Στέλλα Κωνσταντινίδου-Δήμητρα Νομικού

Mandrake

RetroDB Feeder
Joined
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.550
Αντιδράσεις
166
Βρε παιδιά εδώ και μήνες δεν καταλήγουμε με τον Νάσο για κάποιες φωτογραφίες αυτών των δύο ηθοποιών που έχουν ανέβει στην RetroDB και θέλω την γνώμη σας. Η μία είναι η Στέλλα Κωνσταντινίδου και η άλλη η Δήμητρα Νομικού. Έχω την εντύπωση πως η φωτογραφία στην Δήμητρα Νομικού είναι οπωσδήποτε η Στέλλα Κωνσταντινίδου αλλά ο Νάσος επιμένει πως όχι. Για δείτε την και πείτε μου! Επίσης στην Στέλλα Κωνσταντινίδου η 2η φωτογραφία μου κάνει για άλλης ηθοποιού και όχι της Στέλλας (η 1η προστέθηκε σήμερα απ'το εσώφυλλο του ertfan του περιοδικού "TV3"! :thanx2: )! Δεν ξέρω αν είναι η Δήμητρα Νομικού (μάλλον όχι αλλά δεν ξέρω με βεβαιότητα. Δεν την θυμάμαι να την παραλληλήσω) αλλά δείτε και πείτε μας την γνωμη σας για να το ξεμπλέξουμε επιτέλους το πράγμα και να διορθωθούν όπου χρειάζονται (να ησυχάσω κι εγώ...)! Μία φωτογραφία της Δήμητρας Νομικού έχει ανέβει κι εδώ. Αν δεν πρόκειται κι εκεί για λάθος, βέβαια... Περιμένω τις απόψεις σας! :)
 
στην φωτογραφια με το μαγιο ειναι η στελλα κωνσταντινιδου..στο αλλο με το ροζ ρουχο ειναι παλι η στελλα κωνσταντινιδου...οσο για την τελευταια φωτο εχω την εντυπωση οτι ειναι οντως η νομικου
 
Συμφωνώ με τα λεγόμενα του Mandrake... :)

Και μια απίθανη σκηνή με τον τεράστιο Σωτήρη Μουστάκα και τη Στέλλα Κωνσταντινίδου:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aν και δε γνωριζω τιποτα απο βιντεοταινιες, τυγχανει να ξερω αυτες τις δυο κυριες οποτε...

Στη φωτογραφια της retroDB με το ονομα Δημητρα Νομικου, ειναι εντελως ξεκαθαρα η Στελλα Κωνσταντινιδου.

Στη δευτερη φωτογραφια της retroDB με το ονομα Στελλα Κωνσταντινιδου ειναι μια αλλη ξανθια κυρια, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ομως οχι η Δημητρα Νομικου.

Η μονη φωτογραφια στην οποια εμφανιζεται η Νομικου ειναι στα 90lepta.
 
Συμφωνώ με τη Bambinella απολύτως - όσο για τη 2η ξανθιά κυρία, μήπως είναι η Μάρα Θρασυβουλίδου;
 
οχι δεν ειναι η μαρα..στην αρχη σκεφτηκα την βικυ καπετανη αλλα ουτε αυτη ειναι
 
Παιδιά ευχαριστώ πολύ!! Τόσες βιντεοταινίες, τόσα χρόνια που βλέπω την Στέλλα Κωνσταντινίδου και λέω μα δεν είναι δυνατόν αυτή με το ροζ να είναι κάποια άλλη..; Ώστε η Δήμητρα Νομικού είναι σωστά με στο 90lepta! Πολύ ωραία! Δείτε όμως που έχουν κι αυτοί το λάθος! Ίσως απο'κει έγινε το μπέρδεμα του Νάσου. Δεν γνωρίζω.
 
Η εν λογω κυρια της οποιας το ονομα ειναι λαθος ακομα και στο 90lepta πρεπει να ειναι η ηθοποιος Αντα Πατρελη, η οποια επαιξε στον Ονειροπαρμενο, με τον Κωστα Βουτσα, και σε πολλες βιντεοταινιες αργοτερα. Η φωτογραφια βεβαια ειναι μαλλον απο τη δεκαετια του '80.
 
Και εγώ επιβεβαιώνω τα γραφόμενα της bambinella_100.
 
Και μαλιστα στη retroDB γραφεται λανθασμενα οτι στον Ονειροπαρμενο επαιζε η Αννα Παντζελη, πραγμα αρκετα δυσκολο λογω του νεαρου της ηλικιας που ειχε τοτε αυτη η ηθοποιος. Στον Ονειροπαρμενο λοιπον επαιζε η Αντα Πατρελη και ολοι βεβαια καταλαβαινουμε πως το λαθος εγινε εξ' αιτιας της ομοιοτητας των δυο ονοματων.
 
