Στην εποχή των Δεινοσαύρων - Age of the Great Dinosaurs (1979)

audiodee

RetroActive
Joined
26 Ιουν 2006
Μηνύματα
460
Αντιδράσεις
79
Ήταν κάποτε μια ταινία κινουμένων σχεδίων (γιαπωνέζικη) που ήταν ένας νεαρός γιαπωνέζος με μια γιαπωνέζα και ένα παιδί, που είχαν τηλεμεταφερθεί στη προϊστορική εποχή των δεινοσαύρων και ο γιαπωνέζος ήξερε τα πάντα και εξηγούσε το κάθε τι..
 
To έχω σε βιντεοκασσέτα της Elite Video (οχι φρυγανιες)

Λέγεται "ΣΤην εποχη των δεινοσαυρων"

και ειναι παραγωγης 1979

Μαζι με τον Αστερισμο της Ανδρομεδας

το θεωρω απο τα πιο απαιχκτα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ξέρει κανείς αγγλική ονομασία για να ψάξουμε στο youtube; έχει σχέσει με Dinosaucers h Dino-Riders?
 
Αναζήτηση παιδικού [Age of the Great Dinosaurs]

Συνοπτικά:

Anime που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα τη δεκαετία του 80 σε βιντεοκασέτα.

Δύο αδέρφια και μία φίλη τους ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο την εποχή των δεινοσαύρων. ΄Οπως πάντα το ρόλο του κακού σε τέτοιες περιπτώσεις είχε ένας μεγάλος Τυρανόσαυρος. Του καλού ένας τρικεράτωψ που τον έλεγαν Ψου (τουλάχιστον έτσι τον έλεγαν στην ελληνική μεταγλώτιση). Χαρακτηριστικές σκηνές που θυμάμαι είναι όταν τυφλώνεται ο Τυρανόσαυρος σε κάποια μάχη νομίζω και όταν ο τρικεράτωψ πέφτει στο γκρεμό παλεύοντας με τον Τυρανόσαυρο. Στο τέλος τα παιδιά γυρίζουν φυσικά στην εποχή τους.

Αν κάποιος το είχε δει σίγουρα κάτι θα θυμάται. Αν όχι τότε τα παραπάνω θα του φαίνονται κινέζικα. :)

Αισιοδοξώ ότι θα βρέθει. Έχουμε καταφέρει και δυσκολότερα.
 
[edit]This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated. [edit] ;) (Στα ελληνικά!)

Και επειδή ο δεινόσαυρος ή από πέσιμο ή από χ_σιμο θα πάει :D η σκηνή που περιγράφεις είναι στα πρώτα δευτερόλεπτα [edit]This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated. [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ρε παιδιά γιατί το αφαιρέσανε το video??
 
Οταν το είχα δει ημουν πολυ μικρος.θυμαμαι που ειχα φρικάρει και το σκεφτόμουν για μέρες το αιμα που είχα δει
 
Για λογους δικαιωματων λογικα. Η ταινια παντος, ειναι απο τις καλυτερες (θετικες) οικολογικες προπαγανδες που εχω δει ποτε. Μακαρι να μπορουσαν να δουν περισσοτεροι ανθρωποι της γενιας μου, τα μυνηματα που προσπαθησαν να περασουν μεσα απο αυτη. Θα ζουσαμε σε εναν εστω και ελαχιστα, καλυτερο κοσμο.

Υγ. Καποιες λιγες εικονες που βρηκα για την ταινια.

9dzdjgmq62277hlqecba.jpg


0zegix2ht6wz3ykzny2a.jpg


dppap66tjg12oigvwzg5.jpg


i9s0h5wilpz6p8dts52s.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την ταινία αυτή, την έχω μετατρέψει από VHS σε DVD με PCI κάρτα MPEG2 στα 9.000 Bit Rate.


