Ρετρό του μέλλοντος

Starbuck

RetroMaNiaC
Joined
28 Σεπ 2007
Μηνύματα
680
Αντιδράσεις
44
Ίσως να ξεχνιόμαστε καμιά φορά, όμως πολλά σημερινά πράγματα θα τα αναζητούμε με νοσταλγία αύριο-μεθαύριο. Κοιτάς κάτι κι είναι σύγχρονο.. Ανοιγοκλείνεις τα μάτια και ξάφνου είναι ρετρό..

Ανοίγω αυτό το θρεντάκι για να πούμε τι νομίζουμε πως θα αναζητούμε με ρετρο-νοσταλγία στο μέλλον..

Για παράδειγμα, πιστεύω πως σημαντική ρετρο-αξία θα έχουν για μένα οι εκπομπές του Θέμου "Όλα" καθώς και το "Όσα Λεν οι Άντρες μεταξύ τους" των Πανούτσου και Καρπετόπουλου. Επίσης τα κιτσαριά της Πάνια. :biglaugh:

Τίποτε άλλο;
 
Ωραίο thread Sturbuck..(Βγάλε αυτό το avatar σε περνάω για την Candy) :D

Δεν μπορώ να σου πω για της σειρές στην τηλεόραση γιατί δεν βλέπω απολύτως τίποτα..Αλλά θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε retro όλες τις παιχνιδομηχανές PSX2 PSX3 Nintendo PSP κλπ κλπ...Οι τηλεοράσεις μας TFT θα παραείναι χοντρές διότι στο μέλλον μια TV θα έχει πάχος 3 χιλιοστά άρα ρετρό και αυτές..Θα σκεφτώ και άλλα!
 
Τις εκπομπές του Φίλλιπου Καμπούρη στο EXTRA3 "Ταλέντα made in Greece".

Τις εκπομπές ή/και τα βιβλία του Λιακόπουλου.
 
Τις παιχνιδομηχανές που αναφέρει ο akmakas και το Playstation 1, το οποίο αρχίζει και "ρετρίζει" ( ή ρετράρει; ), επικίνδυνα!

Τόσο, που σκέφτομαι να κάνω review το RESIDENT EVIL... :D
 
Τις κλασικες ''αδερφες'', γιατι πλεον ολοι ειναι ή gay ή trans ή τηλεοπτικος παραγοντας

Το'πα και ξαλαφρωσα :fafoutis:
 
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
 
απιθανο θεμα φιλε starbuck,εγω νομιζω πως θα ειναι ρετρο τα τευχη το National geographic αν δεν ειναι και σημερα,θα σκεφτω και εγω και αλλα και θα τα γραψω......!!!!!!!1
 
timoros είπε:
Τις κλασικες ''αδερφες'', γιατι πλεον ολοι ειναι ή gay ή trans ή τηλεοπτικος παραγοντας
Το'πα και ξαλαφρωσα :fafoutis:
Δεν το πιστεύω ! :animeek:

Κάποιος είπε "τηλεοπτικός παράγοντας" !

Πιπέρι στο στόμα ! :biglaugh:
 
το roomster μου σε δέκα χρόνια ότι έγινε και με το starlet μου πριν από δέκα χρόνια...τα τωρινά swatch ρολόγια μου, το κινητό μου (αυτό ειναι ρετρό ήδη), η φάτσα μου με μαλλιά (εύχομαι αυτό να μη βγει αληθινό)
 
Μη μασάτε ρε !!!! Εχω εγώ μαλλιά για όλους... :D τα καλλιεργώ από το 1998.. :D :D

Ρετρο του μέλλοντος???

Οι δισκέτες...... :confused:

...και ίσως στο πολύ κοντινό μέλλον..... :confused:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι δίαφορες διαφημίσεις που βλέπουμε στην τηλεόραση, η "Μαρία η άσχημη" (που τότε θα είναι όντως ασχημη...) κτλ
 
Το ρετρο εγκειται κυριως στη σπανιοτητα και στο δυσκολο εντοπισμο.

Πλεον με το broadband,τη ψηφιακη αποθηκευση δεν θα το εχουμε με τη μορφη που βιωνεται σημερα.

Για να βρεις ενα επεισοδιο του "Μπεκα" στη καλυτερη θα ψαχνεις τους σκληρους σου και στη χειροτερη καποιο youtube του μελλοντος μας :D
 
Σωστός επί της αρχής ο Wally, όμως:

Όσο περνάνε τα χρόνια, ο retro-όγκος θα αυξάνει με αριθμητική πρόοδο. Στα σημερινά ρετρό θα προστίθενται διαρκώς τα σημερινά τρέντυ κι έτσι κάποια στιγμή θα έχουμε μια τεράστια retro-αποθήκη.

Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα έχουμε άμεση πρόσβαση σε αυτό το υλικό γιατί νομίζω ότι είναι πλέον δύσκολο να καταγραφεί, κωδικοποιηθεί και αποθηκευτεί από τους χρήστες σε συγχρονικό επίπεδο (την ώρα δηλαδή που διατίθεται).

Το επιχείρημά μου αφορά κυρίως στην Ελλάδα όπου πιστεύω ότι το κλάσμα υλικό/χρήστες είναι μεγαλύτερο από τη μονάδα και άρα δε δύναται να επεξεργαστεί το παραγόμενο προϊόν.

Πάω να πιω καφέ γιατί θα κάψω τον εγκέφαλό μου...
 
miko63 είπε:
η φάτσα μου με μαλλιά (εύχομαι αυτό να μη βγει αληθινό)
όχι ρε φίλε.. μην μας πληγώνεις.. :eek: τι φρικτή σκέψις..

στην αρχή τα ένθετα Όλα από το Πρώτο Θέμα τα πέταγα ώσπου σκέφτηκα πως αύριο-μεθαύριο "θα τα ψάχνω" για να με ταξιδέψουν λιγάκι σ' όλο αυτό το σημερινό τηλεοπτικό τσίρκο.. έκτοτε τα κρατάω..
 
Σίγουρα ο Λιακόπουλος,η μηχανή μου ( :D :D :D ),το κάπνισμα ( :rofl: :rofl: -το έχουμε ξεσκίσει το κάπνισμα τελικά εδώ μέσα..!! ),το σινεμά θα εκλείψει νομίζω με τη μορφή που έχει τώρα (Μάριε τρέμε..!! :nervous: :nervous: ),τα τσαντάκια-μπανάνες (ήδη "ρετροφέρνουν"),οι αναπτήρες (δε μπορεί,θα βγει κάτι πιο σύγχρονο και...."μουράτο" :biglaugh: ) και σίγουρα θα κατεβάσει κι άλλα η γκλάβα μου στην πορεία...!!! :biglaugh:
 
Οι TFT οθόνες.

Τα DVD players.

Οι σκληροί δίσκοι (ήδη με τους SSF πάνε ολοταχώς στο χρονοντούλαπο. Ελάτε σε τρία χρονάκια και πέιτε μου αν θα υπάρχει η έννοια "σκληρός δίσκος" με την μορφή που τους ξέρουμε σήμερα. )

Το USB2.0

To PS3!!!!!! ( :biglaugh::biglaugh: )
 
To HD-DVD.

3F11DFF4-AE4C-C6F4-14B95A9954066DE1.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα