Ρετρό happenings σε κατάστημα "Αφοι Λαμπρόπουλοι"

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Joined
17 Mαϊ 2006
Μηνύματα
4.460
Αντιδράσεις
1.031
Θυμάστε τι φίνα happenings γίνονταν στα καταστήματα "Αφοί Λαμπρόπουλοι" ;

Όπως π.χ. με τους ΝΤΙΟΥΚΣ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΝΤ.

Eίχατε ποτέ παρευρεθεί σε κάπoιο τέτοιo happening ?

attachment.php
 
Υ.Γ. Συγνώμη για το λάθος στον τίτλο του θρεντ.


Μπορεί παρακαλώ ένας μοντ να αλλάξει το "Πανταζόπουλοι" σε "Λαμπρόπουλοι" ;


Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Λαμπροπουλοι δε θυμαμαι να ειχα παει.. αλλα ειχα παει σε χαπενινγκ του Μινιον, με τον Ποπαυ, τον Ζουγανελη (ηταν και η μικρη Ελεονωρα μαζι του), τον Αγιο Βασιλη κλπ :)
 
Δε μας περιγράφεις λοπόν, πώς ήταν αυτά τα happenings ?
 
Οχι ρε, να πηγαινες εσυ :p
 
Το μόνο αντίστοιχο που θυμάμαι να έχει γίνει κάπου στο κέντρο, αλλά χωρίς την παραμικρή λεπτομέρεια γιατί δεν είχα πάει εγώ είναι όταν είχαν έρθει ο "Ριτζ" και ίσως; και κάποιοι ακόμα από την "Τόλμη και Γοητεία". Θυμάμαι ότι τα κορίτσια στο σχολείο είχαν λυσσάξει και είχαν δώσει το παρόν σύσσωμες.

Φρίκη.
 
Από Λαμπρόπουλο δεν θυμάμαι τέτοιες εκδηλώσεις αλλά από ΜΙΝΙΟΝ έχω έντονες αναμνήσεις. Έμαθα πως υπήρξε εκδήλωση για την Μάχη των Πλανητών, αληθεύει; Αναρωτιέμαι αν υπήρξε και κάτι για ThunderCats και Masters of the Universe... μάλλον θα χαθούν στο χρόνο και σε ξεχασμένα συρτάρια :(
 
Εγώ θυμάμαι είχε γίνει κάποτε ένα happening με τον Ιππότη της Ασφάλτου και τον ΚΙΤ αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πού και πότε ακριβώς (περί το 1985 πρέπει να ήταν)

!!
 
Το μινιόν έκανε ποιο τακτικά event και τα Χριστούγεννα πάντα ήταν το κατι αλλο!!!
 
Για την ιστορια, για να ικανοποιησω την προτροπη του Εχετλαίου... :)

Στο σόου του Ποπαυ ειχαν ενα οροφο και τον ειχαν κατασκευασει σαν διαδρομους, οπου περνουσες και εβλεπες διπλα σου κατι animatronic φιγουρες των ηρωων, και σε ταμπελιτσες μια αφηγηση. Οσο προχωρουσες εβλεπες κι αλλες σκηνες και προχωρουσε η ιστορια, αλλα ηταν τοσος κοσμος και τοσο μπουγιο που ποτε δε διαβασα τι ελεγαν οι ταμπελιτσες. Στο τελος του διαδρομου ηταν ενας τυπος ντυμενος Ποπαυ (με μια φριχτη μασκα) και μοιραζε το καινουργιο τευχος του κομικ.

Αυταααα
 
^^^
Ενταξει, πλουσιο ηταν το παλικαρι, δε λεω, αλλα δεν το λεγανε Ριτς. Ριτζ το λεγανε. :D
 
Πίσω
Μπλουζα