητεύτηκαν, γιατί ενώ είχαν χαμογελάσει μία χαρά, τους το χάλαγα εγώ που είχα βγει πραγματικά σαν καθυστερημένο.
 
perlastar είπε:
Βρήκα κάποτε μαζεμένο σ'ένα συρτάρι όλο το μηνιάτικο που μόλις είχε πάρει ο πατέρας μου, το άρπαξα και ανακοίνωσα στους δικούς μου: "Ωραία, έχουμε πολλά χρήματα για να πάρουμε γλυκά".
Μου θύμισες τη διαφήμιση της ασφαλιστικής που λέει το πιτσιρίκι "Έ, πάρε μου ένα γλειφιτζούρι".

Όπως έχω ήδη γράψει κι εγώ είμαστε στο εστιατόριο και ήμουν δεν ήμουν 9. Διαβάζω τον κατάλογο να δω τι θα παραγγείλω. Πέφτει το μάτι μου σε ένα πιάτο Παϊδάκια χοιρινά. Έλα σου όμως που ήταν κεφαλαία τα γράμματα και διάβασα Παιδάκια χοιρινά. Καταλαβαίνετε τι έγινε όταν πήγα να παραγγείλω. :rofl:

Μια άλλη φορά μου έχουν διηγηθεί ότι ένα απόγευμα ενώ είμασταν στο σπίτι μια κανονική μέρα και όλα καλά, ακούν ξαφνικά από το μπάνιο ένα ήχο κάτι σαν βαριές αναπνοές. Ανοίγουν την πόρτα και τι να δουν. Είμαι εγώ, που είμαι στη μπανιέρα και έχω πάρει την τάπα και το παίζω γιατρός κάνοντας τη στηθοσκόπιο και παίρνω ακροαστικά...στην μπανιέρα!
 
perlastar είπε:
Ένα πολύ περίεργο που μου έχουν αφηγηθεί, είναι το ότι όταν ήμουν τεσσάρων χρονών έλεγα κάποιες φορές ότι όταν μεγαλώσω θέλω να παντρευτώ έναν ζηλιάρη άντρα που να με κλειδώνει μέσα από τη ζήλια του. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έλεγα αυτή την ανοησία :eek:
Πολύ λογοτεχνικό αυτό perlastar... :D

Ένα που μου έχουν πει, είναι ότι όταν ήμουν μικρός, ένα βράδυ ξαφνικά πετάγομαι από τον ύπνο και με ιερή αγανάκτηση φωνάζω " επιτέλους παρήγγειλα ένα νερό, τι θα γίνει " ; Πάλι καλά που δεν ζήτησα και τον υπεύθυνο του μαγαζιού...
 
Aυτό με την μπανιέρα είναι φοβερό Johnny! Moυ κάνει για σενάριο παρωδίας τρόμου, να νομίζεις ότι κάποιος πνίγεται μέσα και να τον βρεις να παίρνει ακροαστικά στην μπανιέρα!
 
perlastar είπε:
Aυτό με την μπανιέρα είναι φοβερό Johnny! Moυ κάνει για σενάριο παρωδίας τρόμου, να νομίζεις ότι κάποιος πνίγεται μέσα και να τον βρεις να παίρνει ακροαστικά στην μπανιέρα!
Χαχαχα! Καλό. Ήθελα φαίνεται να το παίξω γιατρός!
 
Κατι που θυμαμε εντονα,καθως τοτε ειχε προκαλεσει γελιο σε ολους τους παρευρισκομενους φιλους και συγγενεις την ημερα της ονομαστικης μου εορτης ειναι το εξης...

μικρη ενα απο τα αγαπημενα μου πραγματα ηταν να σηκωνω το τηλεφωνο οταν χτυπουσε...

στο σπιτι που μενανε τοτε πολλοι μας περνανε νομιζοντας οτι ειναι ο αριθμος της ολυμπιακης..

σε ενα τετοιο λαθος τηλεφωνημα απαντησα εκεινη την ημερα..

χτυπαει το τηλεφωνο και τρεχω να το σηκωσω..και η συνομιλια ηταν η εξης..

εγω-ναι?

κυριος-ολυμπιακη εκει?(απορημενος γιατι ακουει παιδικη φωνη)

εγω-ναι..ναι..σωστα πηρατε..

ολοι ολυμπιακοι ειμαστε εδω..

και εγω..και ο μπαμπας μου..και η μαμα μου..

ο κυριουλης αλαλος!

