Συνεντευξεις ηθοποιων μεταγλωτισεων?

joe

RetroMasteR
Joined
28 Απρ 2008
Μηνύματα
1.441
Αντιδράσεις
262
Ειμαι σιγουρος οτι ολοι συμφωνουμε οτι οι συνεντευξεις του GRM τα σπανε. Εχουν επαγγελματικο υφος και ηθος ενω οι ερωτησεις ειναι πολυ σωστα εστιασμενες, γιατι δεν ακολουθουν την εμπορικη πεπατημενη.

Θα ελεγα λοιπον πως θα ηταν σουπερ αν αρχιζε μια σειρα συνεντευξεων ηθοποιων που χαρισαν την φωνη τους σε καρτουνς των παιδικων μας χρονων. Εχω παρατηρησει οτι ηθοποιοι πλεον φτασμενοι, στα βιογραφικα τους δεν αναφερουν σχεδον ποτε την συμμετοχη τους σε μεταγλωτισεις. Ισως να θεωρουν οτι δεν ηταν κατι τρομερο ή ακομη και υποτιμητικο σε σχεση με τα ονειρα τους για μια καρριερα στο θεατρο ή την τηλεοραση. Εχω την εντυπωση οτι το θεωρουσαν απλα ενα μεσο βιοπορισμου γιατι το ιδιο το κυκλωμα, υποτιμουσε αυτην την εργασια.

Κι ομως για εμας η δουλεια τους ηταν η σημαντικοτερη ολων! Οταν ακουμε τις φωνες τους ακομα και τωρα μας χτυπα ηλεκτρικο ρευμα και μας κατακλυζουν αναμνησεις. Οσες ταινιες, οσες πετυχημενες σειρες και να επαιξαν ηθοποιοι οπως ο Καιλας, ο Βασιλειου, η Καρρα και πολλοι αλλοι για μας οι σημαντικοτερη δουλεια τους θα ειναι οι συμμετοχη τους στα αγαπημενα μας καρτουν. Εμεις το ξερουμε. Καλο θα ηταν να το μαθουν και αυτοι και να μας ανοιξουν τον κοσμο του Backstage, αισθανομενοι εστω και αναδρομικα περηφανοι για αυτες τις δουλειες!

Το ιδανικοτερο ολων θα ηταν η συνεντευξη να ηταν βιντεοσκοπημενη ωστε να ακουμε και τις φωνες τους, οπως η αντιστοιχη συνεντευξη του Αργυρη Παυλιδη στις Candy fans.

Το χοντρυνα ε? :D
 
Πίσω
Μπλουζα