Μιλάτε τόσην ώρα για τον αείμνηστο Σωτήρη Μουστάκα και μου ήρθε στη σκέψη η σκηνή μιας ταινίας στην οποία πρωταγωνίστησε (δεν θυμάμαι όμως τον τίτλο) και που είχε ως μουσική υπόκρουση το OXYGENE 2 του Jean-Michel Jarre!
 
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά για τις πληροφορίες!! Θα τα διορθώσουμε όλα στην βάση σύμφωνα μ'αυτά που αναφέρατε! Κι εμένα μου μοιάζει για την Άννα Πατρέλη, πάντως! Όσο για την σειρά "Ο Ονειροπαρμένος" είσαι σίγουρη ότι έπαιζε η Άννα Πατρέλη; Η Άννα Παντζέλη μου φαίνεται κι εμένα λίγο δύσκολο αλλά το λάθος δεν έγινε αρχικά απ'τους εδώ feeders αλλά απ'τον "Οδηγό Τηλεοπτικών Σειρών (1967-1998 )" που αναφέρεται ακριβώς έτσι! Αν είσαι σίγουρη, επαναλαμβάνω, για την Άννα Πατρέλη, θα κάνουμε την αλλαγή άμεσα!
 
Μπράβο Mandrake ο "επιμένων νικά" ή καλύτερα επιβεβαιώνεται.

Λοιπόν βρήκα την βιντεοταινία "Έλα τώρα που λείπει ο άντρας μου". Στην αρχή της βιντεοταινίας υπάρχει σκηνή που παίζουν και οι δυο μαζί, και μάλιστα με κοντινά πλάνα και των δυο. Η retrodb διορθώθηκε και οι φωτογραφίες είναι τώρα οι σωστές.

Ένα λοιπόν ...λάθος διορθώθηκε και αυτό χάρη στην παρατηρητικότητα Mandrake.

Και θα πρέπει να έχετε προσέξει βέβαια τον όγκο της δουλειάς που κάνει στη βάση.

Για άλλη μια φορά λοιπόν ευχαριστούμε!
 
Εντάξει, απλά έτυχε να γνωρίζω με σιγουριά τη μία ηθοποιό (τελικά και την άλλη ήξερα φατσικά (σύμφωνα με την φωτογραφία του "90lepta") αλλά όχι στο όνομα!). Μπιγκ ντιλ! Πάντως να'σαι καλά Νάσο!! Αν δεν είχα την πολύτιμη βοήθειά σου με pm στο να "ξεμπλοκάρω" από διάφορα θέματα και να προχωρήσω, δε θα'χα κάνει τίποτα μέχρι τώρα! Θα τους φάμε λάχανο τους υπόλοιπους, λέμε! ;)
 
Δεν το συζητω καν. Ειμαι απολυτως βεβαιη οτι ηταν η Αντα Πατρελη στον Ονειροπαρμενο. Προσεξτε, το ονομα της ειναι Αντα κι οχι Αννα. Μονο η Παντζελη λεγεται Αννα.
 
Απο τις εκατονταδες (μπορει και χιλιαδες) βιντεοταινιες που εχω δει, αναμφισβιτητα ειναι σωστες οι 3 φοτο.

τουλαχιστον οι 2 φωτογραφιες της Στελλας Κωνσταντινιδου (της οποιας ειμαι FUN) ειναι απολυτα σωστες. Μονο που δεν ξέρω απο ποιες ταινίες της ειναι.

Κουκλαρα η Στελλα!
 
Αυτό συμβαίνει γιατί διορθώθηκαν οι φωτογραφίες, από χτες μέχρι σήμερα, αγαπητέ video80... ;)
 
OΚ. Έχασα ''επεισοδεια'' απο οτι φένετε!

Ασχετο , DINO το τευχος της περιπετειας που χεις για avatar το χω στη συλλογη μου.
 
Νασος, Mandrake, Bernard και Sunset (και τα αλλα παιδια) κανουν μια εκπληκτικη δουλεια.

Δουλεια σε μεγεθος που δεν εχει ξαναγινει σε τετοιο βαθμο πανω στο αντικειμενο μεσα στο Ελλαδικο ιντερνετ και εχει ταισει με δεδομενα "ευγνωμονες" και "αχαριστους" δικτυακους τοπους που ξεφυτρωνουν ωσαν μανιταρια κουβαλωντας μεχρι και τις (εσκεμμενες) ανορθογραφιες της retroDB.
 
Πίσω
Μπλουζα