και οι γονεις που ειχαν καταλαβει τι εχει γινει,μετα απο το σοκ(τι λεει το παιδι μας?)να εχουν ξεκαρδιστει στα γελια!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
perlastar είπε:
Μία φορά θα βγαίναμε επίσημη οικογενειακή φωτογραφία
Κλασσικη περιπτωση :D Εχω δει παλιες φωτογραφιες οπου τα παιδακια ηταν κατσουφιασμενα για τα ειχανε μαλλωσει :D

johnny19818 είπε:
Όπως έχω ήδη γράψει κι εγώ είμαστε στο εστιατόριο και ήμουν δεν ήμουν 9. Καταλαβαίνετε τι έγινε όταν πήγα να παραγγείλω. :rofl:
:supergrin: :supergrin:Μου θυμισες δυο περιστατικα: Μικρος σε εστιατοριο, με ρωτανε τι θελω να φαω και απανταω "πιτα μακαρονια"! Τους πηρε λιγη ωρα μεχρι να καταλαβουν τι ηθελα!!

Ειχα δει σε διπλανο τραπεζι παστιτσιο αλλα δεν ηξερα πως το λενε. :D

Και το αλλο στο δημοτικο, σε ενα κειμενο που λεγε παιδάκια, λεω στον διπλανο μου για πλακα οτι λεει παϊδάκια και αυτος το διαβασα παϊδάκια. Επεσε πολυ γελιο.

RIO είπε:
Ένα που μου έχουν πει, είναι ότι όταν ήμουν μικρός, ένα βράδυ ξαφνικά πετάγομαι από τον ύπνο και με ιερή αγανάκτηση φωνάζω " επιτέλους παρήγγειλα ένα νερό, τι θα γίνει " ; Πάλι καλά που δεν ζήτησα και τον υπεύθυνο του μαγαζιού...
:animlaugh: :animlaugh: Πολυ καλο!!! :animlaugh:

olga_tz είπε:
Κατι που θυμαμε εντονα,καθως τοτε ειχε προκαλεσει γελιο σε ολους τους παρευρισκομενους φιλους και συγγενεις την ημερα της ονομαστικης μου εορτης ειναι το εξης...μικρη ενα απο τα αγαπημενα μου πραγματα ηταν να σηκωνω το τηλεφωνο οταν χτυπουσε...
:animlaugh: Πολυ αστεια φαση!!! :animlaugh:

Ενα που μου ειπε παλι η μανα μου και το ειχα ξεχασει. Η νονα μου που ηταν αδερφη της γιαγιας μου, βοηθουσε μια αλλη αδερφη της μια περιοδο που ζοριζοταν οικονομικα.

Τις εστελνε διαφορα τροφιμα κλπ. Μια μερα δινει στη μανα μου κατι γιαουρτακια να της παει. Ελα ομως που εγω ειχα μια πολυ ιδιαιτερη σχεση με τον νονο μου

και τους λεω οτι θα του τα πω ολα που παιρνετε τα γιαουρτακια! Αρχισανε τα καλοπιασματα να με πεισουν να μην πω τιποτα. Μετα απο πολλα παρακαλια τελικα

εβγαλα την αποφαση μου: "Ενταξει, θα του πω μονο για το ενα γιαουρτακι"!!!!

Απο τοτε φροντιζαν μη μαθαινω τιποτα #)

Αλλη περιπτωση με το νονο μου. Καποια στιγμη οπως ολοι εμαθα και γω το τηλεφωνο. Απο μικρος ειχα τρελα με τη φετα(το τυρι). Μια μερα μου λεει η μανα μου οτι δεν εχουμε φετα στο σπιτι.

Ανεβαινω στην καρεκλα και παιρνω τηλεφωνο τον νονο μου και του ανακοινωνω οτι "δεν εχουμε τυ'ί ". Το "ρ" ηθελε λιγη δουλεια ακομα :)

Σε 5 λεπτα ακουει η μανα μου το μηχανακι(διχρονο) του νονου απ'εξω. "Τι εγινε" τον ρωταει. "Το παιδι δεν εχει τυρι"! Σαλταρε η μανα μου! :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ρετρο καμακι. Πολυ μικρος και ειμαι ορθιος στα ποδια της μητερας μου, στην θεση του συνοδηγου.

Περπαταει μια κοπελα στο πεζοδρομιο και της πεταω ΤΗΝ ατακα...

"Κολιτσι που πας μονο;" Και η κοπελα και η μανα μου λυθηκανε στα γελια... :cool:

Τελικα δεν την εριξα(απο οτι μου λενε δηλαδη) :fafoutis: :baby2:
 
α) σε μια επίσκεψη σε Υπουργείο ήθελα να μουντζώσω τον Προιστάμενο του τμήματος γιατί δεν άφηνε τους υπαλλήλους να φεύγουν νωρίτερα για να πάνε στις οικογένειές τους (???!!!)

β) σε επίσκεψη σε παιδίατρο για εμβόλιο: εγώ να κλαίω με λυγμούς (τι πρωτότυπο!!!) ζητώντας...να με συγχωρήσουν...(???!!!)
 
μικρος ειχα πει στον υπνο μου μαμα θελω κουφετα (ουτε που ξερω γιατι πραγματικα) και ειχε ερθει η μαμα στο δωματιο και μου ελεγε που να τα βρουμε τετοια ωρα τα κουφετα παιδακι μου??
 
Μπροστά σε μηχανημα αυτόματης αναληψης χρημάτων βρεθηκα και ρωτησα ενα γνωστό μου που ήταν μαζί μου:

-Τι είναι αυτό το μηχάνημα?

-Είναι ένα μηχανημα που μας δίνει χρήματα.

-Α, ωραία πάμε να πάρουμε!!!
 
α) μια υπάλληλος είχε φέρει στη δημόσια υπηρεσία που δουλευει την κόρη της, νήπιο. Κάποια στιγμή η υπάλληλος ήταν να πάει στο Πρωτόκολλο και ενημέρωσε τη συνάδελφο ότι θα λειψει για λίγο. Η μικρή έμεινε στη θέση της ήσυχη και όταν η μαμά της γύρισε τη ρώτησε η μικρή ''Ποιος είναι αυτός ο...πρωτόκολλος???''. Η γυναίκα απάντησε: ''είναι ο πρώτος ......(!) που μπαίνει εδώ μέσα!!!''

β) σε παιδικό πάρτυ ήταν καλεσμένος ένας κλοουν για τα παιδιά και ένα παιδάκι ήθελε να κάνει τούμπες ο κλοουν. Επειδή ο κλοουν έκανε διάφορα παιχνίδια και κόλπα αλλά οχι τουμπες όπως θα ήθελε το παιδάκι, εκείνο πηγε στη μαμα του και ειπε: ''μαμά, πες του κλονου να κάνει τούμπες!!!''

(είπε τον κλόουν, κλόνο!!!)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
θανος είπε:
μικρος ειχα πει στον υπνο μου μαμα θελω κουφετα (ουτε που ξερω γιατι πραγματικα) και ειχε ερθει η μαμα στο δωματιο και μου ελεγε που να τα βρουμε τετοια ωρα τα κουφετα παιδακι μου??
θα ονειρευόσουν ότι βρισκεσαι σε βαπτιση ή γαμο...ή απλά σε ζαχαροπλαστείο!!!

:)
 
Μια μερα που κοιμομουνα στο κρεβατι των γονιων μου ερχεται ο πατερας μου να ξυπνησει και εγω σηκωνομαι ανετος χαλαρα παω στην μπανιερα και παρα τις επιμονες προσπαθειες του πατερα μου να με παει στο κρεβατι μου εγω αντιστεκομουνα λεγοντας οτι ηθελα...να κολυμπησω!!
 
Ειχαμε επισκεψεις στο σπιτι. Δεν υπηρχαν αλλα παιδακια κι εγω ντρεπομουν να παω στο σαλονι να χαιρετησω τους μεγαλους. Πρεπει να ημουν στο νηπιαγωγειο.

Καποια στιγμη βρεθηκαι στο σαλονι, μετα από παρακαλια, να χαιρετησω αλλα εγω ημουν αγελαστη μπροστα στους ανθρωπους.

Ο λογος; Μου ελειπαν καποια δοντακια, φυτρωναν στραβα καποια αλλα...βραστα δηλαδη!

Μου κανουν αστεια για να γελασω οι μεγαλοι και σκαω το...χαμογελο! Φαινονται τα κενα απο τα δοντια που λειπουν και καλυπτω στο στομα με το χερι.

Φαινεται το καταλαβε καποιος απο τους καλεσμενους και μου ειπε οτι οταν μεγαλωσω θα εχω ομορφα δοντακια. Μολις το ακουσα εβαλα τα κλαματα γιατι πιστευα οτι τωρα που ειδαν ολοι οτι μου λειπουν δοντακια θα με λενε ''κουτσοδόντα''. :fafoutis:

''Δεν θελω να με φωναζουν κουτσοδόντα'' ειπα και εφυγα τρεχοντας απο το σαλονι... :cry:

:[
 
Σε παιδικο παρτι ενα γειτονακι μας ειχε πει οτι θα εφερνε μαζι λυρα, εννοωντας οτι θα εχει κρητικη λυρα για να παιξει τραγουδια.


