Σαν σήμερα έφυγε o Jonh Bonham

super80s

RetroN00b
Joined
26 Mαϊ 2014
Μηνύματα
22
Αντιδράσεις
1
Σαν Σημερα εφυγε απο την ζωη ενας απο τους μεγαλυτερους ντραμερ στην ιστορια της ροκ μουσικης ο τεραστιο [h=3]JOHN BONHAM των τεραστιων LED ZEPPELING σε ηλικια 32 χρονον απο καταναλωση ποτου οτι και αν πω ειναι πολυ λιγο δικαιουτε πιστευω ενα αφειερωμα[/h]

 
Εχω διαβάσει αρκετα αφιερώματα κι εχω δει επίσης αρκετές εκπομπές για τον Bohnam κι εχω καταλήξει ότι ήταν ο καλύτερος drummer όλων των εποχών.

Πάντα εκτιμούσα τους Ζεπελιν επειδή όταν πέθανε ο Bohnam βγήκαν και είπαν τέρμα, αυτό ήτανε, δεν είμαστε πια Ζεπελιν χωρίς τον Μποναμ και διαλυόμαστε. όχι τα καραγκιοζιλίκια που κάναν αλλα συγκροτήματα και άλλαζαν 10 μέλη σαν τα πουκάμισα με αποτέλσμα να χάνεται τελείως ο προσανατολισμός τους.
 
τιτάνιος ο Jason εννοείται αλλά θα διαφωνήσω στο αν οι Ζeppelin έπρεπε να σταματήσουν έπειτα από τον θάνατο του Bonham. Σπατάλησαν δεκαετίες έμπνευσης από τους οπαδούς τους, αυτό είναι έγκλημα!
 
Σωστα δεν επρεπε να σταματησουνε δυστυχος κανενας απο την σημερινη νεολαια δεν ασχολητε με τετεια συγκροτηματα και ασχολουνται με οτι σαχλαμαρα του προσφερουναι οι μεγαλο εταιριες
 
Πραγματικο τανκ,τεραστιος ντραμερ,μεγαλη η απωλεια του για την μουσικη μας
 
Κάποτε λέγανε πως αν έβαζε ο Bohnam ένα κέρμα στον τοίχο και άρχιζε να παίζει rulo πάνω του, το κέρμα δεν θα έπεφτε ποτέ! :)

Πάντως το αν οι Led έπρεπε να συνεχίσουν ή όχι σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Ακόμα και μόνο ένα μέλος του γκρουπ άμα ήθελε να σταματήσει μετά την απώλεια, χαλάει όλη τη συνταγή. Πάντως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Το γκρουπ είχε σίγουρα να δώσει παραπάνω, πολλά χρόνια ακόμα, αλλά από την άλλη οφείλουμε να σεβαστούμε την στάση τους! Μπορεί να μείνανε παραπονεμένα τα αυτιά μας, αλλά αυτοί μείνανε περήφανοι και γνήσιοι!
 
Πίσω
Μπλουζα