Συνάντηση Αθηνών 2024

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Joined
6 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.828
Αντιδράσεις
1.864
Ποιά καλά παιδιά ψήνονται για meeting του Αθηναϊκού division το Κυριακή 6 Οκτωβρίου;

(οι ενδιαφερόμενοι κάντε like για να το κανονίσουμε)


Συμμετοχές μέχρι τώρα

ΑΕΟΝ
telonio
Uskoke
Rygar
domniki
Turrican
Takero72
maxouli
 
Κάποτε όταν ημουν εγώ ο τελετάρχης και έκανα την ίδια ερώτηση, μού λέγανε κάτι κωλόπαιδα (κάτι Γουώληδες, τελώνια και φαρισαίοι, κλπ κλπ) "Βάλε κι εμένα μπάρμπα". Ασταδιάλα λοιπόν, "Βαλε κι εμένα μπάρμπα". Την τελευταία φορά που είχα έρθει σε μάζωξη ηταν πριν 10-12 χρόνια, ημουν 40, τώρα είμαι 41. Θα δείτε τί έχει κάνει το machine learning στην κορμοστασιά του Rygar. Εχετε δει την ελληνική βιντεοταινία "Ο σεξοβόμβος"; Ε κάτι τέτοιο.

Αφτά. Σαββατοκύριακο όποτε θελετε. Θα έχει θεωρητικά καλό καιρό, προτείνω το παλιό καλό Αθηναίων Πολιτεία στο Θησείο ή καπου εκεί κοντά τελοσπάντων. Αν πάτε για πιτόγυρα μετά, δε θα ακολουθήσω, πρέπει να κανω λίγο κράτει.

Θελω να δω συμμετοχή από μαχόθλι και Σίπήθικα, ελπίζω να είναι καλά τα παιδιά, τα αγαπάω πολύ. Και Ααρντβρακ θελω να δω, αν και αυτός είναι μακριά, σιγά μην έρθει. Κανει οικονομία για να μπορέσει να συντηρήσει τον Μπασταρντ. 920 δραχμές η δισκέτα, πολλά λέφτά, πού να τα βρεις.

edit: Βασικά μπούρδες. Ολους θελω να σας δω, και σίγουρα αυτούς που γνώρισα από την αρχή.
 
Εγώ θέλω να δω ξανα τον pooky. Που να είναι αυτή η ψυχή; Τον μυρμηγκοφαγο τον έχω γνωρίσει πριν από πολλά χρόνια που είχε έρθει στην Αθήνα όταν είχαμε κανονίσει έναν καφέ.
 
Πάντα στεναχωριομουν όταν διάβαζα για αυτές τις συναντήσεις, δηλαδή για την μεγάλη πλειοψηφία αυτών που δεν κατάφερνα να βρεθώ.
Τιποτα δεν είναι αδύνατο πάντως .
 
Εγώ θέλω να δω ξανα τον pooky. Που να είναι αυτή η ψυχή; Τον μυρμηγκοφαγο τον έχω γνωρίσει πριν από πολλά χρόνια που είχε έρθει στην Αθήνα όταν είχαμε κανονίσει έναν καφέ.
Του έστειλα μήνυμα στο messenger. Για να δούμε, θα το δει;
 
Στην προηγούμενη συνάντηση, που είχε γίνει πριν 2 χρόνια είχα δει και τον @Alucard !
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ δεν θυμαμαι να έχω έρθει σε συνάντηση του retromaniax παρά μόνο σε ένα sensible gathering κάπου στα εξαρχεια πριν 15 χρόνια... Είχα νομίζω γνωρίσει κάποιους από εσάς εκεί πάντως....Αυτό με κάνει εκ των πραγμάτων άγνωστο τουλάχιστον ως παρουσία σε όλους σας σχεδόν! Θα ήταν όμορφο να έρθω, να σας γνωρίσω, όμως τα καθήκοντα του ...μεγαλομπαμπά με μικρά παιδιά, δεν με αφήνουν να έρθω αφού τα Σαββατοκύριακα ανήκουν σε αυτά και σε λίγες ώρες ξεκούρασης για να βγάλω την επόμενη εβδομάδα!
Σε κάθε περίπτωση να περάσετε όμορφα!
 
Περισσότεροι εθελοντές;
Θα ερχόμουν τρέχοντας (ειδικά αυτή τη φορά που θα γνώριζα και κάποια πολύ παλιά μέλη) αλλά δυστυχώς λόγω δουλειάς θα είμαι εκτός Αθηνών. Να περάσετε τέλεια! :)
 
Πίσω
Μπλουζα