Με απορια ρωτησα ''μα λεφτα θα μας φερει;''(=χρυση λιρα)...


 


:p
 
θυμαμαι μια φορα ειχα κολλησει κομματακια πλαστελινης στα μαλλια μου...μπορειτε να φανταστειτε την αντιδραση όσων με ειδαν...μου εκοψαν τις τουφες με πλαστελινη από τα μαλλια μου...

 


επίσης ειχα φαει μερικα κομματακια πλαστελινης νομιζοντας ότι ειναι τσιχλα και ειχαν κολλησει στα δοντια μου...αλλά με το βουρτσισμα εφυγαν τα κομματακια...παλι καλα που δεν επαθα τιποτα...


 


παριστανα την κομμωτρια στα λουτρινα κουκλακια, ετσι οσα ... γατακια, σκυλακια...ειχα, τα ειχα αφησει χωρις μουστακια, πολλές φορες τους εκοβα και μερικες...τουφες...λεγοντας απλα σε οσους εβλεπαν το κατορθωμα αυτο ''θα ξαναμεγαλωσουν τα μουστακια...και τα μαλλια!''
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο χωριό όπου περνώ τις καλοκαιρινές διακοπές πριν πολλά χρόνια μια καλή μου φίλη είχε αγαπη-κόλλημα με τα έντομα κυρίως με ακρίδες που έπιανε μόνη της στα χωράφια ή σε μέρη με πολλή βλάστηση. Αφού έμαθα να μην αηδιαζω για την αγάπη αυτή του κοριτσιού μάζευα κι εγώ κάποτε ακρίδες. Τις κρατούσαμε σε πλαστικα μπολακια σκεπασμένα με τούλι για αερισμό και τις ταιζαμε αμπελόφυλλα. Παιδια ήμασταν...

Μια μέρα ημουν σε συγγενικό σπιτι όπου με είχε ακολουθήσει ένα γειτονακι.Θελησα να του δείξω τις ακρίδες και έφερα το μπολάκι με τις δύο ακρίδες που είχα. Οι καημένες οι ακρίδες πετούσαν στην πλαστική συσκευασια τρομαγμένες και μετακινούνταν γρήγορα. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια είπα " κυνηγιούνται!" όμως εισέπραξα ένα σκουντημα κι ένα άγριο βλέμμα απο ενήλικα που νόμισε ότι αναφέρθηκα στον ερωτικό τομεα της...ακριδας και μάλιστα μπροστά στο άλλο και λίγο μικρότερο σε ηλικία αγοράκι!!! #)

Λίγο κράτησε η συλλογή ακρίδων καλύτερα να είναι ελεύθερες...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
BETTY BOOP είπε:
Στο χωριό όπου περνώ τις καλοκαιρινές διακοπές πριν πολλά χρόνια μια καλή μου φίλη είχε αγαπη-κόλλημα με τα έντομα κυρίως με ακρίδες που έπιανε μόνη της στα χωράφια ή σε μέρη με πολλή βλάστηση. Αφού έμαθα να μην αηδιαζω για την αγάπη αυτή του κοριτσιού μάζευα κι εγώ κάποτε ακρίδες. Τις κρατούσαμε σε πλαστικα μπολακια σκεπασμένα με τούλι για αερισμό και τις ταιζαμε αμπελόφυλλα. Παιδια ήμασταν...Μια μέρα ημουν σε συγγενικό σπιτι όπου με είχε ακολουθήσει ένα γειτονακι.Θελησα να του δείξω τις ακρίδες και έφερα το μπολάκι με τις δύο ακρίδες που είχα. Οι καημένες οι ακρίδες πετούσαν στην πλαστική συσκευασια τρομαγμένες και μετακινούνταν γρήγορα. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια είπα " κυνηγιούνται!" όμως εισέπραξα ένα σκουντημα κι ένα άγριο βλέμμα απο ενήλικα που νόμισε ότι αναφέρθηκα στον ερωτικό τομεα της...ακριδας και μάλιστα μπροστά στο άλλο και λίγο μικρότερο σε ηλικία αγοράκι!!! #)

Λίγο κράτησε η συλλογή ακρίδων καλύτερα να είναι ελεύθερες...
(off topic mode on) Μιας και ανέφερες ακρίδες, μια φορά ένα παιδί έπαιζε Game Boy στο προάυλιο του σχολείου όταν μια ακρίδα πήδηξε πάνω στην οθόνη του Game Boy. Όπως καταλαβαίνεις το παιδί τρόμαξε και έριξε κάτω το Game Boy. Ευτυχώς επέζησε βέβαια... (off topic mode off).
 
Πίσω
Μπλουζα