Σειρά της ΕΤ2 με οικογένεια!!!! [Σύζυγος με μισθό]

thebest20

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
24 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.961
Αντιδράσεις
447
Σύζυγος με μισθό (1990)


RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Σύζυγος_με_μισθό

Μήπως έχετε πληροφορίες για μια σειρά της ΕΤ2 με οικογένεια?Η μητέρα ήταν η Άννα Βαγενά και τα παιδιά στη σειρά τα έλεγαν Γιώργο και Ειρήνη!Δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες,μόνο ότι παιζόταν στην ΕΤ2 σε επανάληψη κάθε πρωί,το καλοκαίρι του 1994 ή 1995.Ίσως είναι πιο παλιά σειρά του 1992-1993.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με μια σύντομη αναζήτηση στη retrodb, βρήκα μια σειρά (μπορεί να κάνω και λάθος) της ΕΤ1 με την Αννα Βαγενά ''Σύζυγος με μισθό'' που προβλήθηκε το 1990 και σε επανάληψη το 1991-1993 στην ΕΤ1 και το 1994 στην ΕΤ2. Η σειρά είχε 13 επεισόδια και εκτός από την Άννα Βαγενά, έπαιζαν Μίμης Χρυσομάλλης, Νίκος Αλεξίου, Ερμής Μαλκότσης, Γεωργία Καρκάλη. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε 1/6/1990.
 
Την θυμαμαι αυτη την σειρα :)

Ο Μιμης Χρυσομαλλης ηταν χωρισμενος (ή χηρος) με δυο παιδια. Στο σπιτι του επικρατουσε χαμος λογω οτι δεν στεριωνε γυναικα να τα φροντισει.

Η Αννα Βαγενα ηταν η διαζευγμενη συζυγος ενος πελατη του, που για να βγει το διαζυγιο, ο Μιμης την χαρακτηρισε στο δικαστηριο : κακη νοικοκυρα (μεταξυ αλλων ψεματων).

Αυτη ηρθε ο οργισμενη σπιτι του (προφανως το διαζυγιο θα βγηκε εις βαρος της) να του ζητησει εξηγησεις, αλλα βρηκε τα δυο του παιδια, τα οποια την περασαν για την υποψηφια γυναικα (απο αγγελια) που περιμεναν να τα φροντισει.

Σ' αυτη την πρωτη επισκεψη η Αννα τελικα δεν αποκαλυπτει ποια ειναι, και τους φτιαχνει ενα σουφλε, γιατι δεν υπηρχε τιποτα φαγωσιμο στο σπιτι.

Τα παιδια την συμπαθησαν παρα πολυ το ιδιο και ο Μιμης δοκιμαζοντας το σουφλε της (αλλα χωρις να την εχει γνωρισει). Αλλα και η Αννα συμπαθησε πολυ τα παιδια

Σε επομενη επισκεψη και αφου τον στολισε αναλογα με οσα ειπε για εκεινη στο δικαστηριο, και βλεποντας εκεινη τι κατασταση επικρατει σπιτι του, της προτεινει να μεινει σπιτι του για να προσεχει τα παιδια (με μισθο) αφου η ιδια δεν εχει σπιτι, μιας και της το πηρε ο πρωην συζυγος. Και εκεινη δεχτηκε την δουλεια.

Σειρα εχει ο πρωην συζυγος να επισκεφτει το σπιτι του δικηγορου του, για να τον συγχαρει που κερδισε την υποθεση. Ο Μιμης προσπαθει να κρυψει την Αννα, καιτελικα... απο οτι θυμαμαι καταληγουν στα επομενα επεισοδια να την διεκδικουν και οι δυο.

Ωραια κωμικη σειρα ηταν :) Το τελος δεν το θυμαμαι αλλα πρεπει να ηταν το αναμενομενο..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τον τίτλο τον θυμάμαι. Η υπόθεση όπως την περιγράφεις Λορένα μου θυμίζει την ταινία "Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι".
 
Πίσω
Μπλουζα