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρήκα ένα link με την ταινία με ελληνικό ήχο, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να κάνω post το link. Αν κάποιος ξέρει ασ μου πει.
 
Από τους κανονισμούς

1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η δημόσια διαφήμιση / πρόταση για ανταλλαγή ή αντιγραφή οπτικοακουστικού υλικού που ενδέχεται να είναι copyrighted ή να εμπίπτει γενικότερα σε νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Έτσι για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να αναφέρει πληροφοριακά π.χ. ότι διαθέτει σε DVD μια συγκεκριμένη σειρά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί δημόσια ούτε να την διαλαλεί σαν 'πραμάτια', ούτε σαν 'εμπόρευμα', ούτε σαν 'ανταλλάξιμο' υλικό. Κάτι τέτοιο είναι ποινικά κολάσιμο και μόνο σε μπελάδες θα μπορούσε να τον βάλει. Εξυπακούεται βέβαια ότι το τι κάνετε στα PM είναι δική σας δουλειά (όπως επίσης και αποκλειστική σας ευθύνη!). Όσα μηνύματα εντοπίζονται να παραβαίνουν τον συγκεκριμένο κανονισμό θα διαγράφονται ή θα τροποποιούνται αναλόγως, χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. Μέλη που αρνούνται να συμμορφωθούν θα εγκαλούνται πρώτα και, αν παρ' όλα αυτά υποπέσουν εκ νέου στην ίδια παράβαση, θα διαγράφονται.
Ούτε link επιτρέπεται
 
ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΝΙΜΕ [Age of the great dinosaurs]

Εχω λοιπον και εγω κατι στο μυαλο μου..οπως τοσοι εδω μεσα..Δυστυχως ομως θυμαμαι ελαχιστα και πηροφοριες δε νομιζω να ειναι αρκετεσ Ηταν λοιπον μια ταινια ανιμε, την ειχα νοικιασει απο το βιντεοκλαμπ το 1988 νομιζω, με 2 εφηβους, κοριτσι και αγορι που ειχαν ταξιδεψει πισω στο χρονο, εποχη των δεινοσαυρων με τον μικροτερο της αδερφο που ηταν και κωλοπαιδο αποτι θυμαμαι, ειχε βρει μια φωλια με αυγα δεινοσαυρων και πηγε και τα εσπασε ολα. Τους κυνηγουσε που και που ενας τυρανοσαυρος του οποιου καρφωσανε το ενα ματι με ενα δορυ και υστερα στο τελος και το αλλο οπου και σοριαζεται κατω και πεθαινει..Καπου στη μεση μπλεκονται αποτι θυμαμαι και κατι μεγαλες μηχανικες...μπαλες..το τι κανανε δε θυμαμαι..απλα οτι βρηκανε και ενα εργοστασιο(!) που τις κατασκευαζε...Αν το βρει καποιος μετα απο τετοια περιγραγη...ευγε!

Κανω και μια παρενθεση εδω...η ταινια αυτη σαν πιτσιρικα με φρικαρε τελειως λογω του υπερβολικα βιαιου περιεχομενου...ενα σχολιο πανω στην ανωνυμια του ΑΝΙΜΕ χρονια πριν το μπαμ που ενα στην παγκοσμια αγορα που τα βιντεοκλαμπ βλεποντας οτι ειναι απλα ''κινουμενα σχεδια'', τα ριχνανε στα παιδικα με αποτελεσμα πιτσιρικια και ανυποψιαστοι γονεις να τα νοικιαζουν χωρις να γνωριζουν οτι απευθυνεται σε ενηληκες...
 
Η ταινια που ψαχνεις ειναι το Age of the great dinosaurs ( 大恐竜物语大恐竜时代 / 大恐竜物语 サントラ ). Στα Ελληνικα την απολαυσαμε με το ονομα "Στην εποχη των δεινοσαυρων".

thumbsageofgreatdinosau.jpg


Δες και το παρων θεμα εδω:

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?723
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στην Ελλαδα ακομη και σημερα υπαρχει η εσφαλμενη εντυπωση οτι κινουμενο σχεδιο=παιδικο και οχι οτι αποτελει ακομη ενα μεσο εκφρασης. Ετσι ακομη και τωρα βρισκεις αναμεσα στα παιδικα anime που απευθυνονται σε ενηλικους και δεν ειναι πολυ πολυ πιο σκληρα απο την εποχη των δεινοσαυρων. Πριν 3 χρονια ειχα δει οτι στο βιντεοκλαμπ της γειτονιας, εβαζαν το Paprica το οποιο ειναι ψυχολογικο θριλερ (καποιοι υποστηριζουν οτι απο εκει λουφαρε την βασικη ιδεα το Ιnception), στα παιδικα. Μιλαμε οτι τα παιδακια μετα θα πανε ψυχιατρο καπακια. Προσωπικα σαν πιτσιρικι ειχα φαει πακετο με το Λοκυ ο Σουπερμαν http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?2454-%C2%EF%DE%E8%E5%E9%E1-%E3%E9%E1-%E3%E9%E1%F0%F9%ED%DD%E6%E9%EA%EF-cartoon-Locke-the-Superman.
 
Getta Robo είπε:
Η ταινια που ψαχνεις ειναι το Age of the great dinosaurs ( 大恐竜物语大恐竜时代 / 大恐竜物语 サントラ ). Στα Ελληνικα την απολαυσαμε με το ονομα "Στην εποχη των δεινοσαυρων".


!!!!!! απιστευτο!!!!! Θεος εισαι φιλε!!!! Ευχαριστω!!!
 
Age of the Great Dinosaurs.jpegΓεια σας,

Η μουσική της ταινίας Στην εποχή των Δεινοσαύρων (Age of the Great Dinosaurs) με ενδιέφερε, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήξερα τίποτα έως ότου είδα έναν δίσκο βινυλιου (σε φωτογραφία), μήπως γνωρίζει κανείς αν αυτός ο δίσκος με τα τραγούδια και μουσική της ταινίας μπορεί να βρεθεί κάπου στην ελληνική αγορά ή οπουδήποτε αλλού;

Ευχαριστώ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
attachment.php


Γεια σας,

 


Η μουσική της ταινίας με τίτλο Στην εποχή των Δεινοσαύρων / Age of the Great Dinosaurs / 大恐竜時代 愛ある世界 / Daikyoryu No Jidai


με ενδιέφερε, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήξερα τίποτα έως ότου είδα έναν δίσκο βινυλιου (σε φωτογραφία), μήπως γνωρίζει κανείς αν αυτός ο δίσκος με τα τραγούδια και μουσική της ταινίας μπορεί να βρεθεί κάπου στην ελληνική αγορά ή οπουδήποτε αλλού;

Ευχαριστώ

Age of the Great Dinosaurs.jpg
 
Ο δισκος ειναι παρα πολυ σπανιος, και πιθανοτατα και πολυ ακριβος.. Οσο καιρο και αν ψαχνω, με οτι νηματα και αν εχω κινηση προς Ιαπωνια μερια, δεν καταφερα να βρω τιποτα για αυτον.. Οσοι τον εχουνε, αρνουνται να κανουνε το παραμικρο.. Εχει ανεβασει μερος του στο youtube ενας Ισπανος, ο οποιος επισης δεν θελει να κανει κατι... Ελπιζω πραγματικα να το κυκλοφορησουνε σε cd, εχει απιστευτη μουσικη επενδυση η ταινια και ειναι κριμα για ολους εμας οπου δεν μπορουμε να επενδυσουμε μια περουσια για να τον αγορασουμε..
 
Μπορείς να το βρεις στο eBay! Δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο πλέον, αλλά το έιχα δει πριν ένα χρόνο 100%...Για ρίξε μια ματιά!
 
Πίσω
Μπλουζα